Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Güldürme kız geri kaçıyor 🤣🤣
1617737721683.webp
Cherry Mom Cherry Mom Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak zıplama yapcm yazdım menüye ama hiç halim yok vazgeçtim
cnm çarşamba cmtsi yazcam ben zaten

O zaman bugünki menün sayılmaz olmaz :KK70:
Hahahahahaha valla sayılmazsa siteyi ateşe veririm. Zaten açım. :D
ben mukbang izliyorum arada :KK70: fitnessçı kadınlar var :KK70: :KK70: ağzım sulanıyo vallahi :KK70: :KK70: :KK70: yani o hayata ahahahaha :KK70: :KK70: :KK70:
Off ben de bi ara yemek asmr izliyordum :D :D Çok saçma ama çıtırtılı yiyeceklerin sesine bayılıyordum hahaha
pacman pacman cim kabul olması için 30 gün boyunca bütün listeyi etiketlemen lazım :KK70: :KK70: sonra da dolunayda 1 bardak suyun yarısını içip yarısını bahçeye dökeceksin
Cherry Mom Cherry Mom kaptanım görüyorsunuz, üzerime oyunlar oynanıyoooorr :D :D (30 günde 25 kilo verme garantiliyse varım!!!)
Kesinlikle bende kilo verme moduna gireyim diye çok izledim 🤣 Bayılıyordum Dr. Now’a kızmaları çok tatlı oluyordu🤣
:D :D Evet ya, bi de hastalar adama kızınca ben de onlara kızıyorum falan.. Birkaç kez elinde baskülüyle hastaların ayağına bile gitmişti. Doktor önlüğüyle ve steteskopla. Evet. :D :D

DeryaOnDiet DeryaOnDiet ağzından bal damlıyor, ruh eşim şuan beni aramak için yola çıkmıştır umarım :KK70:
Neye inanirsan o olurmus derler ya 😉. O yuzden gep guzele mutlu sonlara inanalim ❤️
Insallah en kisa zamanda ruh esin seni bulsun ya da sen onu canim 😉

Hahahahahaha valla sayılmazsa siteyi ateşe veririm. Zaten açım. :KK70:

Off ben de bi ara yemek asmr izliyordum :KK70: :KK70: Çok saçma ama çıtırtılı yiyeceklerin sesine bayılıyordum hahaha

Cherry Mom Cherry Mom kaptanım görüyorsunuz, üzerime oyunlar oynanıyoooorr :KK70: :KK70: (30 günde 25 kilo verme garantiliyse varım!!!)

:KK70: :KK70: Evet ya, bi de hastalar adama kızınca ben de onlara kızıyorum falan.. Birkaç kez elinde baskülüyle hastaların ayağına bile gitmişti. Doktor önlüğüyle ve steteskopla. Evet. :KK70: :KK70:
evet ya garip bir şekilde tatmin ediyor :D :D kendin yemiş gibi
dukanla verirsin belki :ıslık:ama beeeelki

Kaç yaşında çocukların? Onların yaşına göre hareketli oyun oynaşan?
Dersim yeni bitti, yemek yiyip oğlana ödevlerini yaptırıp onlarla oyun oynarken 10000i tamamlamayı planlıyorum(adimim 3800 şuan🤭)
Ben 10000 adımımı attım ama şuan yorgunluktan ayakta duracak halim yok😥zaten çocuklar çok yoruyo biri 5 yaşında diğeri 15 aylık emen bi bebe 🙄. Bi de akşam 8 den buyana açım ama çok açım😞sadece su içiyorum birazdan da açık bi çay içicem. Sen naptın

aynen cnm ben de ikinci gün bırakmıştım bulantıdan :KK43:
kaç zamandır sorcam soramadım resmindeki casper mı :) bir de niye pacman i seçtin :KK70:
Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı diye bi animasyon var. Oradaki Snowball karakteri ve mükemmel bi şey. :D Baya komik, çok sevdiğim için onu yapmıştım. Valla pacman niye seçtim ben de çok bilmiyorum dsadfadasds ben nick alırken sayı kullanmayı çok sevmiyorum. Bu oldu direkt, sonra da gözüme bi güzel göründü. :D Hikayem bu hahahah

Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı diye bi animasyon var. Oradaki Snowball karakteri ve mükemmel bi şey. :KK70: Baya komik, çok sevdiğim için onu yapmıştım. Valla pacman niye seçtim ben de çok bilmiyorum dsadfadasds ben nick alırken sayı kullanmayı çok sevmiyorum. Bu oldu direkt, sonra da gözüme bi güzel göründü. :KK70: Hikayem bu hahahah
Yaaa :D ama çok tatlı ya :D
hımm anladım :D kısa ve öz bir hikaye kıssadan hisse hahaha :D

Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı diye bi animasyon var. Oradaki Snowball karakteri ve mükemmel bi şey. :KK70: Baya komik, çok sevdiğim için onu yapmıştım. Valla pacman niye seçtim ben de çok bilmiyorum dsadfadasds ben nick alırken sayı kullanmayı çok sevmiyorum. Bu oldu direkt, sonra da gözüme bi güzel göründü. :KK70: Hikayem bu hahahah
Dün 2. Filmini izledim muhteşem bir karakter gerçekten🤣

Back
X