Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Vaktiniz hayr olsun canlar🌺 dün en yoğun günümdü, önce canlı ders sonra okul sonra iftar ve ben pert🥴 bugün de 3 saat uyutabildim ve gün içinde uyuma imkanım olmayacak.Bu hafta böyle olacak gibi, kapanma öncesi annemleri bir iki dağ tepe bari gezdireyim.Bayramdan sonra hemen dönecekler gezemeyecegiz
Aaa öyle deme benimle mezun ol banane bananeeee :KK70:

Hadi senin için indiriyorum :halay:
Olur muyum ki acaba🤩🤩
25.04.2021

Sabah

2 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
Domates,salatalık
Yeşillik
1 dilim tb ekmeği

Ara
1 sade türk kahvesi
5 ceviz

Akşam
Tavuklu Salata
Yoğurt

Su: 2 lt

Cherry Mom Cherry Mom Mehfam Mehfam S Suskunhanim
Türk kahvesi💜💜 oruçta en çok özlediğim şey doya doya kahve içmek oldu🙈

Canım uyku ödemi olma ihtimali yüksek ama hafta sonu menulerim de çok temiz değildi +400🥴😵

Bende iyi diyeyim iyi olsun:d modum düsük bu ara tam kapanma da geldi bana bi depresyon gelir artık
Sanki hergün dışarıdamıydık ama kapanma düşüncesi benimde sinirimi bozuyor çocuklar için özellikle benim evimin önü uygun değil eşim de parka da çıkamazsınız dedi ya hayrolsun bakalım

Bende iyi diyeyim iyi olsun:d modum düsük bu ara tam kapanma da geldi bana bi depresyon gelir artık

Sanki hergün dışarıdamıydık ama kapanma düşüncesi benimde sinirimi bozuyor çocuklar için özellikle benim evimin önü uygun değil eşim de parka da çıkamazsınız dedi ya hayrolsun bakalım
Zaten dışarda değiliz de tam kapanma denince baya etkileniyor insan durumun vehametini anlıyor. Benim de çocukların da iyice psikolojisi bozulacak onlari evde zaptetmek de ayri bir dert

Zaten dışarda değiliz de tam kapanma denince baya etkileniyor insan durumun vehametini anlıyor. Benim de çocukların da iyice psikolojisi bozulacak onlari evde zaptetmek de ayri bir dert
Aynen canım zor Bi durum bakalım ne olacak
Herkese günaydın kızlar.... Dün akşam iftara doğru feci bir baş ağrım oldu... Mide bulantısı oturup ağlıyacaktım...
Geçmiş olsun canım neden öyle oldu acaba tansiyonun mu yükseldi acaba

Canım uyku ödemi olma ihtimali yüksek ama hafta sonu menulerim de çok temiz değildi +400🥴😵
Toparlayalım ve mezun olalım kuzum ya çok uzadı sürecimiz daha kilo koruması var bu işin 🙊 hafta sonu 2 gün kaçamak olmasın sadece 1 gün biz ancak onu kurtarabiliriz 🙈

Kilo yapmasın da kaptanım iştahımı baskılarım ben🤣 bu arada sabah bildirim yaptım kaptanım sabah sabittim ne yazık ki ama saat 4 gibi kahvaltı ve bolca su içtikten sonra tartıldığımda -300 gördüm ilginç bir şekilde🤣 Cherry Mom Cherry Mom
Bence sabah ödemli kalkmış ve öyle tartılmışsın demek belkide -300 den bile azsın şahane tebrik ederim 🤗

Back
X