Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

İyiyiim kahvaltımı bitirdim biraz önce, yeşil çayımı içiyordum. :KK70: Derse başlıycam birazdan da. Yarın hastaneye gidicem, biraz okumam lazım. :KK57: Sen nasılsın zayıf tospik? :KK70:

Duraksama olmadan hep birlikte veririz inşallah. :KK66:
Hahahahahaha inşallah o zaman da küçük göstermeye devam ederim. :KK70: Tam tersi olursa bir miktar kırıcı olur. :KK70:
Zayıf tosbiik hahaha 😆😆😆 iyiymiş
Kolay gelsin cnm ;)
İyiyim ben de züber toplarımı yedim kahveyle şimdi hazırlanıorum annemle markete gidicez ekşın ekşınnn :halay::KK55::KK59:

İyiyiim kahvaltımı bitirdim biraz önce, yeşil çayımı içiyordum. :D Derse başlıycam birazdan da. Yarın hastaneye gidicem, biraz okumam lazım. :KK57: Sen nasılsın zayıf tospik? :D

Duraksama olmadan hep birlikte veririz inşallah. ;)
Hahahahahaha inşallah o zaman da küçük göstermeye devam ederim. :D Tam tersi olursa bir miktar kırıcı olur. :D
Yok canim niye tersi olsun 😉

Kolay gelsin cnm ;)
İyiyim ben de züber toplarımı yedim kahveyle şimdi hazırlanıorum annemle markete gidicez ekşın ekşınnn :halay::KK55::KK59:
Turkiyeye gideyim alacagim su zuberlerden 😁😁 ben de yoyeyim bir nasilmis 😉

Namaria Namaria cnm dişçi pztsine ertelendi 😆😆😆 ben de yürüdüm bol bol bir de donut aldım 🤭
Canım çok geçmiş olsun. Nasıl gidiyor. Çok iş var mı daha.
Sevgili kuzenler belmayne belmayne ve T Tetus 🥰 bu hafta ikiniz orti olun canlar dun listeyi yaparken belmayne belmayne cimden donus alamayinca gec oldu diye eklemedim tez yazıyorsun diye
byzglm byzglm canim sen de adapte olana kadar menulerine beni etiketleyebilirsin takip amacli 🌺🥰
Canım teşekkür ederiz. T Tetus yarın dönecek evine ve başlayacak yarından itibaren. 🤗
Ben bu sabah biraz kaçırdım maalesef.🙈 Artık bugün tek öğün yapıp yarından itibaren sıkı tutacağım inşallah 🙏

Kolay gelsin cnm :KK66:
Hahahahahhaa marketleri çok severimm. Tok gidince pek bir şey canım da çekmiyor. Hele böyle normal market değil de ikea gibi yerlere gittim mi ohh. Hem vakit geçiyor, hem de istesen de parkuru bitirmeden çıkamıyorsun. Yürüyüş oluyor. 😂😂
Al tabikiii ben bayılıyorum cnm yarimuhendis yarimuhendis de çok seviyor birkaç kişinin menüsünde de görüyorum bazen 😍😘😘😘
Ya ben öyle şeylere çok özeniyorum da bi kere paketli şey yedim mi yavaş yavaş ama itinayla tüm diyetim bozuluyor akdkskdkd Kaç kalori bu züberler

Canım teşekkür ederiz. T Tetus yarın dönecek evine ve başlayacak yarından itibaren. 🤗
Ben bu sabah biraz kaçırdım maalesef.🙈 Artık bugün tek öğün yapıp yarından itibaren sıkı tutacağım inşallah 🙏
Toparlarsin canim sabah yenilen gun icinde zaten yakiliyo 🤗🌺

Kendime guzel bir an olusturdum bugün balkonumda 😬

IMG_20210411_124930.webp

Cnm pazartesi tekrar soracağım dişçiye, çokk çok sağol ilgilendiğin için bebekim 😍
Tek öğünle toparlarsın sen 😘

Hahahahahhaa marketleri çok severimm. Tok gidince pek bir şey canım da çekmiyor. Hele böyle normal market değil de ikea gibi yerlere gittim mi ohh. Hem vakit geçiyor, hem de istesen de parkuru bitirmeden çıkamıyorsun. Yürüyüş oluyor. 😂😂

Ya ben öyle şeylere çok özeniyorum da bi kere paketli şey yedim mi yavaş yavaş ama itinayla tüm diyetim bozuluyor akdkskdkd Kaç kalori bu züberler
İkeaaa evinizin herşeyiii :rolleyes: evet yaa 2000 adım filan oluyo :D ama annemle sıkılınca kestirme ara kapılardan geçiyoduk ahfsgfshs 😆😆😆
Cnm diyetin bozulmaz şekersiz bunlar gel abla ;) göbek yapmaz kilo yapmaz
1 bar 120 kalori cnm 1 paket top da 360 kalori

İkeaaa evinizin herşeyiii :rolleyes: evet yaa 2000 adım filan oluyo :KK70: ama annemle sıkılınca kestirme ara kapılardan geçiyoduk ahfsgfshs 😆😆😆
Cnm diyetin bozulmaz şekersiz bunlar gel abla :KK66: göbek yapmaz kilo yapmaz
1 bar 120 kalori cnm 1 paket top da 360 kalori
Ben hiç kestirmeden geçmedim, bilmiyorum da yerlerini. 😂😂 120... hmhmmhhmhm beni hayatta doyurmaz ama alayım evde bulunsun. Belki canım çok tatlımsı bi şey çekerse yerimm. 🙈🥰 (Takıma seyyar satıcılar girebiliyor mu??? 🤪🤪)

Back
X