Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Çok kişi o saate kalmazsa sıkıntı olmaz canım yada bir hafta deneriz 1 günde olsa eksin etkilenmesin 🤣
Senden başkada olur mu listedeki çalışan kızlar bir dönün bakalım :))
doğru canım bi gün bi gündür :halay: zaten 2 hafta falan öyle denk gelecek sonra zaten ramazan bitiyor. inşallah çok kişi o saate kalmaz da sana da zorluk olsun istemem canım :KK200:

Cherry Mom Cherry Mom canım aklıma takılan bişey daha var ben mezun oldum ya 79.1 kiloyla listeye girerken mezun olduğum hafta ile girdiğim hafta mı bölünecek yani izinden dönenler gibi yoksa atıyorum bu cuma paylaştım 79.5 bi sonraki cuma gircem 78.5 o 1 kilo ile girip mezuniyet kilosunun altında mı denicek canım?

Kızlar ben bir hafta daha annemlerdeyim. Çalışmaya devam. Haftaya pazartesi döneceğim inşallah eve.
Bakalım ramazanda nasıl olacak diyet olayları. inşallah güzel bir düzen tutturabiliriz :KK36:
şimdiden herkese hayırlı ramazanlar.:KK200:
inşallah canım sana da hayırlı ramazanlar :KK19:
ben her sene kilo alırdım ramazanda bu sene bilinçli olacağım için vereceğim inşallah :KK36:

Hafta sonu biraz kaçamaklı mı oldu Edacım bakamadım menülere ama halledersin çok fazla bir artı değil
Evet canım kaçamağımı yazdım tavuk döner teyzeme gitmiştim akşama tavuk döner hazırlamış lavaş arasında yedim kendi evimde daha dikkat ediyorum ama cumaya kadar kalmaz kilom

Kuzum sen de benim aklımdasın, kalbimdesin. Hiç uğrayamadım yanınıza. Bütün vaktimi büyük kızım alıyor sağolsun. Biliyorsun ilkokula başlamıştı bu sene. Uzaktan eğitimde zaten hepimiz öğretmen olduk çıktık 😆. Gerçekten çok zorladı bu dönem bizi...
Çook özledim herkesi. Sen nasılsın. Yakışıklı ne yapıyo.
❤❤❤❤

Back
X