Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hic sevmeyiz asla 🙈🙈 diyet yaparken sevmediklerimizi hep sever oluyoruz. Bazen diyorum insanin sevmedigi hic mi bisey olmaz onu pisirde ben sevmiyorum deyip yeme ama yok 🙈🙈
Cidden ben kabak brokoli karnabahar patlıcan hiç sevmezdim bunları sevmem diyeyin iyi yanları😆😆ama bir de ben bunu sevmem ben bunu yemem işte orman meyveli halley mi olur diyip yediğimde beğenmeyip sonra yok ya bu güzelmiş ditip iyice yemem biraz antiri kuntiri🤣🤣

Günaydın canım. Helal olsun sana:d ben daha simdi yapcM

Ben de 58 kilo cıktım +400 neden böyle olduki:KK43: ramazana cok sıkı olmam lazım
Ah kilolarımız da eşitlenmiş ortim bir şeyler ödem yapmış olabilir bünyemiz bugünle aynı olmuyor. Ben de geçen perşembeden cumaya 1.9 artı çıktım😆😆

Eline sağlık canım ♥️
Kendinin en iyi hali ol Kendinin en iyi hali ol neden niye nasıl :KK64: doğum günü var diye 3 gün menü mü yazılmaz :KK17:
😓😓😓😓 Çok abartmadım ama biraz hastayım yazmayı unutmuşum dün al sopanı emnis popoma popoma vur 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️
Demekki kutlama 3 gün sürüyo :dondurma:
Kaptanım wc işi halloldu :olamaz:
76,3 geldim +200 üm :halay: Cherry Mom Cherry Mom
Biraz daha zorlasan valla -200e kadar gidermişsin lol :KK70::KK70:
Günaydıııın 🌸🌸 Ancak şimdi yazabiliyorum dostlarııım. Dün 69.4 gelmiştim. Ama bugün 69.5 ile -100 bildiriyorum size. 💕

muhursuzpusula muhursuzpusula sabah aceleyle Resmi gazeteyle çekim yapamadım. Bu sefer affedin. 😂
Tühh neyse bu seferlik böyle kabul ederiz napalım :KK70:
Canım ortim güzel menü olacakmış ki akşama doğru ödül vermişsin olsun önümüze bakalım 😊😊😘
Geçen hafta ödülsüz bırakmıştım kendimi 2 haftalık gibi bişey oldu :)))
Günaydın kızlar hayırlı haftalar 🙂 😚
Geçen cuma 88.7
Bugün de 88.7
Sabitim
Süper ortim demekki bundan sonra eksiye çalışma olacak ;)
Ortiler 🤗🤩🤩

Cıslarda birbirinizi Cesaretlendirmeyin 🤭🤭 yokksa haftanın en iyi ortakları olma konusunda iddanız hiç mi yoookkk 👀😎😎😎
Ama hafta sonu bi hakkımızı kullandık kaptanım yasa dışı birşey yok :KK70::KK70::KK70::KK70:

Kızlar ben bir hafta daha annemlerdeyim. Çalışmaya devam. Haftaya pazartesi döneceğim inşallah eve.
Bakalım ramazanda nasıl olacak diyet olayları. inşallah güzel bir düzen tutturabiliriz :KK36:
şimdiden herkese hayırlı ramazanlar.:KK200:
İnşallah bende çok merak ediyorum ramazanda nasıl olacak

kaptanım ben perşembe iftardan önce tartılıp foto çeksem çünkü cuma sabah erkenden çıkıyorum evden sahurda yapıyorum fazla çıkarım
Cuma günü 6 gibi paylaşsan çok çıkar mısın canım yinede 👀 zaten Perşembe günüde o saatlerde tartılıyor olursun herhalde

Gitme tabi canim, ben zayiflayincaya kadar gitme (yani uzuuuunca bir sure 🤪🤪)

Sende kendimi görüyorum ben de hahahaha Gerçekte de buradaki gibiyim zaten. Yeni tanıştığımda bi dönümlük olur ama samimi olduklarımla hep hep şakalaşırım. Lütfen yap zaten. Gülmek de zayıflatıyormuşş. 🤡🤡

Tıp okuyorum ben. Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak ile meslektaş sayılırız. Benim yolum daha uzun ama, 4. sınıftayım şu an. Yarın da hastaneye gidicem 5.55’te kalkıcam. Help!!!Eki Görüntüle 2823064
Hangi şehirde okuyorsun canım

Back
X