Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Selam kizlar 1 ay sonra olculerimi aldim:
8nisan olculerim
Kilo:74,70

Gogus: 99 (-2cm)
Bel: 83(-0.5cm)
Kalca: 111 (-4cm)
Sag bacak: 66 (-1cm)
Sol bacak: 64,5(-1,5cm)
Sol kol: 34,5
Sag kol: 36
Gobek: 97 (-8cm)

Sirti nasil olctugumu anlamadim. Sirr olcum cok farkli bir rakam cikti onu es gectim o yuzden
Vay vay vayyyy kuzuya bak bee 😎👏👏👏

Züber bar dediğiniz nedir? Emziriyorum bende kullanabilir miyim?
Cnm kullanabilirsin , kakaolu olanlarda çok az kafein var , etkilemez bence ;)
Ama küçük bi fincan kahve içsem bile bebiş huzursuz oluyo diyosan elmalısı var kakao yok onda cnm ,havuçlu var vişneli var bunlarda da yoktu sanırım 💟

Cnm ne yedin kahvaltıda
2 ana 1 ara mı yapacaktın?
Canım
Klasik kahvaltımı ettim ama okulu bıraktığım için bu hafta pazara kadar aşırı online ders koymuşlar bana :( onları yapıyorum
1 yumurta peynir zeytin 1 dilim tb ekmeği
Salatalık domates
Zeytin

Canım
Klasik kahvaltımı ettim ama okulu bıraktığım için bu hafta pazara kadar aşırı online ders koymuşlar bana :KK43: onları yapıyorum
1 yumurta peynir zeytin 1 dilim tb ekmeği
Salatalık domates
Zeytin
Canım yoğunsan da 2 ana 1 ara güzel olur, kahvaltıda 2 dilim ekmek olup peyniri artırabilirsin sebze ekleyebilirsin kuzum
Arada türk kahvesi hurma cevizli mola mesela :KK76:

Canım yoğunsan da 2 ana 1 ara güzel olur, kahvaltıda 2 dilim ekmek olup peyniri artırabilirsin sebze ekleyebilirsin kuzum
Arada türk kahvesi hurma cevizli mola mesela :KK76:
Canım kahve minik muz ve 1 tk tahin ekledim beni akşama kadar tuttu tuttu tutmadı bi çorba içerim 😅😅😅

2 parmak filan ancak vardı canım 😅 bu arada çok şaşırdım yoğun stres altında vücut protein bile yense onu depoluyormuş yağa çevirip
2 parmaksa az ama cnm kahvaltı da zayıf bence acıkacaksn :( en azından 2de filan yeseydin daha iyiydi ;)
Yok cnm ben inanmadm buna :) proteinin aşırı fazlası kh a çevriliyo diye biliyorum yani 200 gr filan yersen ki o da zor

2 parmaksa az ama cnm kahvaltı da zayıf bence acıkacaksn :KK43: en azından 2de filan yeseydin daha iyiydi :KK66:
Yok cnm ben inanmadm buna :) proteinin aşırı fazlası kh a çevriliyo diye biliyorum yani 200 gr filan yersen ki o da zor
bak bi doktorcum kadın öyle söylüyor

Super incelmissin ozellikle kalca ve bacak zor gidiyor ama 1 cm bile incelse goruntu fazlasiyla degisiyor. Olculerimiz yakınmış bacaklar falan ayni bu hafta april han in bacak inceltme videosunu yapiyorum pazar gunu bir hafta olacak bakalim ne kadar işe yarayacak 👍👍
Kilo neredeyse ayni ama incelme var. o video da cok iyi canim. 1 haftada 1cm olanjni mi yapiyorsun?

Eksi guzelde canim vucudumda degisiklik hissetmiyorum uzun bi acliktan sonra tartilinca mi eksiyi goruyorum gercekten veriyormuyum bir muallaktayim pazar gunu olcum yapacagim bakalim incelmismiyim 🙈🙈🤔
Yap canim en iyisi olcum ve kilo beraber gitmesi tabiki

Back
X