- Konu Sahibi Cherry Mom
- #406.041
grupta 4 kilo veren biri vardı canımAcaba bireysel 1.cimiyim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
grupta 4 kilo veren biri vardı canımAcaba bireysel 1.cimiyim![]()
Off demeeeeAyy az önce fırına Fındıklı kurabiye koydum tevafuğa bak![]()
7 kilo verdim 77 ile başladım ama diyete tam uymak gerekiyor kaçamak olunca verilmiyor ben daha önce o hataları yaptığım için artık bunda yapmıyorumİnsAllah ben de zayiflarim kızlar bu takımda olduğunuzdan beri kaç kilo verdiniz?
ama yulafı pişirmek çok öenmli 3 yemek kaşığı yulapa yarım su bardağı süt ve su katıyorsun çay kaşığı kakao koyulaşana kadar pişir sonra üzerine tarçın serp ve muz dilimleri yada çilekle süsle olmadı hindistan cevizi serp olmadı 1 kare bitter çikolata koy olmadı 1 yemek kaşığı kuru üzüm serp olmadı 1 tatlı kaşığı bal koy tadlandırmak için bunlar ve inan ben çok sevdiğm istediğin malzemeye göre tadlandırıyorsun benim kız sürekli yapınca artık öğrendimYa beğeneni çok var da işte... Benim sanki lokmalar ağzımda büyüyor. Talaş yiyormuşum gibi geliyor.Değişik bir duygu
Hahahahaha sonra da yok olucamTeşekkür ederiiim
Yoksa +151546 kilo ile mezun üye geri döndü bildirimiyle tekrar buralarda oluruz merak etme![]()
o hatayı bende yaptım 67le izne ayrılıp 84lere kadar çıktım buraya gelmeden öncede 77 oldum gruptada 70 oldumEğer istikrarlı olursan burada kilo vermemen için hiçbir sebep yok. Hayatımda tek kilo verebildiğim yer burası oldu benim.71'de 63'e düşmüştüm. Sonra izne ayrılıp tekrar 71'le buraya geldim. Ama kilo alma kısmımı görmezden gelebiliriz.
Hoşgeldin takımımıza
![]()
mezun olup gidiyormusun ,ilk mezun olduğumda ben ağlayarak mezun olmuştum kilomu vermişim 58 kiloyum artık çıkmam lazım sayfadan okadar alışmıştımki çok güzel dostluklar kurmuştuk burdaki gibi ama nasıl ağlıyorum ben ne yapacağım diye boşluğa düşmüştümAncak bu kadar güzel anlatilabilirdi2 bin altına düşme ama çok da zorlama havalar serinken canım ama ısınınca artırmak gerekir
@L O L fındıklı kurabiyem naptın sen
@Namaria tartıldın mi canim lostede göremedim?
Cherry Mom liste başı olmuşum napsam mezun olmasam mi ki
![]()
çok şükürŞimdi geldim doktordan şükür çok sıkıntılı bir durum yokmuşiçim rahat etti ağırlık kaldırmamak şartıyla spor yapabilirmişim inşallah yürüyüşlere başlayacağım bende bu hafta
![]()
Sevindim canım çok geçmiş olsun tekrardanŞimdi geldim doktordan şükür çok sıkıntılı bir durum yokmuşiçim rahat etti ağırlık kaldırmamak şartıyla spor yapabilirmişim inşallah yürüyüşlere başlayacağım bende bu hafta
![]()
Yaaa edacımmm gerçekten mimezun olup gidiyormusun ,ilk mezun olduğumda ben ağlayarak mezun olmuştum kilomu vermişim 58 kiloyum artık çıkmam lazım sayfadan okadar alışmıştımki çok güzel dostluklar kurmuştuk burdaki gibi ama nasıl ağlıyorum ben ne yapacağım diye boşluğa düşmüştüm
Sağol canımçok şükür
İçim çok huzursuzdu kaptanım zaten hareket etmiyorum diye inşallah haftaya spor sayesinde güzel eksiler görmeye devam ederimSevindim canım çok geçmiş olsun tekrardan
Sporlarda geliyor harika bunlarda ayrı motivasyon katacak sana![]()
Hadi gözün aydın canımŞimdi geldim doktordan şükür çok sıkıntılı bir durum yokmuşiçim rahat etti ağırlık kaldırmamak şartıyla spor yapabilirmişim inşallah yürüyüşlere başlayacağım bende bu hafta
![]()
Ayy uzun zamandır ben de yapmıyordum cnm puding tozuyla da harika oluyodu yapayım valla fıstıklı pudingliama yulafı pişirmek çok öenmli 3 yemek kaşığı yulapa yarım su bardağı süt ve su katıyorsun çay kaşığı kakao koyulaşana kadar pişir sonra üzerine tarçın serp ve muz dilimleri yada çilekle süsle olmadı hindistan cevizi serp olmadı 1 kare bitter çikolata koy olmadı 1 yemek kaşığı kuru üzüm serp olmadı 1 tatlı kaşığı bal koy tadlandırmak için bunlar ve inan ben çok sevdiğm istediğin malzemeye göre tadlandırıyorsun benim kız sürekli yapınca artık öğrendim
Bu tarifi bi ara denerim o zaman. O kadar güzel anlattın ki sevmediğim şeyi canım çekti.ama yulafı pişirmek çok öenmli 3 yemek kaşığı yulapa yarım su bardağı süt ve su katıyorsun çay kaşığı kakao koyulaşana kadar pişir sonra üzerine tarçın serp ve muz dilimleri yada çilekle süsle olmadı hindistan cevizi serp olmadı 1 kare bitter çikolata koy olmadı 1 yemek kaşığı kuru üzüm serp olmadı 1 tatlı kaşığı bal koy tadlandırmak için bunlar ve inan ben çok sevdiğm istediğin malzemeye göre tadlandırıyorsun benim kız sürekli yapınca artık öğrendim
Bu sefer akıllandım gibi. Görücez bakalım. Hayır ne güzel vermişiz bir sürü kilo, o kadar da cefa çekmişiz. Neyse dövünmenin de bir anlamı yok napalım.o hatayı bende yaptım 67le izne ayrılıp 84lere kadar çıktım buraya gelmeden öncede 77 oldum gruptada 70 oldum
Sağol canımHadi gözün aydın canım
Puding tozunu hiç duymamıştım hafta içi hemen denemeliyimAyy uzun zamandır ben de yapmıyordum cnm puding tozuyla da harika oluyodu yapayım valla fıstıklı pudingli
Meyve yerine 1 çorba kaşığı puding tozu koyuyorum cnm yulaf ezmesini de 4ten 3e indiriyorum puding tozu koyunca![]()
Canım harika oluyo özellikle gfıstıklı puding tozuylaSağol canım
Puding tozunu hiç duymamıştım hafta içi hemen denemeliyim![]()
Samara96
menülerimizi ve sporlarımızı hergün aşağıdaki linkten paylaşıyoruz canım buradan ayrı bir sayfa sende bugün veya yarından itibaren yazmaya başlayabilirsin :) her gün düzenli bu listeyi takip ediyoruz. düzenli menü yazmayan deneme sürecindeki üyelerimizi yarışma listemize almıyoruz :)
istikrar zaten hem buranın hemde kilo vermenin temeli bunlar olursa sende kolayca kilo verirsin inş
5.Takım Menü ve Spor Listeleri
5.takım MENÜ VE SPOR PAYLAŞIM ALANI :kk77::spor: Arkadaşlar ilgili sayfamızda sadece menü ve sporlarımızı paylaşacağız,cevaplama-yorumlama yapmayacağız. Yorumlarımızı 'alıntıla ' yaparak kendi ekip sayfamız içerisinde 'alıntıları ekle' diyerek yapacağız. Güzel menü ve şahane sporlarınızı...www.kadinlarkulubu.com
Canım bende zayiflicam insAlllah tamam menumude paylascamda ben orucum iftarda yediğim yemeği yazsam olurmu ekmeği tatlıyı kestim beninşallah düzenli katılan menü yazan spor yapan herkes burada kilo verdi canım
ben 82 ile başladım 60 kg ile mezun oldum yazdan beri koruma modundayım :) burada olduğum için koruyabiliyorum olmasaydım bende kiloyu geri almıştım :))
Apa gönül gözümü de actiysa demek kiAyy az önce fırına Fındıklı kurabiye koydum tevafuğa bak![]()
Aaa niye cekiniyorsunuz kiyaa çok güzel burda öğretmenlede sohbet edebiliyoruz okuldaki öğretmenlerden çekiniyoruz ne kadarda olsa,ortaokulmu lisemi yoksa ,çocuklarınız çok şanslı ders çalıştırırken türkçe dersini çok rahat anlatacaksınız ben lise mezunuyum ama ticaret lisesi olduğu için oğlumun 5nci sınıf derslerinde zorlanmaya başladım artık zor geliyor bana konular,şimdilik anlamadıklarımızda ablalar yardım ediyor ,
1 .sınıfda çok zor sizi çok iyi anlıyorum
MeUniyetime yaklaşık bir ay var gibimezun olup gidiyormusun ,ilk mezun olduğumda ben ağlayarak mezun olmuştum kilomu vermişim 58 kiloyum artık çıkmam lazım sayfadan okadar alışmıştımki çok güzel dostluklar kurmuştuk burdaki gibi ama nasıl ağlıyorum ben ne yapacağım diye boşluğa düşmüştüm
Ben de oyle dusundum de artik su 73u ucundan gorsem tam super olacakTebrik ederim canım. Süper eksi
Kuzu onun gerçek artı olmadığı belli. Sıkma canını. Bir günde o kadar kilo almana imkan yok. Hemen gidecektir o
Oyy maşallah canım
Ay teşekkür ederim kuzu
Hoş gelmiş 6 lar canımbu geçişler çok güzel oluyor yaa
Vuuu o nasıl eksi. Ayakta alkışlıyorum canım
Merhabalar. Hoş geldin aramıza
Ayy ayy ayy. İlkokul kiloma döneceğim![]()
Canım tebrik ederim
Çok güzel kuzu.
Tebrik ederim canım. Aynı gramı vermişiz
Canım tatil dönüşü sabit gelmek candır
Canım imkanın varsa doktoruna danış gidip gitmeme konusunu. Ama gayet normal devam etmesi kanamanın. Düzene girmesi Düştükten sonra biraz vakit alıyor![]()
Katılıyorum 7leri jet hızıyla geçip 6lara koşayımHadi bırak artık 8leri 7ler çok güzelsonra 6lar
![]()
Tabiiki zayıflarsın canım, hoşgeldin bu arada :) 5 kiloya yakın verdim canım ama ilk zamanlarda pek yapabildiğim söylenemez :)) SonİnsAllah ben de zayiflarim kızlar bu takımda olduğunuzdan beri kaç kilo verdiniz?
Valla canım bencede yine iyi moralimi bozmadan geçirdim inşallah etkileride biterse ohhhh :))Anladım cnm kuru öksürük kalabilir bir süre ondan da korkmageçmiş olsun kuzum beniim neşeni de kaybetmeden atlattın valla
![]()
Spor listesindeki bir sporu yapman gerekiyor canımCherry Mom
muhursuzpusula
Hedefi tutturamayinca kac puanlik spor yapacaz ona gore spor programimi yapayim![]()