Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yerim yaa :KK74::KK68::KK200:geçin tabiki cnm bnm
Yeni diyet düzeni deniyorum yarından itibaren daha programlı gidicem iyi gelirse deneyin bence 😀
ramazanda ketojenik beslenemem diyordum ama gayet beslenirim hatta beslenmeliyim bence çünkü evde babam da mecburi diyette :KK48:annem de diyette ekmek ve meyvesiz de yaparım yemeklerde çok takılmam keto olmasına ama ekmekle elmayı çıkardım mı ramazanda pörfektoo:KK55:

ben de öyle oldum döndüm geri ama hala aynıyım bir şeyler oldu bana:110:haydi sen de gel hep beraber alt listeden üst listeye geçelim yetti gari:KK12:
Yahu mezun olmaya 2 kala noldu bize 😲😲 benim tartilma korkusuyla yuzlesmem lazim buraya donmek icin. Bi de bubara donersem cok istikrarlı olamayabilirim ya 🙄

ramazanda ketojenik beslenemem diyordum ama gayet beslenirim hatta beslenmeliyim bence çünkü evde babam da mecburi diyette :KK48:annem de diyette ekmek ve meyvesiz de yaparım yemeklerde çok takılmam keto olmasına ama ekmekle elmayı çıkardım mı ramazanda pörfektoo:KK55:
Ben ekmekten vazgeçemem valla :KK48:
Bi güven duygusu veriyo 😆😆😆
Elma mı 😂

Yahu mezun olmaya 2 kala noldu bize 😲😲 benim tartilma korkusuyla yuzlesmem lazim buraya donmek icin. Bi de bubara donersem cok istikrarlı olamayabilirim ya 🙄
he valla ben depresyon atlattım sonra geri adapte olamadım aralara girdi bir şeyler kendimle cebelleştim :(((( tartıyla yüzleş en azından nerede olduğunu gör ve ona göre hareket et bence ve buraya da ne zaman ben tamamım dersen o zaman gel canım

ben de çok severim ekmeği hem de taze olanını ama ekmek ve meyve yemediğimde vücudum çok hafiflemişti :KK48: ve evet meyve yazacaktım o ara aklıma elma geldi en sevdiğim meyvedir de kendisi onu yazıvermişim:KK33:
Cnm kısa sürede verdiriyor uzun sürede aldırıyor bu diyet kendin de gördün aslında ;) yine de sen bilirsin 💗

Cnm kısa sürede verdiriyor uzun sürede aldırıyor bu diyet kendin de gördün aslında :KK66: yine de sen bilirsin 💗
ya ben pandemiden önce hiç ekmek tüketmiyordum yurtta kaldığım için yemekhanede beyaz ekmek veriyorlardı yemiyordum odaya da almıyordum o yüzden alışkındım ekmek yememeye yine de zorlamam kendimi ekmek yemek için ara sıra yerim öyleyse hepten kesmekte iyi olmuyor yokluğa alıştırıyorsun bünyeyi o yüzden yediklerini tutuyor kilo veremiyorsun bu sefer

he valla ben depresyon atlattım sonra geri adapte olamadım aralara girdi bir şeyler kendimle cebelleştim :KK43:((( tartıyla yüzleş en azından nerede olduğunu gör ve ona göre hareket et bence ve buraya da ne zaman ben tamamım dersen o zaman gel canım
Ya gecmis olsun canim sen en azindan baslamissin darisi bana insallah. Aynen kendime guvenip oyle gelmek istiyorum buraya da
Tayin işi oldu mu hayırsız insan bi etiketler :KK74:
Diyet zor cnm bi de taşıncaksan, elinde olmaz yani
Yok ay belli olan bisi daha 😂Tayin falan cikmasin mumkunse ben atanayim buraya yeter belirsizlik de beni mahvsdiyor suan bi belli olsaydi hayirlisiyla

ben şimdi yarın tuğba yükselin youtubede paylaştığı 30dklık bacak videosu var öldürmüyor ama süründürüyor biliyorsunuz sıkıntılı bölgem bacaklarım onu yapmaya başlayacağım sabahtan :halay: ve geçen sene ramazanda hafta hafta attığı videolar vardı bakmanızı tavsiye ederim o kadının egzersizleri bende çok işe yaradı bu ramazanda hafta hafta o videoları yapacağım zaten en uzunu 38 dk falan iftardan önce de onları tamamlama planım var şu anda kendime çizelge hazırlıyorum:KK48:

Merhaba hoşgeldinnn takımımıza 🤩 Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak in yeni üye transferi 🤭 teşekkürler burcum bende diyorum nerden geliyor yeni üyeler 🤭🤭

Verilecek 13 kiloyu burada birlikte verip mezuniyete kadar ilerlerleyelim inşallah 🤗 düzenli şekilde sayfayı takip ederseniz kilo kaybı kaçınılmaz olur 🤸🏼‍♀️

Ben Esra bu arada 💕 takım kaptanıyım burcu menü sayfamıznn linkini paylaşmış yarından itibaren menüleri bekleriz ☺️☺️
çok tsk ediyorum hosbuldum canim insallah hedefimize ulaşırız daha önce başardım yine başarabilirim insallah çok fazla aktif olamıyorum bazen ama mutlaka yazicam gün içinde yedigim ictigim herseyi insallah

Hoş geldin canım ☺️
hosbdum canim tsk ediyorum:)
byzglm byzglm takımımıza hoş geldiiin. 💕💕
tskler canim hosbuldum:)
Hoşgeldinizz aramıza

58 kilonun bana çok yakıştığını daha zayıf olmamı istemiyordu kaptanım aynen öyle ama çok kiloyu da hiç sevmiyor

Hoşgeldiniz arkadaslar saglicakla ideal kilolarimiza ulasiriz insallah 🥰💞
hosbuldim canim tsk ediyorim insallah ulaşırız emeklerimiz boşa gitmez:)
😘canım beniim teşekkür ederim 🤗 bu hafta 2 gün sıvı detoks ve 1 gün ketojenik yapmayı planladım 😍

Afiyet olsun canım 👍 kısırı ekmek yerine mi yiyorsun 🤗

Cnm yükselenin de oğlak çifte gençlik güzellik :KK66:
Tamam akşam daha ayrıntılı yazayım bildiğimce :rolleyes: :KK74:

😍:KK74:

Ay 58 miii 😍😍😍 3 kilo da içinde kaldı di mei tabi tüh :oops: bu sefer vereceğiz ama kurtuluşu yok kiloların 😍💪

Mutlu pazarlar aşkom 😘

Günaydın canım :KK74:
Oo menün harika kuzum 👍 ekmek de var süper 😍 afiyet olsun
Spor planı da yapılmıış :KK76:
sagolasin canim sporumu da yaptım halim kalmadi:)
Gunaydin canim. Kahvalti plani da spor plani da super 👍
sagolasin canim sporumu yaptım yorgun yorgun bakayim dedim çok giremiyorum gün içinde

Back
X