Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Pandemiden dolayı 1.5 sene evde kaldınız canım üniversitenin yarısını evde geçirmek zorunda kaldınız😅 üniversite yıllarımı hep çok özlerim çalışmaya başladıktan sonra özellikle çok arıyorsun o günleri🤣🤣
Ay keşke bitirseydim yerimde ama arkadaşımın evi var orda final haftasında gitmeyi düşünüyoruz bakalım🤣🤣

Ben bütün yeri kapladım kilomla sana yer kalmadı üzgünüm baby, popomla ittim seni düştün :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
Hahahahhaahhaah ben titanikteki jack değilim. Beni öyle yerde bırakamazsın. Çıkarım tekrar. :D :D
Sahur
1 kuru incir, 1 bardak süt, 1 haşlanmış yumurta, 3tk lor, az dereotu maydonoz, 3 zeytin, 1 çeri domates, yarım muzun yarısı
İftar
1 hurma, 1 kase sebze çorbası, 1 lahmacun, 1 kase salata, 1 bardak kefir
1 sade türk kahvesi, şekersiz çay
2 litre su
Spor yapamadım ama bütüngün dışardaydım yürüdüm çok yer yer tempolu yeryer vitrin gezer gibi
Cherry Mom Cherry Mom , @Mehfam, pacman pacman
Canım ortim dün giremedim, çok özür dilerim. Menün akşama kadar gayet güzel. Lahmacun da çorba karbonhidrat olduğu için bi düşündüm sadece. İnşallah lahmacunun porsiyonu minnaktır ve az yağlıdır. :D
İnş canım ödem olmasın aman😊 kıyamam derrslerin daha mühim tabi ortim sen yaparsın ben inanıyorum sana yapar benim ortim halleder😘😘
Ayyy çok teşekkür ederim, çok mutlu oldum. Yine de derslerimle birlikte sporu da yapmaya çalışıcam ama. Mecburen ikisini bir arada götürmek zorundayım. ;)

Bebeklerim dün öğlen babamın arkadaşının bahçesine gittik. Baya şehirden uzak bir yer ve onlar da bizim gibi çok az çıkıyorlar dışarı. Orada kaldık bir gece. Mangal falan yapıldı ama her şeyim diyete uygundu merak etmeyiniz. ;) Sadece orada internet çekmediği için giremedim. Eve gelir gelmez buradayım ve bu satırları yazıyorum. :D Dün ve bugün çok yoğun ders çalışamayacağımı bildiğim için de niyetlendim. O yüzden daha da az yedim sayılır. Şöyle bir özet geçmek istedim. Umarım herkes iyidir. :KK200:

Kızlar evde kereviz im var hep yoğurtlu salata olarak tüketiyoruz da bugün çorbasını ya da yemeğini denemek istiyorum aranızda daha önce yapan var mı
Canım annem patatesli kereviz yemeği yapıyor cok güzel oluyor öyle deneyebilirsin

Ben hangi yorenin oldugunu bile bilmiyirdum. Baktim olmuyor attim tepsiye sonra internetten baktim gercekten varmis boylr bur yemek 😁
Canım benim ya çok tatlısın evet hatayı meşhur yemeği ilk bilmediğimden bende yapardım ama gerçekten çok lezzetli ellerine sağlık

Ay keşke bitirseydim yerimde ama arkadaşımın evi var orda final haftasında gitmeyi düşünüyoruz bakalım🤣🤣
Gidin tabi ortim sonra görüşmek de zor oluyor arkadaşlarla biz en son beraber tatile çıkmıştık birlikte sonra ayda yılda bir görüşüyoruz herkes farklı şehirlere savruluyor🥰

Canım annem patatesli kereviz yemeği yapıyor cok güzel oluyor öyle deneyebilirsin
Canım netten baktım çorbasını yapmaya karar verdim inşallah güzel olur pişiyor bakalım nasıl olacak
Ben geldiiiimmm :ruh::ruh::ruh:
Bitti çok şükür işim bende bittim ama :ruh::ruh::ruh:
Yemeğimi yapmadım daha geri gidiyorum :ruh::ruh:
Yaa kendini çok yordun ama bugünün sporu sayılır artık.

Gidin tabi ortim sonra görüşmek de zor oluyor arkadaşlarla biz en son beraber tatile çıkmıştık birlikte sonra ayda yılda bir görüşüyoruz herkes farklı şehirlere savruluyor🥰
Ay evet arkadaşlarım geçen sene stajlarını yapamadılar ben şanslıydım yaptım o yüzden tatile gidemicez bari final haftası görüşelim dedik🤩🤩lise arkadaşlarımızla tatil planımız var ama bakalım😍😍

Ay evet arkadaşlarım geçen sene stajlarını yapamadılar ben şanslıydım yaptım o yüzden tatile gidemicez bari final haftası görüşelim dedik🤩🤩lise arkadaşlarımızla tatil planımız var ama bakalım😍😍
İnşallah pandemi engel olmaz da yaparsınız canım🥰 Ben de yazı iple çekiyorum tatil için ortim inşallah yaza kadar biraz zayıflarım güzel güzel giyinip resimler çekileceğim geçen yaz 116 kiloydum hiç resim çekilememiştim 🤣🤣

İnşallah pandemi engel olmaz da yaparsınız canım🥰 Ben de yazı iple çekiyorum tatil için ortim inşallah yaza kadar biraz zayıflarım güzel güzel giyinip resimler çekileceğim geçen yaz 116 kiloydum hiç resim çekilememiştim 🤣🤣
Ay çekiliriz tabi giyinip süslenip püslenip🤣🤣ben de ilk defa geçen yazı 53 54 kilolarda geçirdim önceki yazlarda 56lardaydım🤣🤣ve ilk defa kendime güvenip bikini giydim🤣🤣

19-25 nisan tablo spor listesi :)
UYE19 Nisan21 Nisan
@fitblonde-------------
belmayne belmayne 🆓🆓
balpamuk balpamuk --------------
S Suskunhanim 1------
DeryaOnDiet DeryaOnDiet 1+6+71
melita09 melita09 --------------
yarimuhendis yarimuhendis 51+6
Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak 1+4+61+2
Kendinin en iyi hali ol Kendinin en iyi hali ol ------1
Begonya2 Begonya2 2+45