Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın kızlarr🌼🌼nasılsınız? bugün erken uyandım hemen Sahile yürüyüse çıkıyorum. Sabah tartılayım dedim hala sabitim moralim bozuldu. Nerde yanlıs yapıyorum anlamadm kalori sayıyorum her yediğimi not tutuyorum. Ama sabitim anlam veremedim:KK43: galiba hergün tartılmak psikolojimi bozuyor
Bence çok düşünmekten de gitmiyor ya acaba yarın kaç göreceğim şu kadar gider mi ne yapsam daha fazla gider falan diye çok düşünüyoruz ve psikolojik olarak vücut tutuyor bence onları😐ben yani cumaya şu kadar eksi çıkar mıyım acaba dediğimin ertesi günü artı çıkıyorum mesela

Yok kız az değil tavuk kocaman 2 gögüs 🤣 ögünler doyuruyor ondan acıkmıyorum . Ya birde su alerji işi beni strese soktu ondan cok çeşit yemeye korkuyorum
Doyuyorsan sıkıntı yok ortim böyle devam.
Alerji işinde uzun sürmeden geçer inşallah biraz zorlayıcı Bi durum
Günaydın kızlarr🌼🌼nasılsınız? bugün erken uyandım hemen Sahile yürüyüse çıkıyorum. Sabah tartılayım dedim hala sabitim moralim bozuldu. Nerde yanlıs yapıyorum anlamadm kalori sayıyorum her yediğimi not tutuyorum. Ama sabitim anlam veremedim:KK43: galiba hergün tartılmak psikolojimi bozuyor
Günaydın canım ne güzel sabah yürüyüşüne çıkmayı bende istiyorum ama havalar çok dengesiz burda.
Canım tartıya çokta takılma benimde kaç hafta üstüste perşembeye kadar sabit çıkıp cuma eksiyi görmüşlüğüm var.
Acaba ödemmi tutuyor vücudun Bi maydanoz tarçın limon zencefilli su mu içsen

Gunaydin sabitsen cumaya kadr eksi gelir bozma moralini arti degilsin en azindan 🙈🙈👍

Hosbulduk canim. Iyiyim. Sen nasilsin asil? Devam mi tabatalara? Bu hafta Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak e siz vermistim, 10000 adim deniycem hergun. Bitirmekte zorlaniyorum ama el mecbur 😉
Sensiz tabata da yapmadım😔
Özledik,iyi ki geldin canım🥰sen başarırsın 10000 de neymiş🤭
Sabah
1 haşlanmış yumurta
2 küp kaşar peyniri
5 zeytin
1 kupa ıhlamur
Ara öğün
3 petibör bisküvi
Öğle
6 yk barbunya pilaki
Ara öğün
1 küçük kase turşu kavurması
Akşam
1 kase yoğurt
1 avuç tuzsuz fıstık
2,5 litre su içildi ve 10000 adım atıldı .
S Suskunhanim Cherry Mom Cherry Mom
Canım çok güzel bı menü tebrik ederim .bisküvilerin kalorisi çok diye biliyorum, 3 tane için 7 dk yürüyüş yakiyormus ancak diye duymuştum.Onun yerine daha tok tutacak incir, kayısı kurusi gibi şeyler olabilir sanki ne dersin?
Ben 10000 adımımı attım ama şuan yorgunluktan ayakta duracak halim yok😥zaten çocuklar çok yoruyo biri 5 yaşında diğeri 15 aylık emen bi bebe 🙄. Bi de akşam 8 den buyana açım ama çok açım😞sadece su içiyorum birazdan da açık bi çay içicem. Sen naptın
Zamanla alışacak vücudun ama ilk başta böyle zorlamamasi için kademeli artır madem canım, iki küçük yavruyla çokça enerjiye ihtiyacın var🤗 bı de akşam yemeğini daha erkene koyup 8 gibi ara öğün koyabilirsin
Salı menüsü

Filitre kahve

Kahvaltı(11.30)
2 yumurtadan omlet, roka,maydonoz,taze soğan, zeytin, çiğ badem, 1 kk ezine

14.30 Filitre kahve

17.30
Fasulye piyaz(içinde 2 ceviz ,3 zeytin de vardı.)

Gün içinde 5000 adım atabildim, tamamlayamadim.Hafta sonu yapmam gerekenleri hala bitiremedigim için😔

@emnks Mehfam Mehfam S seyrulsefer
Anka Anka seni de etiketliyeyim bundan sonra
Sahil mi😍😍😍😍
Sabit kalıp bı anda tık tık düşer inşallah canım üzülme yıl kendine telkinde bulun🥰

Bence çok düşünmekten de gitmiyor ya acaba yarın kaç göreceğim şu kadar gider mi ne yapsam daha fazla gider falan diye çok düşünüyoruz ve psikolojik olarak vücut tutuyor bence onları😐ben yani cumaya şu kadar eksi çıkar mıyım acaba dediğimin ertesi günü artı çıkıyorum mesela
Evet motivasyon düsürüyor bakalım belki cumaya sürpriz olur
Doyuyorsan sıkıntı yok ortim böyle devam.
Alerji işinde uzun sürmeden geçer inşallah biraz zorlayıcı Bi durum

Günaydın canım ne güzel sabah yürüyüşüne çıkmayı bende istiyorum ama havalar çok dengesiz burda.
Canım tartıya çokta takılma benimde kaç hafta üstüste perşembeye kadar sabit çıkıp cuma eksiyi görmüşlüğüm var.
Acaba ödemmi tutuyor vücudun Bi maydanoz tarçın limon zencefilli su mu içsen
Ödem olabilir. Bir de ben pilates tarzı kardiyo olmayan sporlar yapıyordum bugün yürüyüse cıktım ondan kardiyo olsun diye belki etki eder. Deniyim su ödem suyunu😊
Gunaydin sabitsen cumaya kadr eksi gelir bozma moralini arti degilsin en azindan 🙈🙈👍
İnsalllah🙏🙏 azcık bile olsa razıyım aynı olmasında yerimizde saymıyalım:)
Sensiz tabata da yapmadım😔
Özledik,iyi ki geldin canım🥰sen başarırsın 10000 de neymiş🤭

Canım çok güzel bı menü tebrik ederim .bisküvilerin kalorisi çok diye biliyorum, 3 tane için 7 dk yürüyüş yakiyormus ancak diye duymuştum.Onun yerine daha tok tutacak incir, kayısı kurusi gibi şeyler olabilir sanki ne dersin?

Zamanla alışacak vücudun ama ilk başta böyle zorlamamasi için kademeli artır madem canım, iki küçük yavruyla çokça enerjiye ihtiyacın var🤗 bı de akşam yemeğini daha erkene koyup 8 gibi ara öğün koyabilirsin

Anka Anka seni de etiketliyeyim bundan sonra

Sahil mi😍😍😍😍
Sabit kalıp bı anda tık tık düşer inşallah canım üzülme yıl kendine telkinde bulun🥰
Umarım canım 😊

Nasılsınız kızlar iyi akşamlar herkese 🤗🤗
Teşekkürler canım
Canım gel geelll :KK74:
Wcde yazarak takımı yürüten çok anne var burda 😎
Zaten kaptanımızsın biliyorsun 😘 menü spor vs kaydını tutunca kontrole giriyor insan otomatikman :KK66:
Yaza kadar 5 kg gitse fena mı olur :KK66:
İnşallah canım keşke gelse morördek geri
Tabiiki sennn 😂😂 kendi kendini sabote eden sanse 😂😂

Bugün bizim Kafalar güzel 😂😂 Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak

Yaa ben de 63,4 ü gördüm dün. Ama bugün baskül gıcıklık yaptı 😂😂

İyiyiz kuzu. Asıl sen nasılsın ❤️
O baskül ler hep gıcıklık yapıyor
Ay canım aslında yürüyüşü bir yavaş bir hızlı yaparsan hem daha az zorlanırsın hemde nabzındaki o dalgalanma kilo vermene daha çok yardımcı olur ✌️
Saat dokuza yaklaşınca bir an evvel bitireyim dedim kaptanım o yüzden hızlı yürümüştüm
Lol canım acilen acukaya bi çözüm bul yoksa biliyorum ben o durumu en son bir ekmeği kızartıp acuka sürmüşlüğüm var 😂😂😂
Bende çok seviyorum acuka
Kaptanım hızımı alamadım şuan 3 cü mil leslieyi yapıyorum 💃
3 mil olarak yazarsınız inşaAllah
Cherry Mom Cherry Mom
Harikasın lol
Depresyona gir :KK70: :KK70: Lol depresyonu ile meşhurdur, depresyona girdiği hafta 1 kilo verir :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
Seviyorum lolun depresyonlarını
Yok öyle kötü sebeple olmasın Allah korusun

Ama gördük kaç haftadır lol depresyondayım eyvahlar olsun dediği hafta verdi kiloyu demekki senin ilacın depresyon hadi gir bakiimm :KK70: :KK70:
Gerçekten ya depresyonda olmayınca veremiyor
Çok memnun oldum bende 116 kilodan 93 kiloya kadar inmiştim daha sonra düşükle sonuçlanan bir hamilelik yaşadım bu sürede bir beş kilo aldım 🙈 şimdi inşallah ideal kiloma ulaşabilirim sizinle beraber☺️
Hepsini verirsin inşallah burda
Yukselen aslan iyidir canim senin burcun da boga sabit aslan yukselen de sabit biraz rijit olursun fikirlerin kolay kolay degismez ama para konusunda cok guzel denk gelmis aslan savurgan boga tutumludur sen ortasisin 🥰💞
Cok iyi bir yemek gurmesi olabilirsin boga da aslan da zevklidir tatlar konusunda
Aslan burcu nasıl, canım bende isterim yorum bu arada burçları okumayı çok severim, eşim başak büyük kız ikizler küçük kız oğlak oğlum akrep sanki zor burçların hepsi benim evde
Arkadaşlar merhaba. Aranıza yeni katılıyorum. 36 yaşındayım evliyimiki çocuğum var biri 5 yaş diğeri 15 aylık. Halen emziriyorum şuan 62 kiloyum hedefim Doğumdan önceki 50 kiloma düşmek. Dizimde menisküs yırtığı var ilerlememesi için kilo vermem gerek. Yürürken merdiven inerken çıkarken canım çok yanıyo. Kurallarınızı okudum ama daha önce hiç zayıflama grubuna katılmamıştım. Baya cahilim☺️ Umarım hedeflerimize sağlıklı bir şekilde ulaşırız.
İnşaAllah
Aaaaa beeen:21:
2.ciyim haa
MaşaAllah bize ilk 3 kişi bizim takımdan 😍😍😍
Tebrik ederim kızlar 😍 ummhnisa ummhnisa @whitetea
Tebrik ederim canım benim
Günaydın cnm kolay gelsin
Sana da günaydın güzel insan
evet canım konusmustuk seninle tayin olunca yazmıstın :KK200:
Unutmuştum sen yazınca hatırladım, bu arada adana da olmana sevindim ben baraj yoluna yakın oturuyorum

Teşekkürler canım

İnşallah canım keşke gelse morördek geri

O baskül ler hep gıcıklık yapıyor

Saat dokuza yaklaşınca bir an evvel bitireyim dedim kaptanım o yüzden hızlı yürümüştüm

Bende çok seviyorum acuka

Harikasın lol

Seviyorum lolun depresyonlarını

Gerçekten ya depresyonda olmayınca veremiyor

Hepsini verirsin inşallah burda

Aslan burcu nasıl, canım bende isterim yorum bu arada burçları okumayı çok severim, eşim başak büyük kız ikizler küçük kız oğlak oğlum akrep sanki zor burçların hepsi benim evde

İnşaAllah

Tebrik ederim canım benim

Sana da günaydın güzel insan

Unutmuştum sen yazınca hatırladım, bu arada adana da olmana sevindim ben baraj yoluna yakın oturuyorum
Canım işlerini ayarlayınca gelir belki 😍
Sana da günaydın cnm 😗
Oruça kadar hergün bir oda temizliyorum ince ayrıntılı oruçta rahat etmek için
Oooo çok iyi düşünmüşsün kolay gelsin cnm ;)

Back
X