Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Seninde gunun cok iyi gecmis canim sporlarda super diyetisyen listesine gore besleniyorsun degil mi. Pazartesine eksiyle baslayip cumaya 73 leri olabildiğince asagi cekelim ortim 👍👍😍
Birebir uymuyorum diyetisyenin yazdigi listeye ama elimden geldigince. Insallah ortim 🙏

Olur hem de çok güzel olur😍bugünden başlayalım mı?

Hiç şüphem yok canım sen cok güzel dengeliyorsun💜💜💜

Bak dengelemissin ne güzel, sporda gözüm kaldı🤭🤭💜

Biliyorum da açım deyince dayanamadım pamuğum🤭🤭
😘canım beniim teşekkür ederim 🤗 bu hafta 2 gün sıvı detoks ve 1 gün ketojenik yapmayı planladım 😍
Cumartesi menüsü

Filitre kahve

Kahvaltı
3 h yumurta(oğlum kendi payını yemedi), salata,zeytin,biber kavurması

Ara Türk kahvesi

Akşam
Salata,cacık, 3 YK kısır, 3 YK tavuk sote

Bitki çayı, 2 lt su, 7300 adım1 de sadec soda

@Mehfam Cherry Mom Cherry Mom Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak
Afiyet olsun canım 👍 kısırı ekmek yerine mi yiyorsun 🤗
Ben hepsine okeyim 😂😂 Balıkla alakalı bildiğim tek sözcük de duygusal olması. Eğer ilgiliyseniz bana da öğretin bunları. 😂🤪

Burada hali hazırda fit olabilen dostlarımız var neyse ki de feyz alıyoruz. 😂💕 Biraz önce geçen yılki tartıldığık kilolara baktım haftalık şekilde. Ay birleştirebilsem de atsam. Mayısta gelmiştim buraya 71den itinayla 62’yi görmüşüm. Aaah ah. 🤪🙈 Hem de ağustosa kadar vermişim....

Benim yüzüm hep minik gösteriyor. 😂 Geçen sene kardeşimi okula yazdırmaya gitmiştik, 11. Sınıf için. Oturduk odaya, maskeleri de o an çıkardık. Adam dedi ki kızımızı mı yazdırıyoruz. Kaçıncı sınıfsın? Yaş 23... 😂😂 Eskiden kafaya takardım neden böyle diye. Şimdi biraz hoşuma gidiyor. 🤪

Hahahahahaha bana şimdilik “görüştüğün birisi var mı” tadında sorularla geliyorlar. Okulum bitmediği için yaşı küçük imajı veriyorum. 🤪🤪 Ama o soru bile beni deli ediyor. Yok kardeşim yok. Olsa atarız instaya merak etme diyesim geliyor. 😂
Cnm yükselenin de oğlak çifte gençlik güzellik ;)
Tamam akşam daha ayrıntılı yazayım bildiğimce :rolleyes: :KK74:
İyiki geldim ve sizinleyim canım
😍:KK74:
Yok bir tanem ne üzülmesi kilon böyle çok güzel oldu daha zayıflama 55 olursan kötü olursun 58 sana çok yakıştı diyordu, eşim kiloyu hiç sevmez ve kilo vermemi isterdi bende sevmezdim 80 kilodan 58 kiloya çok güzel oldun dahada verme dediği için gruptan çıkmıştım Birtanem
Ay 58 miii 😍😍😍 3 kilo da içinde kaldı di mei tabi tüh :oops: bu sefer vereceğiz ama kurtuluşu yok kiloların 😍💪
Gunaydin mutlu pazarlar 🌺
Mutlu pazarlar aşkom 😘
gunaydin herkese :KK28: bende biraz once bir bardak ceviz koymuştum akşamdan suya onu ictim birazdan kahvaltı yapicam 2 yumurta bir dilim kepek ekmeği bir dilim peynirle sonrasında 1 saat spor yapicam insallah :p
Günaydın canım :KK74:
Oo menün harika kuzum 👍 ekmek de var süper 😍 afiyet olsun
Spor planı da yapılmıış :KK76:

Cherry Mom Cherry Mom kaptanim Allahin izni ile iki hafta sonraki cuma gunu 23 Nisan da mezuniyet kilomun altina inecegim gibi görünüyor 🥰🌺 diyetisyenin listesini kendime uyarladim bir de vücudu sasirtmak icin 16/8 sistemine basladim ikinci günüm 🙃
Bireysel listeyi kaçırmış olmuyorum di mi.. 67 kilo bekle geliyorum 🤣
Cnm iyi olmuş uyarladığın ;)
Oo planın da süper valla :);

Olur hem de çok güzel olur😍bugünden başlayalım mı?

Hiç şüphem yok canım sen cok güzel dengeliyorsun💜💜💜

Bak dengelemissin ne güzel, sporda gözüm kaldı🤭🤭💜

Biliyorum da açım deyince dayanamadım pamuğum🤭🤭
Tmmdir canim basladim bile. Dun adimlar ziplar ve 8dk tabata yapildi 😉 darisi bugunun basina diyelim. Sende durumlar nedir? Bugun bana misafir geliyor. Onlar gelmeden adim ve zipi bitirsem super olur ama emin degilim. Cunku yemek hazirlancak filan. ...

Ben hepsine okeyim 😂😂 Balıkla alakalı bildiğim tek sözcük de duygusal olması. Eğer ilgiliyseniz bana da öğretin bunları. 😂🤪

Burada hali hazırda fit olabilen dostlarımız var neyse ki de feyz alıyoruz. 😂💕 Biraz önce geçen yılki tartıldığık kilolara baktım haftalık şekilde. Ay birleştirebilsem de atsam. Mayısta gelmiştim buraya 71den itinayla 62’yi görmüşüm. Aaah ah. 🤪🙈 Hem de ağustosa kadar vermişim....

Benim yüzüm hep minik gösteriyor. 😂 Geçen sene kardeşimi okula yazdırmaya gitmiştik, 11. Sınıf için. Oturduk odaya, maskeleri de o an çıkardık. Adam dedi ki kızımızı mı yazdırıyoruz. Kaçıncı sınıfsın? Yaş 23... 😂😂 Eskiden kafaya takardım neden böyle diye. Şimdi biraz hoşuma gidiyor. 🤪

Hahahahahaha bana şimdilik “görüştüğün birisi var mı” tadında sorularla geliyorlar. Okulum bitmediği için yaşı küçük imajı veriyorum. 🤪🤪 Ama o soru bile beni deli ediyor. Yok kardeşim yok. Olsa atarız instaya merak etme diyesim geliyor. 😂
Masallah gecen sefer guzel vermissin. Uine verirsin canim insallah.
Guzeldir tabii kucuk gostermej hele 35-40 lara gel daha da cok hosuna gidecek 😉

Hehehe 😀
Nasılsın bugün cnm?
İyiyiim kahvaltımı bitirdim biraz önce, yeşil çayımı içiyordum. :D Derse başlıycam birazdan da. Yarın hastaneye gidicem, biraz okumam lazım. :KK57: Sen nasılsın zayıf tospik? :D
Masallah gecen sefer guzel vermissin. Uine verirsin canim insallah.
Guzeldir tabii kucuk gostermej hele 35-40 lara gel daha da cok hosuna gidecek 😉
Duraksama olmadan hep birlikte veririz inşallah. ;)
Hahahahahaha inşallah o zaman da küçük göstermeye devam ederim. :D Tam tersi olursa bir miktar kırıcı olur. :D

Cherry Mom Cherry Mom kaptanim Allahin izni ile iki hafta sonraki cuma gunu 23 Nisan da mezuniyet kilomun altina inecegim gibi görünüyor 🥰🌺 diyetisyenin listesini kendime uyarladim bir de vücudu sasirtmak icin 16/8 sistemine basladim ikinci günüm 🙃
Bireysel listeyi kaçırmış olmuyorum di mi.. 67 kilo bekle geliyorum 🤣
Günaydınnn canım 💃💃💃

Şimdi tekrar baktım hata olmaması için sende bak lütfen 🤩

706.etap listeleri baz alınmış
715.etap listeleri baz alınmış
724.etap listeleri =>> 30 nisan haftasına denk geliyor

9' ar etap arayla..

Konu Mesajı 'Cuma Zayıflama Yarışması Bireysel Sıralama Listesi' Cuma Zayıflama Yarışması Bireysel Sıralama Listesi

Günaydınnn canım 💃💃💃

Şimdi tekrar baktım hata olmaması için sende bak lütfen 🤩

706.etap listeleri baz alınmış
715.etap listeleri baz alınmış
724.etap listeleri =>> 30 nisan haftasına denk geliyor

9' ar etap arayla..

Konu Mesajı 'Cuma Zayıflama Yarışması Bireysel Sıralama Listesi' Cuma Zayıflama Yarışması Bireysel Sıralama Listesi
Eline saglik canim ya cok sagol 😍
Evet 30 nisana denk geliyor insallah ben 23 nisana girmis olacagim canim 🌺🤸

Back
X