Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yok canım sadece yazı ile bildiriyoruz:) fotograf yok
Tişikkirlirr 💕💕
Aynen diyet yapcam diye girip kilo alıp çıktım hep 😆😆😆
Sen daha çok almışsın yağlanmışsın derdin 😆😆😆 soranlar genelde kilolu olur çünkü ve diyet hakkında herşeyi bildiğini sananlar 😆😆😆😆😆
Gerçekten çoğu kilolu ya. Kendilerine bakmadan laf atıyorlar. Böylece kendi eksiklerini yokmuş gibi görüyorlar sanırım. Hep ondan!!
Evet seni yedim mideme oturdun de :KK70::KK70::KK70:

Yok canım ne kağıdı, tartıya çıkarken videoya alıyosun kaptana özelden atıyosun :KK70::KK70::KK70:
Bu cevaba benzer bir cevap alacağımı bilerek kendimi hazırlamıştım neyse ki. 🤡🤡 O günün doğru olduğunu kanıtlamak için o günkü Resmî Gazete de görünse iyi olur. Ben işimi sağlama alayım. 🔪💁🏻
Hatta videoda haber bültenini ve dolar kurunu da çekiyoruz 😆😆😆
Hahhahahahahhaha Allah seni napmasın. 😂😂😂
hzlsel hzlsel @seyrulsefer pacman pacman kızlar menü spor listeleri ilk sayfasındaki numaralı sporlarda sizi de tabloya alacağım haftaya :KK66:
pzts çrş cmtsi :KK66:
Tamamdırrrr ❤️

Tişikkirlirr 💕💕

Gerçekten çoğu kilolu ya. Kendilerine bakmadan laf atıyorlar. Böylece kendi eksiklerini yokmuş gibi görüyorlar sanırım. Hep ondan!!

Bu cevaba benzer bir cevap alacağımı bilerek kendimi hazırlamıştım neyse ki. 🤡🤡 O günün doğru olduğunu kanıtlamak için o günkü Resmî Gazete de görünse iyi olur. Ben işimi sağlama alayım. 🔪💁🏻

Tamamdırrrr ❤️
Resmi gazete çok mantıklı :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

11 Nisan 2021

12.15
Omlet (2 yumurta,75 gram salam)
1 tatlı kaşığı kahvaltılık salça
Çay

14.30
H.yağlı şekersiz filtre kahve

17.45
1 tabak tavuk pilav
1 bardak ayran

Leslie 2 mil
100zıp
Cherry Mom Cherry Mom @Mehfam pacman pacman
O salam çok değil miii 😔 Ben de çok severim ama diyette zaten sağlıksız bi şey. Bir dilim falan neyse de 75 gr olunca üzüldüm. Bir de inşallah tavuklu pilavın çoğu tavuktur. 🐓😂 Onlar dışında sporun falan mü kem mel. Bi dahakine suyu yazmayı unutma olur mu 💕
Resmi gazete çok mantıklı :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:
Garantici bi yapım vardır. 😂😂

O salam çok değil miii 😔 Ben de çok severim ama diyette zaten sağlıksız bi şey. Bir dilim falan neyse de 75 gr olunca üzüldüm. Bir de inşallah tavuklu pilavın çoğu tavuktur. 🐓😂 Onlar dışında sporun falan mü kem mel. Bi dahakine suyu yazmayı unutma olur mu 💕

Garantici bi yapım vardır. 😂😂
Burdaki yazılarınla sonra şu profil fotonla falan gözümde böyle aşırı tatliiş neşeli esprili oturup saatlerce sohbet muhabbet edilecek ve hiç konuşma bitmeyecekmiş gibi birine benzettim :KK60: O yüzden sana espri yapıyorum hep ve hiç pişman değilim yine olsa yine yaparım :KK70:

Ne okuyorsun canım ? Söylediysende görmemiş olabilirim hatırlayamadım

Burdaki yazılarınla sonra şu profil fotonla falan gözümde böyle aşırı tatliiş neşeli esprili oturup saatlerce sohbet muhabbet edilecek ve hiç konuşma bitmeyecekmiş gibi birine benzettim :KK60: O yüzden sana espri yapıyorum hep ve hiç pişman değilim yine olsa yine yaparım :KK70:

Sende kendimi görüyorum ben de hahahaha Gerçekte de buradaki gibiyim zaten. Yeni tanıştığımda bi dönümlük olur ama samimi olduklarımla hep hep şakalaşırım. Lütfen yap zaten. Gülmek de zayıflatıyormuşş. 🤡🤡

Tıp okuyorum ben. Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak ile meslektaş sayılırız. Benim yolum daha uzun ama, 4. sınıftayım şu an. Yarın da hastaneye gidicem 5.55’te kalkıcam. Help!!!
CCE8D258-5766-47FB-8DF2-2A46EC2084FC.webp

Akşam yemeden nasıl dayanıyorsunuz ya?! Ben bayılırım zaten gastritim var. 😂😂😂 Helal olsun menün çok güzel bebek. 🥰
Sağ ol canım ben de akşamları yiyince rahatsız oluyorum erkenden yiyip akşama doğru hafif geçirince midem çok rahat oluyır ve yatmadan hepsini sindirmiş oluyorum mis gibi oluyor. Ama tabi bğnyeden bünyeye değişiyor kıyaslama kendini kimseyle sana ne iyi geliyorsa onu yap🙁🤗🤗

Tişikkirlirr 💕💕

Tamamdırrrr ❤️
evet biz ona laf atmayalım diye 👿 ama gözlerini münasip yerlerinde gezdirip dudağını mııyyyh :/ :63:yapsan yeter hahaha :D :D :D

öyle öyleeee ablası

Sende kendimi görüyorum ben de hahahaha Gerçekte de buradaki gibiyim zaten. Yeni tanıştığımda bi dönümlük olur ama samimi olduklarımla hep hep şakalaşırım. Lütfen yap zaten. Gülmek de zayıflatıyormuşş. 🤡🤡

Tıp okuyorum ben. Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak ile meslektaş sayılırız. Benim yolum daha uzun ama, 4. sınıftayım şu an. Yarın da hastaneye gidicem 5.55’te kalkıcam. Help!!!Eki Görüntüle 2823064
5.55 mi :KK47: Ayy koş git yat hemen :KK70::KK70::KK70::KK70:

Sağ ol canım ben de akşamları yiyince rahatsız oluyorum erkenden yiyip akşama doğru hafif geçirince midem çok rahat oluyır ve yatmadan hepsini sindirmiş oluyorum mis gibi oluyor. Ama tabi bğnyeden bünyeye değişiyor kıyaslama kendini kimseyle sana ne iyi geliyorsa onu yap🙁🤗🤗
Gerçekten herkesin bünyesi farklı. Tek tip şeylere güvenmemek lazım. 💕

Tıp okuyorum ben. Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak ile meslektaş sayılırız. Benim yolum daha uzun ama, 4. sınıftayım şu an. Yarın da hastaneye gidicem 5.55’te kalkıcam. Help!!!Eki Görüntüle 2823064
meslektaşız :KK5:
erken yat! :D

Back
X