- 23 Mart 2016
- 30.507
- 91.380
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #405.941
Tebrikler canımGünaydınlaarrr :)
Geçen hafta: 84
Bu hafta: 83.45
Fark: 0.55 gr
Yüzde: % 0,654
Haftaya hedef: 83
Eki Görüntüle 2821038

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tebrikler canımGünaydınlaarrr :)
Eki Görüntüle 2821038
Tebrikler orticimmGeçen hafta 77.8
Bu hafta 76.1
Fark 1.7
Yüzde %2,185
Geçen haftanın telafisi oldumu kaptanımaslında beklesem 75i görürüm ödem var uyuyamadığım için ama bildirim dedim
Cherry Mom @whitetea
Haftaya hedefim 75.5
Gerçekten de bu kilo sadece 3 günde gitti, salı -200 düm dahageçen hafta 78.8 di sanırım değil mi canım -1.8 harikasın
1.1 müthiş canım![]()
aaaa ben şok ne ara gitti maşalllah gitsin gitsinnn sen vücuduna pek kıyak geçmiyorsun ama o yine seni düşünüyor valla :))
tebrik ederim canımm son 2 3 dikkat ettin ve sonuç harika tüm hafta dikkat etsen neler olacak nelerrr
tebrikler canım gayet iyi :)
tebrikler kuzummm güzellll :)
günaydınnn dünkü 3 çatal pastaya kızmıştım ama güzel eksi canım tebrikler :)))
ooooooo tebriklerr pacooo ödem mödem eksi güzeldirr :)))
çok güzel gitmiş canım tebrikler :)
artılar gitmiş eskiye geçmilmiş çok sevindim canım çok zorlandın mı ?
canım istersen bunu not düşmeyeyim stres bile ödem yapmış olabilir hastane mastane malum
+500 yapacak birşey mi yedin ki sonuçta asıl listede olsan bunu almak zorundayız ama şimdi öyle bir zorunluluğum yok yarın sabah tekrar bildirirsin olur mu
minnacık eksimiz ve biz :)) ah kaynana ah yaktın bizi
canım regliye rağmen çok iyiymiş tebriklerr
canım geçen hafta çok verdiğin için bence bu hafta duraklama oldu senin kilonda normal moralin bozulmasın
ooo harika gitmiş canım tebrikler
kamera modunu açıp yanıma koyuyorum tartılıyorum sabitleyince inip çekiyorum :)) boşa onun ağırlığını çekme canım :)
-1kilo verdim kuzum %1.58Teşekkür ederim canım, ara ara bakabildim ama seni göremedim tartıldın mi?
Ya kaç zamandır denk geliyorum ama hiç yapmadım,evde yapıp yemeyi düşündüklerimden ama Apa bitince tabi![]()
O yok ortalarda di mi? Mayısa sonu değil de yazın görürüz inşallah diyelim.Kiz sen mayis sonu kesin gorursun az beni bekle beraber goruruzecez olsa ateslerdi bizi ya
![]()
İnşallah canım çook sağolÇok geçmiş olsun inşallah geri kalan belirtilerden bir an önce kurtulursun canım![]()
Eve geldikten sonrada 1-2 saat hafif hafifte olsa hissettim canım ama yürüyüşümün son 1-2 dksında başladı ki zaten eve varmıştım hafif yokuş bi yoldu :) Yok baharatlı falan yemiyorum artık çok fazlahıım tmm cnm bugün de olmuş olabilir mi diye sordum da, ne kadar sürdü cnm? önce baharatlı bişey yemedin o zmn
Geçen hafta sonuncu bu hafta 1.cimi
Sağol orticimTebrikler orticimm![]()
![]()
![]()
aaa gerçekten mi günleri karıştırmışım sabah neyse yapacak birşey yok bende üzüldümAy ciden mi yaçok üzüldüm
Yani eksine çok çok sevindim tebrik ederim harikasın ama yarışma kuralları 8 i 9 u kabul etmiyor
Bu haftada asıl listeye alamayacağım seni
Konu Mesajı 'Cuma Zayıflama Yarışması Üyelerinin Paylaşım Alanı' Cuma Zayıflama Yarışması Üyelerinin Paylaşım Alanı
Ben nisan sonu mezuniyeti hedefliyorum benim hedeflerde hic tutmaz ama.O yok ortalarda di mi? Mayısa sonu değil de yazın görürüz inşallah diyelim.Hadi beklerim ben seni, nasılsa alt listedeyim.
![]()
Insallah kaptancim.Bencede canım en iyisi o
Hem bebiş sütünden olmasın
Hemde sen kendini bu süreçte çok fazla yıpratmamış olursun o zman takır takır gider inşallah![]()
Selam canım Dün biraz da olsa eksi yokmuydu ya
Tebrikler canım
ne kadar istikrarlısın süper tebrik ederimGünaydınlaarrr :)
Eki Görüntüle 2821038
off offf müthiş tebrik ederim