Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar selam cümleten
Ben baya Bi yoğun daldım çalışmalara. Sonu güzel olsun inşallah 🙏
Arada girip bakıyorum yazdıklarınıza ama tamamını okuyamıyorum.
Sporum azaldı ama Diyet de hiç kaçamaksız devam ediyor. Evde hafta sonu az biraz kaçamak olurdu burada onu da yapmadım çok mutluyum 😍😍
Hepinizi öpüyorum 😘😘
💋

Kızlar hayırlı geceler,bu aralar çocukları uyuturken sızıp kalıyorum.Gunduzler uzayınca enerjim bı noktaya kadar yetiyor,her şeye de yetişmeye çalışırsam olacağı bu tabi🙈 Cherry Mom Cherry Mom Anka Anka S seyrulsefer Apa'ya devam.bu 4. Günüm, bira önce sahur yaptım,bakalım neler değişecek 4 gunde🤭 Yüzümün parlaklasmaya
başladığını hissediyorum ama bu kadar kısa sürede etki eder mi bilmem😅

Kahvaltı: 5 zeytin 10 adet çiğ badem 3 hurma
Öğle 6 yk bezelye yemeği
Ara öğün 1 portakal
Akşam(19:30) 2 kepçe şehriye çorbası 1 kase yoğurt

2,5 tl su içildi.
5000 adım atıldı. Cherry Mom Cherry Mom S Suskunhanim
Canım çok az yemişsin,emzirirken zorlanmaz misin? Saatlerini de yazar misin menüyü yazarken?
Mesela kahvaltina yumurta eklersen hem daha doyurucu olur h de protein🙈
Onun dışında gayet güzel hele de akşam yoğurdu da gördüm ya muhteşem🤭
S Suskunhanim bugün 10000 adım olmadı tüm gün anneme temizlik yaptım. Ama atistirmaya da vakit kalmadı 🤪 akşam yemeğini daha erkene çekemem çünkü kalabalık bir aileyiz yemeği hep birlikte yiyoruz yani annemlerle. Şimdi herkes uyudu el ayak çekildi ancak fırsat buluyorum msj atmaya 😔
Dün SPR gynuydu canım pazartesi ve çarşamba zorunlu cumartesi gönüllü(hedefini tutturamayanlara o da zorunlu). Haftada 3 gün spor olmadan diyetin bı anlamı kalmıyor diye böyle bir uygulama getirmiştik haberin olsun e mi😅
Adımın az olsa da çokça kalori yaktigina eminim temizlikle🤗yarın tartıda karşılığını göreceksin inşallah🥰🥰

biraz daha iyiyim cnm uyudum biraz, iyi geldi :KK66: iştah da kapandı zaten iyi bişey :KK70:
cumatesi tekrar gidicem cnm sen nasılsın
Zor canim ya diş iyiysen sevindim 💞 istahimiz hep kapali olsa ya 🙃
Şükür canim yogun biraz misafirim olunca ama idare ediyoruz 🤗

Back
X