Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hele ilk fotoğraf sadsdsdfasd Orada annemin dediğine göre 6 aylıkmışım. Anneannemlere tatile gittiğimizde nazar değer(!) diye komşulara göstermemiş. Şu dobikliğe nasıl nazar değebilirse... :KK70: Ağır Yaşamlar Junior'a hoşgeldiniz. İlk bölümden Pacman'in hikayesini görüyorsunuz. :KK70: Şaka bir yana Allah'tan sonradan az da olsa toparlamışım. Böyle gitsem gerçek bir ağır yaşam olurdum kesin. :KK57:
Yaaa canım beniim tosbiğe bakk :rolleyes: :KK19: öyle tatlısın ki nazar değebilirdi ;)

Evde var cnm 3 renk de 💖 sende var mı
Evimde yok canim. Ama korona ve hamilelik oncesi aletli platese duzenli gidiyordum. Cok sIkilasma yapmisti. Dusun ki 63-65 kilo 36 bedene giriyordum. Bacak popo super yapmistim o ara. Ama eve de almayi dusunuyorum burda spor salonlari hala kapali.
Iyi oldu hatirlattigin eve almam lazim. Bu gidisle acilmayacak bu spor salonlari ☹️ Simdilik sadece dambilim var. Leslie yaparken genelde elimdeler.

Gördüm sonradan görmemmi mesajını canım okadar mutlu oldum ki yorumunu görünce toplight nerde oda gelse ne güzel olur ben izne ayrıldıktan sonra bir türlü toparlayamadım kiloda almaya başladım ozaman sizinlede çok güzel kilolar vermiştim neyse bir gün sen sabastian özelden beni çağırdı dedim gel başla ve geldim tekrardan iyiki geldim diyorum inşallah sende gelirsin
Canım inan ben girmeye pek vakit bulamıyorum. Evden çalışıyoruz, sürekli evde olduğumdan habire yiyorum. Kilo da aldım ama verme azmim hala gelemedi. Burası çok iyi oluyor aslında, mesajları okudukça insan motive oluyor, çok iyi yapmışsın dönmekle :) Darısı başıma.

Hele ilk fotoğraf sadsdsdfasd Orada annemin dediğine göre 6 aylıkmışım. Anneannemlere tatile gittiğimizde nazar değer(!) diye komşulara göstermemiş. Şu dobikliğe nasıl nazar değebilirse... :D Ağır Yaşamlar Junior'a hoşgeldiniz. İlk bölümden Pacman'in hikayesini görüyorsunuz. :D Şaka bir yana Allah'tan sonradan az da olsa toparlamışım. Böyle gitsem gerçek bir ağır yaşam olurdum kesin. :KK57:
Amanin tam tombismistin canim sen? Mama bebegi misin? Anne sutu mu yaramis yoksa 😉

Evimde yok canim. Ama korona ve hamilelik oncesi aletli platese duzenli gidiyordum. Cok sIkilasma yapmisti. Dusun ki 63-65 kilo 36 bedene giriyordum. Bacak popo super yapmistim o ara. Ama eve de almayi dusunuyorum burda spor salonlari hala kapali.
Iyi oldu hatirlattigin eve almam lazim. Bu gidisle acilmayacak bu spor salonlari ☹️ Simdilik sadece dambilim var. Leslie yaparken genelde elimdeler.
Kaç kiloluk dumbell kullanıyorsun? ;) Aletli pilates gerçekten çok işe yarıyormuş. Sadece Ankara'da mı öyle bilmiyorum ama feci pahalı seansları yahu. Öğrenci halimle ona bulaşamadım hiç. :D

Kizlaaar tabata zamanii. Bebisim uyudu. Gunumu tabatayla kapatip dus alip, kizima masal okuyip direk yataga gidecegim.

Kimler tabataya katilmak ister bugun? Beni yalniz birakmayin. Kimin 8 dakikasi var 😉

Ömür boyu mu vki n yüksekti cnm :KK66: değildir yaa
Gerçekten hep tombiktim. :D Bi ara belki üst sınırda olmuşumdur, en fazla o. Bir keresinde ilkokul öğretmenim anı defterime yazı yazmıştı. Şöyle başlıyordu bak nasıl bilinç altıma işlediyse... "Seni hayata gülümseyen, güzel ve tombiş bir kız olarak tanıdım." :D Çook severim öğretmenimi ama hayatım böyle geçti...

Kaç kiloluk dumbell kullanıyorsun? ;) Aletli pilates gerçekten çok işe yarıyormuş. Sadece Ankara'da mı öyle bilmiyorum ama feci pahalı seansları yahu. Öğrenci halimle ona bulaşamadım hiç. :D
Benim spor kartim vardi canim isyerimden, bircok spor salonu ve havuz da dahil o karti kullanip ucretsiz gittim. Ama bireysel degildi grup halinde aletli plates yapiyorduk. Bireysel burda da asiri pahali. Normalde de nirnal uyelige dahildi fiyati. Oturup kalkmam bile degismisti adeta.

Amanin tam tombismistin canim sen? Mama bebegi misin? Anne sutu mu yaramis yoksa 😉
Sadece anne sütü. :D Doktor annemin sütüne çok kaliteli demiş ama durum ortada. :D Kardeşim de bebişken aynı benim gibi tombikti. Ama o o kadar hareketliydi ki yürümeye başladıktan sonra zayıfladı. Benim halimi görüyorsunuz. Sü rü nü yo rum :D

Benim spor kartim vardi canim isyerimden, bircok spor salonu ve havuz da dahil o karti kullanip ucretsiz gittim. Ama bireysel degildi grup halinde aletli plates yapiyorduk. Bireysel burda da asiri pahali. Normalde de nirnal uyelige dahildi fiyati. Oturup kalkmam bile degismisti adeta.
O büyük avantajmış gerçekten. Ben Eylül 2019'da bir yıllığına yazılmıştım havuzlu bir yere. Çok da güzel gidiyordu ki corona patlak verdi. :D Bazen sırf benim yüzümden salgın çıktığını düşünüyorum. Belki de kilo verirsem dünyanın ağırlık merkezi değişecek ve dünya yok olacak. :D :KK45:

Yahu bizim ailede öyle çok kilolu da yok. Bir tek babaannem ve anneannem kiloluydu. Onlar da gençken zayıflarmış. Yaşlandıkça almışlar şeker vs yüzünden. Yani aile genlerine sığınmalık bir şansım yok pü :KK70:

Benim kardeşim de zapzayıf. Bazen aynada yan yana durup dalgasını bile geçiyoruz. O uzun incecik, ben kısa tombik. :KK70: Hatta kilo alamıyorum diye doktora gitti de takviye edici mama verdi doktor. Daha ne diyim......
Çok sinir bozucu gerçekten🤣 İnşallah sürecin sonunda kardeşlerimizden daha zayıf olacağız😂
@belmayne @L O L @Suskunhanim Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak @Kendinin en iyi hali ol @muhursuzpusula @whitetea @karabiber01 @olvidos tebriklerr kızlar harikasınız :KK71::KK9::KK9::KK9:

Eline sağlık mühürsüzümmm ❤️❤️

Çok güzel yazmışsın canım ne kadar içten 🤗🤗🤗

🤭🤭
Canım 3 ayı geçince ve yüzde 5den fazla kg alınca ekstrem kuraldan listeye alabiliyoruz
Bildirimlerinizde falan aksilik olmazsa haftaya önce @melita09 u sonra @olvidos u sonra da seni almayı planlıyorum hepiniz girersiniz inşallah ❤️

Teşekkür ederiz Almılacımmm 😍😍

hzlsel hzlsel ne güzel başlangıç harikaasın 🤩

@monarosaa tebrikler kızlar 💃💃💃

Hımmmm anlaşıldı bende diyorum bizim kız neden menü yazmadı kiiii hayırdır 👀🤭🤭 :))
Teşekkürler kaptanım çok güzel başladım inşallah böyle güzel güzel kilolar vermeye devam edebilirim🥰

Vay canınaaa 😮 bence de al cnm haftada 1 bile bantlı yapsak süper olur 😘

ADINIZ: ( isteğe bağlı ) Tetüş
YAŞINIZ:35
BOYUNUZ:159
KİLONUZ:81 yaklaşık kilo pazartesi tartılıcam
HEDEF KİLONUZ:65
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
MESLEGINIZ:öğretmen
ÇOCUK SAYISI / YAŞLARI :1 çocuk/4yaş
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:hayır
Evet ise herhangi bir nick değişikliği veya eski üyelik söz konusu mu? Hayır
KİLO ALMA NEDENİNİZ: tiroid
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI:tiroid
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: sağlık ve fit görünmek
Hoş geldin canım ben de daha bir haftalık üyeyim hep beraber zayıflayacağız inşallah☺️

O büyük avantajmış gerçekten. Ben Eylül 2019'da bir yıllığına yazılmıştım havuzlu bir yere. Çok da güzel gidiyordu ki corona patlak verdi. :KK70: Bazen sırf benim yüzümden salgın çıktığını düşünüyorum. Belki de kilo verirsem dünyanın ağırlık merkezi değişecek ve dünya yok olacak. :KK70: :KK45:
Bu nasıl karamsarlık kız :o

Back
X