Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Burdan. Paylasiyorsun canım, kullanıcı adını kağıda yazıp yargının yanına ya da üzerine köy.bak atiroum geçen haftaki fotoyu.tarih atmayı da unutma e mi

Öldürmüyor ama süründürüyor😂😂iftara bı saat kaldı ama yine pilim bitti🤭
Şeker,un, patates,pişmiş havuç,paketli gıda ayasak, iki öğün besleniyorum ve yemekte sıvı tuketmiyorsum.İnternetten bı baksana🥰
Baya kısıtlamalı bişeymis😄 ben bi araştırayım ama cesaret edip uygulayabilir miyim bilmiyorum

Bugunku menum
09:00- 2 haslanmis yumurta, 1 dilim ekmek, 1 salatalik, 1 avuc maydonoz.
12:00- 1 bardak sut, 1 muz.
15:00- 1 kase mercimek corbasi, 3 yk pilav, yarim tabak sebzeli barbunya, 1 kase yogurtlu salatalik.
18:00- 4 kofte, 1 dilim ekmek, 1 buyuk tabak salata.

Su;4lt
Spor: 30 dk leslie boosted; 45p
10 000 adim: 200 p
Toplam:245 puan

Cherry Mom Cherry Mom Deniz ve Kum Deniz ve Kum @Mehfam
Senin menünde güzel canım
Canım işlerini ayarlayınca gelir belki 😍
Sana da günaydın cnm 😗

Oooo çok iyi düşünmüşsün kolay gelsin cnm :KK66:
İnşaAllah
Harika bir fikir kolay gelsin canım

Ayy dişçiye geldim kızlar şans dileyin :KK17:

Bugunku menum
09:00- 1 dilim ekmek, 2 haslanmis yumurta, 1 dilim peynir, 1 avuc maydanoz .1 fincan sutlu kahve.
13:00- 1 ordek butu. 1 kase yogurtlu keeeviz salatasi. 1 kase sebze yemegi.
17: 00- 1 kase sebze yemegu, 1 kase yogurt, 1 yt kirmizi lahana havuc salatasi, 1 kase nohut yemegi.

Su:4 lt
Spor : 12000 adim- 240p
1000 zip -200p
Toplam: 440 puan

Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak
Cherry Mom Cherry Mom Deniz ve Kum Deniz ve Kum @Mehfam
Zıp zıp, 200 tane yapabildim ben çok yoruluyorum nefes nefese kalıyorum canım ama 10 000 adım yine yürğdğm
cnm alıntı var msj yok :) dişçiye geldim yazmıştım :)
Yapamamışımm gene

Sağol canım :( 5 aylık açık kalp ameliyatı oldu yapay kalp kapakçığı takıldı 😓
Ah rabbim kolaylık versin kuzuya da ailesine de canım 😔🙏 tez zamanda şifa bulsun inşallah ❤️
Cnm @Kendinin en iyi hali ol protein çok aç kalınca yağa dönüşüyor dedi de ben de 200 gr filan alınırsa karbonhidrata dönüştüğünü söyledim :) ama o kadar alamayız zaten sporcu erkekler alıyor...
Hee anladım canım. Ben de videoyla ilgili dedin sandım. 😘

Sağol canm

Ameliyatı salı günü olmuştu 7 saat sürmüştü 😓 toparlayamıyomuş
Yaa vah yavrucak 😢 Allah acil şifalar versin cnm ailesine sabır versin :dua:
Senin menünde güzel canım

İnşaAllah

Zıp zıp, 200 tane yapabildim ben çok yoruluyorum nefes nefese kalıyorum canım ama 10 000 adım yine yürğdğm

Yapamamışımm gene
😆😘😘😘
Ah rabbim kolaylık versin kuzuya da ailesine de canım 😔🙏 tez zamanda şifa bulsun inşallah ❤️

Hee anladım canım. Ben de videoyla ilgili dedin sandım. 😘
He yok cnm 😘😘 herşeye ihtiyacımız var da işte bunların birbirine oranı dahil biçok şey etkiliyo kiloyuuuu 😢😢😢

Of ya yemeğim yok 😓 çocuklara domatesli bulgur pilavı yaptm, şehriye çorbam var,
Ben ne yiyeceğm bilmiyorum

Eltimin oğlunun durumu iyi değilmiş doktor heran kalbi durabilir demiş 😓 hiç iştahımda yok canım çok sıkkın
Oyy kuzum ya. Insallah iyilessin cocuk. 🙏

Canım hayırlı uğurlu olsun diyetisyenin. Sen yine de olumlu düşün. Zaten diyetisyenin asıl etkisi kontrol mekanizması olması. Güzel olacak inşallah 🙏
Evet canim kontrol mekanizmasi tabi ki ama tecrubesiz geldi o yuzden dedim ama tabi ki dikkat ediyorum

Back
X