Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın herkese ☀️ Bugün dışarıda olacağım. Çok giremeyebilirim. O yüzden şimdiden kilomu yazayım. Hem de günün ilk bildirimi yihhu!

Cuma: 68.2
Güncel: 67.8

Ben biraz kilo vermişim arkdşlr malsf... 🤪🤪🤪

@karabiber01 canımcım sen de beni etiketle. Gözümden kaçmasın. 😏
Çok erken yazmışsın görmedim 🤭🤣🤣
Harika canım tebrikler 🤩🤩

Cuma 57.6
Bugün 57.6 sabit çıktım ama biliyordum çünkü uykusuzluk baya şişirmiş beni hissediyorum vücudumda iftardan sonra bol limonlu bi yeşil çay içerim inşallah yarına eksiye dönerim
Cherry Mom Cherry Mom @Chernoglazyy sen ne alemdesin ortim
bende sabit kaldım kuzum yavaşladı sanirim kilo verimim en son 66 400 dum cumaya ne cikicak bakalım

Dikkat edin canım dediklerine katılmakla birlikte ben kendi durumumu düşünüyorum böyle durumlarda ben hastalansam çocuğum bana muhtaç rezil oluruz diyorum yoksa virüsü bitiremeyeceğimizi bende biliyorum tek endişem şu cocuğa bakamayacak hâle gelmek birde şimdi cocuklarıda yoğun bakımlık ediyor ya şu illet o yüzden birde ekstra korkar oldum 😭

Canım estağfurullah aklınızda bulunsun gerçi sen yazmıştın ama tabi ben ne derece yoğun olacağını bilemedim ..
Namaria Namaria ve ben üst listenin mazeretsiz ortaklığa katılmasını istiyoruz ama Yoğun olacağınız haftalar cumadan namariaya etiket yaparsanız sizi o hafta için başkası ile eşleştirmez ki ortağınız da demotive olmasın 🤗 yani bunu sadece sınav hastalık özel durumlar için kullanabiliriz 💕 sen elinden geldiğince menü yaz ve bildirimlerini yap canım bu hafta böyle olsun melitayı ayrıca bizde takip ederiz 😈🤭🤭

Sende artık alıştın derecelere kim tutar seni 🤣🤣🤣

Olsun yinede sabit olmak gayet iyi canım tebrikler

Nice güzel yılları olsun canım ❤️
Bekliyoruz canım bundan sonrasını aksatmayalım..

Demir iştah yapar derler ama iştahı baskılamak sana kalmış birşey 🤭🙊

Canım iftarı az geçiriip 22/23 gibi spor yapabilirsin aslında haftada 3 gün yapsan yeter

Menülerinde aşırı birşey görmedim ama cuma cumartesi yi hatırlamıyorum oralarda çok mu kaçamak vardı canım👀 dikkat edelim gider 🤗

Halledilemeyecek bir artı değil kuzum 😘

:KK71: burcummm harikaasınnnn 👏👏👏👏

Geçen hafta cuma kilomuza dönmüşüz 🤗

Sabiit olmak bile iyi canım tebrikler 🤩
Teşekkürlerr kaptiim :21:belki derece benden gelir? ;)

Canım ben bugün oruçlu değilim. Sabah suyumu kahvemi içtikten sonra hatırladım tartılmayı 🙈 yarın tartılacağım inşallah 😘

Kaptanım ben sabah sabittim etiketledim seni, saat 14.30da - 100 grdm iftara kadar bi - 300 olurm tahminimce
Kaptanım dün - 400 dü bugün - 300
Ben biraz daha fazla bekliyordum ama buna da şükür an itibariyle 30dk cardio
17 dk zumba yapmış bulunuyorum
Begonya2 Begonya2 canım sen naptın spor günümüz bugün varmı Bi planın
Görümcemdeyim şimdi kuzm, eve geçince de yarın için tatlı falan yapcm bu gün spor yapablrmiyim biliyorum
Dikkat edin canım dediklerine katılmakla birlikte ben kendi durumumu düşünüyorum böyle durumlarda ben hastalansam çocuğum bana muhtaç rezil oluruz diyorum yoksa virüsü bitiremeyeceğimizi bende biliyorum tek endişem şu cocuğa bakamayacak hâle gelmek birde şimdi cocuklarıda yoğun bakımlık ediyor ya şu illet o yüzden birde ekstra korkar oldum 😭
Bende korkuyorum kaptanım korkmazmıyım :( öyle bi illet ki herşeyi alt üst etti :(

Kızlar selam. Nasılsınız.
Ben cumadan itibaren izne ayrılacağım kaptancığımla da konuştum. İyice koptum buradan. Dersten kafamı kaldıramıyorum 🤷‍♀️ ramazandan sonra dönmeyi düşünüyorum inşallah. ❤️
Bu arada listelerde çarpı gözüküp motivasyon bozmayayım kızlar. Şimdiden çıkartabilirsiniz. Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak @Mehfam @muhursuzpusula
Canim benim kolayliklar diliyorum sana dalaridasin 🥰🌺 tez zamanda donersin insallah 💞
Canım neden öyle oldu sence?

Kilom 59.2 kg kaptimmm 5i gördümmm :KK76: :KK71::rolleyes:

Cherry Mom Cherry Mom
Wuhuuu super sonuc Burcucum 5lere hizla giris yapmissin masallah 😍

Canim iftara yakin tartildim 82.5 +0.8 👀
Ramazanin bitmesini bekliyorum canim aklimda sadece yemek var iftarlarda 🤷

Canim benim kolayliklar diliyorum sana dalaridasin 🥰🌺 tez zamanda donersin insallah 💞

Wuhuuu super sonuc Burcucum 5lere hizla giris yapmissin masallah 😍
Çok sağol aşkom 😍 darısı sana inşallah yazın 😍😍😍 az kaldı hadi hadi 😘
Cnm haftada 3 iftar bile sınırsız sebze haşlama yoğurt yesen tutar seni haftada 1 kilo gider bence 😘

Kahvaltı
Pudingli yulaf lapası, 3 fındık, 3 badem

Ara
Nesfit yulaf bar, yeşil çay

Akşam
1 kase mercimek çorbası, körili tavuk(200 gr), salata, 2 yk bulgur pilavı

Su 2.5 lt

10bin adım, 2 mil Leslie

Cherry Mom Cherry Mom @Mehfam Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak C Cagrihilal1
Harikasin ortim sporda menu de sahane tok karina eksiyide görmüşsün. Cumaya kadar boyle devam cok iyi gidiyoruz. Persembeye kadar menuleride sporuda sıkı tutalim 👍👍😍

Canım neden öyle oldu sence?

Kilom 59.2 kg kaptimmm 5i gördümmm :KK76: :KK71::rolleyes:

Cherry Mom Cherry Mom
Hiç su içmiyorum ramazan dolayısıyla birde kabızlık sorunu var dikkat ediyorum inan sporda yapmaya çalışıyorum neyapcam birde bugün sanki artı çıkmamışım gibi iftarda saldırdım resmen durduramadım 85 i görmek istiyorum artık ama böyle giderse zor motivasyona ihtiyacım var azcık gazz nolurrr.. 😔Tebrikler canımm 😘

Canım estağfurullah aklınızda bulunsun gerçi sen yazmıştın ama tabi ben ne derece yoğun olacağını bilemedim ..
Namaria Namaria ve ben üst listenin mazeretsiz ortaklığa katılmasını istiyoruz ama Yoğun olacağınız haftalar cumadan namariaya etiket yaparsanız sizi o hafta için başkası ile eşleştirmez ki ortağınız da demotive olmasın 🤗 yani bunu sadece sınav hastalık özel durumlar için kullanabiliriz 💕 sen elinden geldiğince menü yaz ve bildirimlerini yap canım bu hafta böyle olsun melitayı ayrıca bizde takip ederiz 😈🤭🤭

Sende artık alıştın derecelere kim tutar seni 🤣🤣🤣

Olsun yinede sabit olmak gayet iyi canım tebrikler

Nice güzel yılları olsun canım ❤️
Bekliyoruz canım bundan sonrasını aksatmayalım..

Demir iştah yapar derler ama iştahı baskılamak sana kalmış birşey 🤭🙊

Canım iftarı az geçiriip 22/23 gibi spor yapabilirsin aslında haftada 3 gün yapsan yeter

Menülerinde aşırı birşey görmedim ama cuma cumartesi yi hatırlamıyorum oralarda çok mu kaçamak vardı canım👀 dikkat edelim gider 🤗

Halledilemeyecek bir artı değil kuzum 😘

:KK71: burcummm harikaasınnnn 👏👏👏👏

Geçen hafta cuma kilomuza dönmüşüz 🤗

Sabiit olmak bile iyi canım tebrikler 🤩
Çok kaçamak olmadı kaptanım aksine dikkat ediyorum hiç su içmiyorum desem yeridir ödem atıcı çay yapsam maydonozlu olandan ramazanda bir sakıncası olur mu ki? inşallah gider cumaya kadar 😘😘

Harikasin ortim sporda menu de sahane tok karina eksiyide görmüşsün. Cumaya kadar boyle devam cok iyi gidiyoruz. Persembeye kadar menuleride sporuda sıkı tutalim 👍👍😍
İnşallah ortim daha da sıkı tutacağım😍 benim canlı dersler salı perşembe akşam 7 de bitiyor o iki gün yürüyüş yapamıyorum onun yerine geçecek bir şey bulmam lazım🥰
Sahur
1 yumurtadan omlet
2 yk yogurt

Iftar
1 kase corba
5 köfte
2 dilim ekmek
Salata

Su 2 yi gecer sahura kadar

Spor
10 bin adim
30 dk kardio
40 dk bolgesel
Cherry Mom Cherry Mom @Mehfam hzlsel hzlsel Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak
Senin de menün çok güzel canım spor bugün 10bin adım da eklemişsin çok iyi dört dörtlük 🤩🤩

26 nisan
Sahur
2 adet haşlanmış patates
1 litre su
İftar
Şehriye çorbası
Domates soslu makarna 5 kasik
Yeşillik salatası
3 litre su
Öğleden sonra 3 le 4 arasi yürüyüş 9000 adim
20.40 la 21 .20 zumba
30 dakikada karin egzersizi
Cherry Mom Cherry Mom @Mehfam yarimuhendis yarimuhendis
Ortim menün güzel ama hep karbonhidrar olmuş sanki keşke sahurda söğüş iftarda sebze veya protein ekleseydin. Ama sporlarım muhteşem😍😍

Back
X