Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

geçen hafta 78.8 di sanırım değil mi canım -1.8 harikasın :KK60:

1.1 müthiş canım :halay: :halay:

aaaa ben şok ne ara gitti maşalllah gitsin gitsinnn sen vücuduna pek kıyak geçmiyorsun ama o yine seni düşünüyor valla :))

tebrik ederim canımm son 2 3 dikkat ettin ve sonuç harika tüm hafta dikkat etsen neler olacak nelerrr :KK25:

tebrikler canım gayet iyi :)

tebrikler kuzummm güzellll :)

günaydınnn dünkü 3 çatal pastaya kızmıştım ama güzel eksi canım tebrikler :)))

ooooooo tebriklerr pacooo ödem mödem eksi güzeldirr :)))

çok güzel gitmiş canım tebrikler :)

artılar gitmiş eskiye geçmilmiş çok sevindim canım çok zorlandın mı ?

canım istersen bunu not düşmeyeyim stres bile ödem yapmış olabilir hastane mastane malum
+500 yapacak birşey mi yedin ki sonuçta asıl listede olsan bunu almak zorundayız ama şimdi öyle bir zorunluluğum yok yarın sabah tekrar bildirirsin olur mu

minnacık eksimiz ve biz :)) ah kaynana ah yaktın bizi :KK70:

canım regliye rağmen çok iyiymiş tebriklerr

canım geçen hafta çok verdiğin için bence bu hafta duraklama oldu senin kilonda normal moralin bozulmasın :KK60:

ooo harika gitmiş canım tebrikler :halay:

kamera modunu açıp yanıma koyuyorum tartılıyorum sabitleyince inip çekiyorum :)) boşa onun ağırlığını çekme canım :)
Gerçekten de bu kilo sadece 3 günde gitti, salı -200 düm daha
Bu hafta bir ilki gerçekleştirip 6 gün dikkat edicem bakalım nolcak :KK53: Bu arada buraya geldi geleli 10 kilodan fazlamdan kurtulmuşum keşke daha önce gelseymişim:KK200:

Teşekkür ederim canım, ara ara bakabildim ama seni göremedim tartıldın mi?😍

Ya kaç zamandır denk geliyorum ama hiç yapmadım,evde yapıp yemeyi düşündüklerimden ama Apa bitince tabi😂😂😂
-1kilo verdim kuzum %1.58🥰
güncel 72.1 oldum
Pazar günü 3.haftam dolucak ve daha 3haftam dolmadan -3 kilo vermiş oldum 🤗

Çok geçmiş olsun inşallah geri kalan belirtilerden bir an önce kurtulursun canım😔
İnşallah canım çook sağol :KK60:
hıım tmm cnm bugün de olmuş olabilir mi diye sordum da, ne kadar sürdü cnm? önce baharatlı bişey yemedin o zmn
Eve geldikten sonrada 1-2 saat hafif hafifte olsa hissettim canım ama yürüyüşümün son 1-2 dksında başladı ki zaten eve varmıştım hafif yokuş bi yoldu :) Yok baharatlı falan yemiyorum artık çok fazla

Geçen hafta 62
Bu hafta 61,5
Oransal 0,80

Eklentiler

• 5B54EA3F-001E-42C7-9040-72347319A547.webp
    5B54EA3F-001E-42C7-9040-72347319A547.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 25
Back
X