Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Olur arada canım toparlarsınn haftaya ama devamını getirme lütfen unut bu haftaya eski motivasyonuna dön 😘 hayatında seni etkileyen kötü bir şeyler mi oldu yada burası ile mi ilgili ? 3 gündür yoksun artı geleceğini tahmin etmiştim ama dediğim gbi sorun değil devamını getirmeyelim yeterki ❤️
Evet canm psikolojik oldu yine 🥺 üzücü bir durum yaşadım değer verdiğim biri ile ☹ beni baya negatif etkiledi ama bu haftanın üstüne bir çizgi çekiyorum ve kaldığım yerden hayata da diyete de devam etmek zorundayım.
Aslında ne güzel gidiyordum canım
🥰❤ 4hafta da 4.2 kilo verdim
1.ayım dolana kadar da bir kaç yüz grm daha vericek ve 1ayda tam 5kilo vermiş olucaktım.
Bu benim için çok iyi bir başarı idi ve sporla birlikte olunca karın,bel,basen den tam 7şer cm cidddi bir incelme yaşadım canım . 🙏 Bunları düşünüp tekrar kendimi motive edicem 🙏 bu haftaki yanlışlarıma ve artıma rağmen ve ödemli halime rağmen şuan 1ay da -4kilo vermiş ve 7şer cm daralmış durumdayım . Bunun değerini bilip emeğimi boşa harcamamalıyım . Kaldığım yerden devam . ❤ iyi ki varsınız . Bu arada burası tam tersine motive ediyor beni yani siz olmasanız yapamazdım 🙏 iyi ki varsınız ... 🥰

Korkuyorum :cry:
Bu arada haftaya İstanbula ablama gitme durumum var annemlerle, bayramı orda geçirme ihtimali falan var
Önümüzdeki cumaya izne ayrılablirm yada mezuniyet isteyebilirim
Eğer tekrar dönersem kilomun altına düşüp listeye girsem sıkıntı olmaz herlde?
İzinmi mantıklı mezuniyet mi
Mezuniyeti in yüzde 90 koşuluna son 900 gram kalmış (73,35 )
mezun olursan ==>
***tekrar dönüşte hedef koyman lazım min yüzde 10 olmalı diyelim 73.30 sun 65.97 en az hedef olmalı..
***hemen başlamak istiyorsan mezuniyet kgnin altında olmalısın

İzinli ayrılırsan==>
en az 2 hafta izinli oluyorsun
İzin kgnin altında dönüş yapabilirsin ve aynen devam edersin..

Yani bu durumda seçim senin kuzum 🤣

Gecen haftaki kilom;74,15
Bugun:74,40
Fark: + 250gr
Yuzde: -0,33

Cherry Mom Cherry Mom kaptancim ben iZne cikmak istiyorum. Cok tesekkur ederim hersey icin.

Off ya kagidin arka tarafina 23 nisan yazmistim. Aceleyle sabah On tarafiyla cekmisim fotografi ☹️

Daha yeni farkettim. Kagidin diger tarafini cevirmemisim. Kaptancim eve gidince dogru tarihle tartilirim ama yedim ictim yani ☹️

Eklentiler

• 3AF6F4BB-F1BF-4714-831A-ADB542F65ADB.webp
    3AF6F4BB-F1BF-4714-831A-ADB542F65ADB.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 37
Mezuniyeti in yüzde 90 koşuluna son 900 gram kalmış (73,35 )
mezun olursan ==>
***tekrar dönüşte hedef koyman lazım min yüzde 10 olmalı diyelim 73.30 sun 65.97 en az hedef olmalı..
***hemen başlamak istiyorsan mezuniyet kgnin altında olmalısın

İzinli ayrılırsan==>
en az 2 hafta izinli oluyorsun
İzin kgnin altında dönüş yapabilirsin ve aynen devam edersin..

Yani bu durumda seçim senin kuzum 🤣
Ozaman izin daha mantıklı 65e düşemem ben çünkü en fazla 67 68e zorlayablrm
İzin alırm inşaAllah bakalım annemler geldisn napıcaz ne edicez konuşalım ona göre bilgi veririm kaptanım

Evet canm psikolojik oldu yine 🥺 üzücü bir durum yaşadım değer verdiğim biri ile ☹ beni baya negatif etkiledi ama bu haftanın üstüne bir çizgi çekiyorum ve kaldığım yerden hayata da diyete de devam etmek zorundayım.
Aslında ne güzel gidiyordum canım
🥰❤ 4hafta da 4.2 kilo verdim
1.ayım dolana kadar da bir kaç yüz grm daha vericek ve 1ayda tam 5kilo vermiş olucaktım.
Bu benim için çok iyi bir başarı idi ve sporla birlikte olunca karın,bel,basen den tam 7şer cm cidddi bir incelme yaşadım canım . 🙏 Bunları düşünüp tekrar kendimi motive edicem 🙏 bu haftaki yanlışlarıma ve artıma rağmen ve ödemli halime rağmen şuan 1ay da -4kilo vermiş ve 6şar cm daralmış durumdayım . Bunun değerini bilip emeğimi boşa harcamamalıyım . Kaldığım yerden devam . ❤ iyi ki varsınız . Bu arada burası tam tersine motive ediyor beni yani siz olmasanız yapamazdım 🙏 iyi ki varsınız ... 🥰
Yaşadıkların için üzüldüm ama herşeyde hayır vardır demek lazım seni üzen şeylerden biraz uzaklaş bence canım ♥️
Aslında ne güzel gidiyordum deme geçmiş zamanlık birşey yok hâlâ çok güzel gidiyorsun ✌️ diyet öyle şıp diye bitecek bir maraton değil e bizde burada kürlere detokslara bel bağlamadık spor yapıyoruz sağlıkla iyi menülerle ter atarak erişiyoruz kalıcı bir sonuca o yüzden sabırla arada ufak artılarla öyle böyle geçireceğiz bu günleri 🤩

Uykusuzluk ah bu annelerin uykusuzluğu😔gün içinde uyuma fırsatın olursa uyu canım💜

Kesinlikle haklısın,yürüyüşe çıksam enerjik hissederdim ama yenemedim kendimi😔 dün telqfi ettim neyse ki🤭
Kizimin hiic gunduz uykusu yok canim ya. 15er dakika uyuyup kalkiyor.

Gecen haftaki kilom;74,15
Bugun:74,40
Fark: + 250gr
Yuzde: -0,33

Cherry Mom Cherry Mom kaptancim ben iZne cikmak istiyorum. Cok tesekkur ederim hersey icin.

Off ya kagidin arka tarafina 23 nisan yazmistim. Aceleyle sabah On tarafiyla cekmisim fotografi ☹️

Daha yeni farkettim. Kagidin diger tarafini cevirmemisim. Kaptancim eve gidince dogru tarihle tartilirim ama yedim ictim yani ☹️
Ben teşekkür ederim canım peki izinli yazarım Türkiye'ye gidene kadar bizlerden kopma ama 😭
Not kağıda aksilik olmuş ama anlıyorum acelenizden dolayı olmuş tmmdır canım

Ben teşekkür ederim canım peki izinli yazarım Türkiye'ye gidene kadar bizlerden kopma ama 😭
Not kağıda aksilik olmuş ama anlıyorum acelenizden dolayı olmuş tmmdır canım
Cook uzgunum kaptancim ya gider ayak sabah yeni kahit kullanmayayim diye gecen haftakinin arkasina yazdim. Saka gibi yaa kagidi cevirmemisim ☹️

Back
X