Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kaptancim iste geldim burdayiiim 😉
esimjn ailesibdeydik, orda internet cekmiyir.
Deryaaaaaaaaaaaaaaaa :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:
Çok özledik hoşgeldin :KK74::KK74::KK74::KK74:
İyi fikir 😆 benim çeyiz zaten azdı bozduk kullanıoz 😆😆 eskiyo bi de hani ne bilim eşim isticek mi beğenicek mi o eşyaları
Yeni almak daha iyi
Hahahha yaaa benim çeyizide annem ablamın çeyizi alırken ikisi bir aradan çıksın diye almıştı
Ablama çeyizini 20 yaşında yapmaya başladı kız 30 unda evledi ben ozman 17 yaşındayım ymek takımı seçtim kendime yaaaa :silah: 🤣🤣🤣 kalın kalınnn çatal bıçak takımları 🤣🤣🤣 :ruh:
Cherry Mom Cherry Mom kaptim menü spor listesinde kalmışım orda paylaşmışım bundan sonra böyle olsun mu hazır bugün öyle yapmışken 🤗 sen de orda paylaşırsın istersen 🤗 spor puan tablosunu
Eline sağlık kuzummm amaaa orda biraZ sakat gibi geldi bana 🤣🤣
Orda şimdi listeye direk cevapla diyip dönenler olabilir 🤭
Olmasa bile alıntı yapıp buraya gelmek işimizi zorlaştırırır burda paylaşsak hem gün içinde daha çok kişi görmüş olur vs ?
Cherry Mom Cherry Mom Cherry Mom Cherry Mom kaptanım görüyorsunuz, üzerime oyunlar oynanıyoooorr :KK70: :KK70: (30 günde 25 kilo verme garantiliyse varım!!!
Dalga mı :KK64::-)

Deryaaaaaaaaaaaaaaaa :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:
Çok özledik hoşgeldin :KK74::KK74::KK74::KK74:

Hahahha yaaa benim çeyizide annem ablamın çeyizi alırken ikisi bir aradan çıksın diye almıştı
Ablama çeyizini 20 yaşında yapmaya başladı kız 30 unda evledi ben ozman 17 yaşındayım ymek takımı seçtim kendime yaaaa :silah: 🤣🤣🤣 kalın kalınnn çatal bıçak takımları 🤣🤣🤣 :ruh:

Eline sağlık kuzummm amaaa orda biraZ sakat gibi geldi bana 🤣🤣
Orda şimdi listeye direk cevapla diyip dönenler olabilir 🤭
Olmasa bile alıntı yapıp buraya gelmek işimizi zorlaştırırır burda paylaşsak hem gün içinde daha çok kişi görmüş olur vs ?

Dalga mı :KK64::-)
Tamam burda da paylaşayım ;)

Teşekkürler canımcım 💕💕💕

Yarına yani bugün oldu artık :))
Tüm takım eksiksiz katılım sağlar inşallah 🤸🏼‍♀️🤸🏼‍♀️🤸🏼‍♀️🤸🏼‍♀️

Her zaman işleri kısa yoldan hallettiğim doğrudur :KK70:

Yaa birincisi daha daha güzel. :KK49: Ama sanırım netflix'ten izledin sen. Oraya gelmişti. 1.yi koymamış insafsızlar. :KK70:
Aynen netflix te izledim ama daha önce ilk filmi de izlemiştim kesinlikle ilk film daha güzeldi🥰 30 yaşındayım ama tam bir animasyon severim🤣🤣

Günaydın kızlarr🌼🌼nasılsınız? bugün erken uyandım hemen Sahile yürüyüse çıkıyorum. Sabah tartılayım dedim hala sabitim moralim bozuldu. Nerde yanlıs yapıyorum anlamadm kalori sayıyorum her yediğimi not tutuyorum. Ama sabitim anlam veremedim:( galiba hergün tartılmak psikolojimi bozuyor

Back
X