Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yaa vah yavrucak 😢 Allah acil şifalar versin cnm ailesine sabır versin :dua:

😆😘😘😘

He yok cnm 😘😘 herşeye ihtiyacımız var da işte bunların birbirine oranı dahil biçok şey etkiliyo kiloyuuuu 😢😢😢
Evet canım. Yani işin özü denge 🤷‍♀️ inşallah öğrenmişizdir 🤭
Canim diyetisyen tartisinda 81.7 geldim eve geldim 83.4 anlamadim 🤷
Kuzu sen onun pilini mi değiştirsen Bi. Benimkinin pili azalınca sapıtırdı öyle. 🙃
Evet canim kontrol mekanizmasi tabi ki ama tecrubesiz geldi o yuzden dedim ama tabi ki dikkat ediyorum
Bir aylık ödeme yaptın ya ondan dedim canım. Yoksa kaç diyetisyen değiştirdi bu bünye 😂😂 en gıcık olduklarım da böyle hiç sormadan otomatik liste yapanlar. 😬 Ay ben saçma diyetisyenler gördüm ya. Bak hatırladım şimdi sinir oldum 😂😂

Harikasin ortim.
Sağol canım benim
Ben gun icine boldum canim. Degilse tek seferde ben de yapamazdim
İyi yapmışsın bir seferde bayağı zor zıp zıp
Ay babam yarın ameliyat olacak sabah erkenden hastaneye yatışını yaptıracağız inşallah sabah ödemli çıkmam😔😔
Çok geçmiş olsun canım
iyi canım az kalmış inşallah :KK19:

canım toplam 3 dilim günde öğünlerde 1-1-1 tam yazamamışım :)
yok bundan elektrik alamadım. belki eski hataydakiyle online devam ederim kuzum
haftaya ramazan menusu vercek canım 2 menu alıcam bazı günler tutamayabiliyorum :KK200:
Sayfasına baktım banada biraz soğuk geldi muhayene ücreti bayağı var gibi ben 70 TL Koza tıp hastahanesi ne gidiyordum 15 günde bir çağırıyor ayda bir kere ücret alıyordu, 15 günde bir diyeti değiştiriyor ama oruçta gidemeyeceğim kafama göre yapacağım çünkü listeye uyamam
Yarına güzel bir eksi geliyor inşaAllah :KK49:

inşallahhh :KK60: ben de bi -500 bekliyorum en az ama bakalım:KK14:

Hadi inşaAllah ortim :KK5:
Ben şuan - 900üm :halay:

Harikasin ortim.
Sağol canım benim
Ben gun icine boldum canim. Degilse tek seferde ben de yapamazdim
İyi yapmışsın bir seferde bayağı zor zıp zıp
Ay babam yarın ameliyat olacak sabah erkenden hastaneye yatışını yaptıracağız inşallah sabah ödemli çıkmam😔😔
Çok geçmiş olsun canım
iyi canım az kalmış inşallah :KK19:

canım toplam 3 dilim günde öğünlerde 1-1-1 tam yazamamışım :)
yok bundan elektrik alamadım. belki eski hataydakiyle online devam ederim kuzum
haftaya ramazan menusu vercek canım 2 menu alıcam bazı günler tutamayabiliyorum :KK200:
Sayfasına baktım banada biraz soğuk geldi muhayene ücreti bayağı var gibi ben 70 TL Koza tıp hastahanesi ne gidiyordum 15 günde bir çağırıyor ayda bir kere ücret alıyordu, 15 günde bir diyeti değiştiriyor ama oruçta gidemeyeceğim kafama göre yapacağım çünkü listeye uya
Yarına güzel bir eksi geliyor inşaAllah :KK49:
Harikasınn
inşallahhh :KK60: ben de bi -500 bekliyorum en az ama bakalım:KK14:
Sende harikasın
Hadi inşaAllah ortim :KK5:
Ben şuan - 900üm :halay:
Yarını heyecanla bekliyorum

Evet canım. Yani işin özü denge 🤷‍♀️ inşallah öğrenmişizdir 🤭

Kuzu sen onun pilini mi değiştirsen Bi. Benimkinin pili azalınca sapıtırdı öyle. 🙃

Bir aylık ödeme yaptın ya ondan dedim canım. Yoksa kaç diyetisyen değiştirdi bu bünye 😂😂 en gıcık olduklarım da böyle hiç sormadan otomatik liste yapanlar. 😬 Ay ben saçma diyetisyenler gördüm ya. Bak hatırladım şimdi sinir oldum 😂😂
hepimizin diyetisyen travması var di mi :D :D

Sabah
1 yumurta
3-4 zeytin
1 dilim tb ekmeği
Salatalık ve domates
2 parmak peynir
Yeşil çay
Ara
Anamur muzu küçücük üzerine 1 tk tahin gezdirdim
Akşam
19.00
3-4 köfte
1 kase çorba
1 kase salata
Çeyrek haşlanmış patates
Spor 10.000 adım biraz geçti çok yorgunum erkenden uyuyacağımm :KK43:
Sizleri çok seviyorum

Cherry Mom Cherry Mom muhursuzpusula muhursuzpusula @Mehfam
Ortim senden yarın bomba bekliyorum vallaa ;)

ben o çatallara inanmıyoruum :KK70: :KK70: :KK70:
Sevmediğim şey olunca bir çatal

images

Sevdiğim birşey olunca bir çatal

duvar-resimleri-suda-dev-catal-vevey.jpg.jpg

:KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

Elle tutulur hiç bişi yapmadım valla aslında :KK70: :KK70: sadece karantinam bitti para çekmeye atmye gittim geldim toplasan 3000 adım atmışımdır ama dönüşte boğazımdan göğsüme doğru inanılmaz batma hissi falan oldu, covid geçti ama yarası bir müddet kalacak galiba :KK43:
Haa karantina bitti 💕💕 geçmiş olsun canımcım
Kız biraz yolu uzataydın 3000 adım nedir ben evde 7032 atmışım bugün 🤣🤣

Haa karantina bitti 💕💕 geçmiş olsun canımcım
Kız biraz yolu uzataydın 3000 adım nedir ben evde 7032 atmışım bugün 🤣🤣
Covidden sonra zorlamak istemedim hemen ya bu kadarcık bile normalde hiç olmayan göğüs ağrısını ekleyince tırstım :KK70: Pazartesi günü yeniden test olucam, tam 14 gün tamamlanıyor o zaman ama geçtiğini hissediyorum. Salıda işe başlayacağım yeniden bi gidip geleyim bakalım o kadarcık yürümek beni ne kadar etkileyecek, bu kadarcık kısa mesafede bile zorladı :(

Back
X