Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sevdiklerim ve çok sevdiklerim diye ayrılır benim de😅🤭 çok sevdiklerimin başında da tatlı gelir, hani öğün yerine tatlı ye kilo almazsın deseler hepsinden vazgeçer tatlıyla yaşamıma devam edebilirim o derece😅

AA bunu fark etmen ne kadar güzel🤗 oo yanında yatarken yerim ben de😂😂

Yine sınırda kaldım canım, dermanım kalsa evin içinde biraz turlardim ama kalmamıştı😔zıp yarısından cekiliyorum ama hava iyi olursa yürüyüş yapayım cumaya kadar bari
Canim sen hem gunduz calisiyorsun hem cocugunun dersi eminim vaktin kalmiyirdur anliyorum. Ama mesela bugun ders aralarinda kalk 100er zipla, gun icinde zipini bitir olmaz mi?

Kuzum kuzum çok özledik beee :KK60:
Arada uğra lütfen ismini bile Şuralarda görmek huzur verir bana 💕ama bir yandan da anlıyorum eşime hep söylüyorum emre iyiki okula falan gitmiyor şu dönemde diye hele 1.sınıf tam üzüldüğüm yavrular oluyor :KK43: ne 1.sınıf heyecanı yaşayabildi yavrular nede birşy anladılar kaynayan bir yıl.. sağlık olsun geçsin gitsinde...
Bende iyiyim emrede iyi çok şükür geçtiğimiz ay yine İstanbuldaydık gittik geldik :)
benim oğlumda 1. sınıf bu sene canlı dersten okuma yazma öğrenmesi zordu evet ama çocuklar okulun eğlenceli kısmını yaşayamadılar beraber oynayamadılar beden eğitimi dersi yapamadılar okuma bayramı bile olmadı bende üzülüyorum ama yapacak birşey yok

benim oğlumda 1. sınıf bu sene canlı dersten okuma yazma öğrenmesi zordu evet ama çocuklar okulun eğlenceli kısmını yaşayamadılar beraber oynayamadılar beden eğitimi dersi yapamadılar okuma bayramı bile olmadı bende üzülüyorum ama yapacak birşey yok
Cok haklisin canim. Bizim daha 3 senemiz var 1. Sinifa insallah o zamana biter diyorum. Cook haklisin okulun sosyalligini yasamadi cocuklar hic ☹️

Back
X