Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kuzum kuzum çok özledik beee :KK60:
Arada uğra lütfen ismini bile Şuralarda görmek huzur verir bana 💕ama bir yandan da anlıyorum eşime hep söylüyorum emre iyiki okula falan gitmiyor şu dönemde diye hele 1.sınıf tam üzüldüğüm yavrular oluyor :KK43: ne 1.sınıf heyecanı yaşayabildi yavrular nede birşy anladılar kaynayan bir yıl.. sağlık olsun geçsin gitsinde...
Bende iyiyim emrede iyi çok şükür geçtiğimiz ay yine İstanbuldaydık gittik geldik :)
Aynen dediğin gibi canım. Okuldan bişey anlamadılar çocuklar bu sene de. Önümüzdeki sene nasıl olur bilmiyorum hiç. Allah yardımcımız olsun.
İyi olmanıza sevindim kuzum. Ben boş vakit bulamıyorum hiç. Bi ara spor yapmaya başladım gece 12den sonra aşırı yorgunluktan bitap düştüm. Uzun sürmedi. Benim kilolar da eskiye döndü. Buraya gelmek tekrar başlamak da istiyorum yüzüm yok gücüm yok. Şimdi ramazan da başlıyor. Ramazan sonrası belki kapınızı aşındırırım tekrar 😆
Bu arada hepinize hayırlı ramazanlar
😘😘😘😘😘😘😘😘😘

Naptın yapabildik mi canim?ben dün 9000de kaldım😏

Afiyet olsun balım da niye o kadar ekmek yediğini neyle yediğini anlayamadım🤭ekmek arası ekmek mı yedin kizzzz😂😂

Hahah sorma🤭bugün çok yorucu bı gun olacak önce canlı ders sonra kurs,sonra çocuklarımı bakicidan alıp ödev ve iftar hazırlığı ve iftara yakın da annemleri almaya gideceğim, cumadan vazgeçip bugün gelmeye karar verdiler🥰🥰gelsin yürüyüşler yürüyüşler bundan sonra🥰🥰
Yalnız sahurda tahin pekmez kasıkladım bugün, enerji lazım diye🤭 Apa nin gözü yaşlı😅 @Anka
Dun sadece ziplari bitirebildim canim. Ama bugun adimlar ve ziplar bitti. Biraz dinlenip tabata yapacagim.
Dun misafirlerim vardi, bebis gormeye geldiler. Gece gec gittiler. O yuzden adimlarimi bitiremedim ☹️ Sen de tam sinirda kalmissjn canim. Bugun hadi hem adim hem zip hem tabata yapalim, dunun yerine de hareket lazim 🏃‍♀️🏃‍♀️

DeryaOnDiet DeryaOnDiet ortim merhaba dun menu paylasmamissin ben -200 um 73 ler olabildigince asagi cekelim. Sporlara da devam edelim. Ramazan geldigi icin if saatlerini takip etmeyecegim zaten if gibj olacak. Ramazandan sonra ife baslarim tekrar. Ben gecen yil ramazanda iyi kilo vermistim menuleri olabildigince hafif tutalim. Ramazandan yuzumuz gulerek cikalim. 👍👍😍
Ortim dun misafirlerim vardi cok gec gittiler. O yuzden pek giremedim. Ama ciss filan yok. Bol bol salata cesidi yapmistim tam 5 cesit yedim durdum 😁😁 kh olarak bir pilav vardi. Kiymali sebze yemegi filan yaptim. Tatli olarak da sekersiz bal kabagi firinda 👍 ben de yedim misafirlerle 😉

Insallah ramazan sonuna 70i geride birakirsin ortim. Ben de bugune eksiyle basladim bakalim insallah su cuma 73u ucundan gorsem ikimiz de suoer olur 🙏

Pazar menüsü

Kahvaltı
2 yumurtadan peynirli omlet, salata, ceviz

Ara Filitre kahve
14.30 irmik helvası 1 pirsiyon( komşuyu kiramadım,Apa yalan oldu)

Akşam
2 köz karnıyarık, 2 YK bulgur pilavı, salata, az cacık

1,5 lt su 9100 adım DeryaOnDiet DeryaOnDiet tamamlayamadim🙈

Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak @Mehfam Cherry Mom Cherry Mom
Haftasonu menun boyleysr se. artik cozmussun saglikli yemegi canim, harikasin ne diyeyim 👍

Ama yani kara gorunmus adimlarda keske 5 dakika kossaydin yerinde 10000 i gorup de rahat rahat yatardin😉 yine de cok iyi tabiki. Benim saatte 10000 olunca havai fisekler oluyor cok seviyorum kutlama gibi 😁😁

Selam kizlar, dun misafirlerim gec gitti. Sonra evi topladik esimle bebis uyusun kizima kitap okuma derken giremedim. O degil benim bebis kalabaligi hiic sevmiyor. Be yapcam ailemin yanina gidince bilmiyirum. Dun butun guun agladi ve 5dk bile uyumadi. Taa ki misafirler gidip ev sessiz sakin olunca uyudu cocugum ☹️

Bugun hava yagmursuz burda. Ama bugunden sonra 2 hafta hergun yagmyr bar. O yuzden bugun tum disari islerimi hallettim. Yeni oturdum popomun ustune 😉
Sizin gununuz nasil geciyor? Bu gece sahura kalkiliyir degil mi? Tutacak olan herkesin orucu simdiden kabul olsun 🙏

Kızlar benim cuma günü listeleri en en geç 20.00 de paylaşmış olmam lazım

Hesaplama kontrol vs için tabi son dakikaya bırakmayız orada sayfayı düzenlemek bile belli bir zaman alıyor saat 20.01 de listeyi girmiş olsam tüm takım bildirimsiz sayılıyor..

Evde olanlar çalışmayanlar saat en geç 16.00 gibi paylaşır sahur şişkinliği kalmayacaktır

Çalışanlar 18.00 gibi paylaşabilir

❤️
Tamamdir kaptancim 👍

Birazcık daha iyiyim, ufak tefek belirtileri hala duruyo bugün test olucam eve çağırdım dışarı çıkmamak için ama hala gelmediler :/
Canım kaç yaşındaydın hatırlamıyorum ama gençlerde bir müddet zor geçiyor belirtiler. Kardeşimde çok zor iyileşti :( inşAllah vücudunda bir hasar bırakmadan terk eder seni hastalık ☹️

Canım kaç yaşındaydın hatırlamıyorum ama gençlerde bir müddet zor geçiyor belirtiler. Kardeşimde çok zor iyileşti :KK43: inşAllah vücudunda bir hasar bırakmadan terk eder seni hastalık ☹️
Bence gencim hala :KK70: :KK70: 32 yaşındayım, evet birazcık daha belirtiler kalacak mecburen buna da şükür, en azından ateş öksürük tat koku kaybı vs hiç yaşamadım

Bence gencim hala :KK70: :KK70: 32 yaşındayım, evet birazcık daha belirtiler kalacak mecburen buna da şükür, en azından ateş öksürük tat koku kaybı vs hiç yaşamadım
Aa canım yaşlarımız nerde ise aynı imiş ne güzel 😊 ben de 33 yaşındayım. Daha genciz tabi :KK8::KK200:

Ortim dun misafirlerim vardi cok gec gittiler. O yuzden pek giremedim. Ama ciss filan yok. Bol bol salata cesidi yapmistim tam 5 cesit yedim durdum 😁😁 kh olarak bir pilav vardi. Kiymali sebze yemegi filan yaptim. Tatli olarak da sekersiz bal kabagi firinda 👍 ben de yedim misafirlerle 😉

Insallah ramazan sonuna 70i geride birakirsin ortim. Ben de bugune eksiyle basladim bakalim insallah su cuma 73u ucundan gorsem ikimiz de suoer olur 🙏
Ucu falan yok ortim en az ortasina inelim😍😍👍👍

Bitti bitti geldim eve. 🥰 Pek bi şey yapamadık ya hocanın biz gittikten bir saat sonrasında toplantısı varmış skfkkddoso bizi sepetledi
Yaaa biraz anlatsaymış keşke 🤗daha iyi çalışırsın bi dahakine 😉
Vaka ödevi verdi mi :) vermediyse her gittiğinde çalış kuzum

Back
X