Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Aa sen butun dislerini mi yaptirtacaksun? Bugun mu basliyorsun canim? Uzun sure aliyir galiba. Nasil oluyir? Kendi dislerinin hepsini torpuleyip ustune porselen kaplama mi yapiyorkar acaba?

Yok kuzum kanal tedavisi yapılmıştı bir dişime sadece,o kaplanacak 30 yaşından sonra kırılma ihtimali artıyo dedi kanal tedavi olunca
evet törpüleyecek cnm ama duvarı da inceldi bakalım nasıl olcak 🤗 ama dokunma duyusunu hissediyorum o dişte sadece,ağrı taşıyan sinirleri aldı cnm o yüzden hissetmem, normal insanları da uyuşturuyorlardır cnm öyle de hissedilmez 👍

Yok kuzum kanal tedavisi yapılmıştı bir dişime sadece,o kaplanacak 30 yaşından sonra kırılma ihtimali artıyo dedi kanal tedavi olunca
evet törpüleyecek cnm ama duvarı da inceldi bakalım nasıl olcak 🤗 ama dokunma duyusunu hissediyorum o dişte sadece,ağrı taşıyan sinirleri aldı cnm o yüzden hissetmem, normal insanları da uyuşturuyorlardır cnm öyle de hissedilmez 👍
Ben en cok o uyudtutan igneden korkuyorum zaten canim ya. Cok hosuma gidiyor yapili disler de bir cesaret edip yaptiradim. Olmadi bu yaz Turkiyedeki discimin fikrini alayim.aslinda kotu degil dislerim ama yapili dis bir ayri guzel duruyor

Sana da simdiden gecmis olsun canim. O disci koltuguna oturmak zor 😱😱

Ben en cok o uyudtutan igneden korkuyorum zaten canim ya. Cok hosuma gidiyor yapili disler de bir cesaret edip yaptiradim. Olmadi bu yaz Turkiyedeki discimin fikrini alayim.aslinda kotu degil dislerim ama yapili dis bir ayri guzel duruyor
Canım hepsini yapmayabilir o zaman, bazılarını kaplar bazılarına beyazlatma uygulayıp ton eşitleyebilir ;) tabi konuş cnm gelince 🤗

Hangi doktora gittin canım yada hastaneye az çok adanada bende bir kaç yere gittim biliyorum
canım buket çürük bayanın adı arkadaşım gidiyordu
Oo cnm hayırlı olsun nasıl biri 🤗 başladınız mı
teyzene de selamlar :KK200:
iyiyim cnm daha iyi olcam inşallah bugün dişçiyle işim biterse :kahve:
başladım canım :) ya otursam kendime liste yapsam ben de böyle bişey yazardım çok da etkilenmedim :)
geçmiş olsun kuzum ağrın çok yoktur inşallah :KK200:
A doğru nasıl geçti Namaria Namaria listen nasıl beğendin mi :)
canım başta güzel sorular sordu kilo alma genetik vs ama ben konuşurken bana sormadan listeyi yazmış verdi.
ee bana sormadınız dedim benim yemediğim ya da içemediğim çok şey var baktım liste onlarla dolu :)) sonra dedim şunu şunu yemem onları değiştirdi haftaya bana göre yazacağını söyledi :)
neyse canım bi ay giderim olmadı eski hataydaki diyetisyenimin tarzı çok güzeldi onla online falan dönebilirim şimdi parayı verdim 4 hafta yapcaz

başladım canım :) ya otursam kendime liste yapsam ben de böyle bişey yazardım çok da etkilenmedim :)

canım başta güzel sorular sordu kilo alma genetik vs ama ben konuşurken bana sormadan listeyi yazmış verdi.
ee bana sormadınız dedim benim yemediğim ya da içemediğim çok şey var baktım liste onlarla dolu :)) sonra dedim şunu şunu yemem onları değiştirdi haftaya bana göre yazacağını söyledi :)
neyse canım bi ay giderim olmadı eski hataydaki diyetisyenimin tarzı çok güzeldi onla online falan dönebilirim şimdi parayı verdim 4 hafta yapcaz
sağol cnm yok ağrım yok cnm sinirleri almıştı inşallah bugün de kolay geçer 🤗
aa sormadan yapması hoş olmamış :KK12:

Kizlar soru: aramizda dislerini komple kaplatan var mi? Ne diyorlar ona porselen kaplama mi? Cok guzel gozukuyor ama nasil hissediyorsunuz yemek yerken ve cok acitan bir islem mi?
Canım benim nacizane fikrim dişlerinde sıkıntın yoksa yaptırma benim 3 tane var kaplamam yaklaşık 7 8 sene oldu benimde iğne fobim var o iğne yapılıncaya kadar hala hüngür hüngür ağlıyorum. Çok zor Bi işlem değil uyuşturup dişi baya törpülüyorlar sonra ölçü alıyorlar ki o daha zor geldi bana

Canım benim nacizane fikrim dişlerinde sıkıntın yoksa yaptırma benim 3 tane var kaplamam yaklaşık 7 8 sene oldu benimde iğne fobim var o iğne yapılıncaya kadar hala hüngür hüngür ağlıyorum. Çok zor Bi işlem değil uyuşturup dişi baya törpülüyorlar sonra ölçü alıyorlar ki o daha zor geldi bana
Anladim canim. Sagol paylastigin icin. Yok simdilik bir sorun. En azindan gorunurde yok. 😉

Tamam canım az işim kaldı bitireyim onu 100 zıp dinlen 100 zıp dinlen yaparak tamamlarım
Super canim. Benim simdilik sadece 2000 adim ve 200 zip oldu. Iki kere kalktim yerimde kistum dinra 100er zip. Komsunun cocuklarini davet ettim kizimla cupcake susleyip yiyecekler. Onlarin kekini hazirlayip yine yaparim 1000 adim 100 zip. Bugun aksam gec saate birakmak istemiyorum. 🤪

Ee ama belki senin bir rahatsızlığın var etkileyecek yememen gerek. O zaman herkese aynı listeyi yazıp gönderiyolar demekki, diyetisyenleri bu sebepten sadece sevmiyorum :KK12:

Back
X