Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sagol kaptancim. En azindan incelmeyle avutuyorum kendimi. Kilo icin diyetime ancak bebis ek gidaya baslayinca ozen verecegim.
Bencede canım en iyisi o
Hem bebiş sütünden olmasın
Hemde sen kendini bu süreçte çok fazla yıpratmamış olursun o zman takır takır gider inşallah ♥️

Uykum gelmiyor 🤣🤣
Şeyi arıyorum ya bulamadım
Raamzandan önce hedef kilom şu diye yazmıştım onun kaç oldğnu unuttm bulamadım da
Ayyyyyyy çoookkk şükür artık tokken 8leri görmüyorummm :KK71:
1.5 ayda 7.5 kilo gitti 85,5 > 78,0
Ramazana kaldı 3 hafta, 3 hafta içinde hedef 73 ü ucundan görmek olsun 😍 78 >74
:)))

Covidden sonra zorlamak istemedim hemen ya bu kadarcık bile normalde hiç olmayan göğüs ağrısını ekleyince tırstım :KK70: Pazartesi günü yeniden test olucam, tam 14 gün tamamlanıyor o zaman ama geçtiğini hissediyorum. Salıda işe başlayacağım yeniden bi gidip geleyim bakalım o kadarcık yürümek beni ne kadar etkileyecek, bu kadarcık kısa mesafede bile zorladı :KK43:
Ah kıyamam :(
Çok normal canım bunada şükür ya ne güzel atlattım canım o da geçeer merak etme sen çok sürmez 💕

Ah kıyamam :KK43:
Çok normal canım bunada şükür ya ne güzel atlattım canım o da geçeer merak etme sen çok sürmez 💕
İnşallah kaptanım, zaten negatifi bir göreyim hemen peşine göğüs hastalıkları bölümüne gidip kontrol ettiricem bir sıkıntı var mı nolmuş ne etmiş falan diye ;)

Elle tutulur hiç bişi yapmadım valla aslında :KK70: :KK70: sadece karantinam bitti para çekmeye atmye gittim geldim toplasan 3000 adım atmışımdır ama dönüşte boğazımdan göğsüme doğru inanılmaz batma hissi falan oldu, covid geçti ama yarası bir müddet kalacak galiba :KK43:
cnm reflü var mıydı

Sevmediğim şey olunca bir çatal

images

Sevdiğim birşey olunca bir çatal

duvar-resimleri-suda-dev-catal-vevey.jpg.jpg

:KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:
Ayneeen :D :D :D

Yaa 10 gündür Bi gelicez Bi gelmiycez diyorlar bende biraz fazla takıyorum herşeyi zaten. Baya stresliyim bu hafta. O ufak kaçamaklar benim 1 haftama mal oldu resmen inşallah yarın az da olsa eksiyi görürüm
Bende hiç sevmem öyle plansız durumları :/
Kolay gelsin canım bozma moralini

Ufak kaçamaklar maalesef büyüyor üzüldüm pazartesi bile eksideydin halbuki :( neyse buda bize ders olsun canım 1 2 lokma dmemek lazım işte 😘

8 Nisan
Sabah
2dlm ekmek
2kk süzme peynir
Domates
2çatal omlet

Öğleden sonra
4 tane çiğ köfte

Biraz önce 2 minik çilek

Su:1lt
Spor malesef yok
Cherry Mom Cherry Mom Mathildablue Mathildablue
Bu menüye yarın güzel bi eksi bekliyorum ortim :) kendimden degilde senden daha umudum var 🧡 yarın olsun hayrolsun:d

Vayyyyy bunu not edeyim aklıma fayansda olmayan baskül görürsem bir daha tartılmasını isterim 🤭🤭🤣
Kesinlikle kaptanım evin her köşesinde denemişimdir ama hiçbiri fayans gibi sonuç vermedi🤣 Ben tartı benim zayıfladığımı anlamıyor deyip yeni tartı alan bir tipim🤣😅

Elle tutulur hiç bişi yapmadım valla aslında :KK70: :KK70: sadece karantinam bitti para çekmeye atmye gittim geldim toplasan 3000 adım atmışımdır ama dönüşte boğazımdan göğsüme doğru inanılmaz batma hissi falan oldu, covid geçti ama yarası bir müddet kalacak galiba :KK43:
Çok geçmiş olsun inşallah geri kalan belirtilerden bir an önce kurtulursun canım😔

Evet çook eski senelerde vardı, o dönem tedavi falan oldum ama yinede çok ağır baharatlı aşırı yağlı yediğim dönemlerde fenaa oluyo ama zaten onları tüketmediğim için hiç sıkıntı yaşamıyorum çok şükür :dua:
hıım tmm cnm bugün de olmuş olabilir mi diye sordum da, ne kadar sürdü cnm? önce baharatlı bişey yemedin o zmn

Fit bir atistirmalik migrosta var ara ogun yerine kucuk yuvarlak top seklinde gunde 2 tane falan kahvenin yaninda yeniyor 🤣🤣

Cnm kullanabilirsin , kakaolu olanlarda çok az kafein var , etkilemez bence :KK66:
Ama küçük bi fincan kahve içsem bile bebiş huzursuz oluyo diyosan elmalısı var kakao yok onda cnm ,havuçlu var vişneli var bunlarda da yoktu sanırım 💟
Teşekkür ederim kızlar kakaosuz olanları deniycem 😉

Back
X