- 13 Ocak 2021
- 7.964
- 21.395
- 298
- 34
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #411.101

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen öyle aynen aklım kalıyor açık olunca o yüzden diğerine hiç bulaşmayacağımBence de açma, bir kere açıldı mı daha kapanmıyor çünkü kolay kolay. Kendimden biliyorum. Tadımlık alayım ya bir kaşıktan ne olacak diyip de bir kaşıkta bıraktığım hiçbir şey olmadı bu zamana kadar. En iyisi hiiiiiç bulaşmamak![]()
Teşekkür ederiiim. Gerçekten çok zorlandım... Ama hepimizin aynı durumda olduğunu bildiğim için binde bir daha kolay oldu.pacman fırın makarna yapılır mı hiç ya iradenin önünde saygıyla eğiliyorum kuzum
ay ilk atandığım zamanlar kendime yapar bir tepsiyi tek başıma bitirirdim hey gidi günler
benim de eşim sağ olsun bugün bir pideyi gözümün içine baka baka tek başına bitirdi ben ne yaptım haşlama tavuğumu yedim
![]()
Ben var ya ben lise zamanında evde kahvaltı yapardım okulda öğleye kadar çikolata yerdim kaö tane öğle yemeği yerdim dershanede çiziviç gazoz ikilisi yapardım eve gelip yemek yerdim her fün böyleydipacman fırın makarna yapılır mı hiç ya iradenin önünde saygıyla eğiliyorum kuzum
ay ilk atandığım zamanlar kendime yapar bir tepsiyi tek başıma bitirirdim hey gidi günler
benim de eşim sağ olsun bugün bir pideyi gözümün içine baka baka tek başına bitirdi ben ne yaptım haşlama tavuğumu yedim
![]()
Sabreden derviş muradına ermiş demiş büyükler sabır sabırTeşekkür ederiiim. Gerçekten çok zorlandım... Ama hepimizin aynı durumda olduğunu bildiğim için binde bir daha kolay oldu.Pide de çok severim... Valla sırf şu yaptıklarımız için bile kilo verebilmeliyiz. Yazık bize gerçekten....
![]()
İpka verdik bakalım inşallah girmek istemiyoruz biz canım emekliliğe 4 yıl var çünkü ve biz memleketimizdeyiz adanada oturuyorum o yüzden kabul olur inşallah ipka,İstanbul un güzel yerleri canım oralarda kalabalığı çok değil diğer yerlere göre ben de liseye Pendik te başlamıştım azcık bilirim oraları
Evet genelde akla hep onlar geliyor canım
Bizde malesef geziciyiz.
İnşallah sizi. İçin de güzel Bi yer gelir
Orası öyle bebek, ama sabır taşı olup çatlamaktan korkuyorumSabreden derviş muradına ermiş demiş büyükler sabır sabır![]()
Valla ya bu ara pes edesim geliyor aman boşver yeter artık verdin işte bir sürü kilo diyorum ama sonra gruba girince tekrar gaza geliyorumTeşekkür ederiiim. Gerçekten çok zorlandım... Ama hepimizin aynı durumda olduğunu bildiğim için binde bir daha kolay oldu.Pide de çok severim... Valla sırf şu yaptıklarımız için bile kilo verebilmeliyiz. Yazık bize gerçekten....
![]()
Bana üniversite son sınıfımı anımsattı canımBen var ya ben lise zamanında evde kahvaltı yapardım okulda öğleye kadar çikolata yerdim kaö tane öğle yemeği yerdim dershanede çiziviç gazoz ikilisi yapardım eve gelip yemek yerdim her fün böyleydi![]()
Profil resmin senmisin valla fıstık gibisinBen 53e düşene kadar sen epey inmiş olursun zaten aşkım beklerim oralarda ben seni![]()
İnşallah canım hakkınızda hayırlısı olsun. Ne güzel emekliliğiniz gelmiş bizim yıl olarak az kaldı ama yaş için daha çoook yolumuz varİpka verdik bakalım inşallah girmek istemiyoruz biz canım emekliliğe 4 yıl var çünkü ve biz memleketimizdeyiz adanada oturuyorum o yüzden kabul olur inşallah ipka,
Allahtan yine daha sakin canım ama Sultanbeyli’de çalışıyorum orayı biliyorsundur belki çok zorlayıcı bir bölgeİstanbul un güzel yerleri canım oralarda kalabalığı çok değil diğer yerlere göre ben de liseye Pendik te başlamıştım azcık bilirim oraları
Evet genelde akla hep onlar geliyor canım
Bizde malesef geziciyiz.
İnşallah sizi. İçin de güzel Bi yer gelir
Kuzum baya az olmuş bugün menün cuma ya eksi 1 gelir senden ne güzel istikrarlı Bi şekilde sorunu da yapıyorsun harikaSahur
1 haslanmis yumurta
1 tane salatalik
Iftar
1 kase semizotu yemegi
Salata
Su 2 lt yi gecer
Spor
30 dk kardio
30 dk bolgesel
Cherry Mom @Mehfam
ummhnisa
Hosgeldin aramıza aslıHerkese kocaman merhabalar! Öncelikle kendimden bahsedeyim Aslı ben. 30 yaşındayım çocuğum yok. Takımın eski mezunlarındanım. 50.4 ile mezun olmuştum ancak corona dönemi geri aldım biraz. Burada tekrar motive olurum diye yeniden geldim. Boy 152 şimdi ki kilom 57 hedefim 47
Birde kaptanım nasılsın özleştik @toplight ve tabi canim @morordek
İstanbul un en sıkıntılı kısmı da bu işte Bi yerden Bi yere gidebilmek falan çok zor valla Allah kolaylık versin canım eşim de çok korkuyor tayin de İstanbul çıkarsa diyeAllahtan yine daha sakin canım ama Sultanbeyli’de çalışıyorum orayı biliyorsundur belki çok zorlayıcı bir bölge![]()
İnşallah çıkmaz canım biz de ev kredimizi bitirip inşallah başka bir şehre tayin istemeyi planlıyoruz ama bir beş sene daha buralardayız çekilecek dert değil gerçekten gün sayıyorumİstanbul un en sıkıntılı kısmı da bu işte Bi yerden Bi yere gidebilmek falan çok zor valla Allah kolaylık versin canım eşim de çok korkuyor tayin de İstanbul çıkarsa diye
Çok teşekkürler :) boyum ufak biraz ya ondan hedefi küçülttüm ama 49 bile olsam fitim der çekilirim heraldeHosgeldin aramıza aslıkilomuz benzermis tabi benin hedefim daha yüksek bir kilo
başarılar ve bol motivasyon diliyorum
![]()
Gönlünüze göre olsun inşallah canım insan alışamıyor İstanbul a ben severim ama yaşarmıyım orda isteyerek bilmiyorumİnşallah çıkmaz canım biz de ev kredimizi bitirip inşallah başka bir şehre tayin istemeyi planlıyoruz ama bir beş sene daha buralardayız çekilecek dert değil gerçekten gün sayıyorum![]()
Yok yok öyle düşünmüyoruzOrası öyle bebek, ama sabır taşı olup çatlamaktan korkuyorum![]()
![]()
Teşekkür ederim canım
Yaaa teşekkür ederimmm. Artık her hafta kendimi koycam daha iyisini yapmak içinProfil resmin senmisin valla fıstık gibisin
Teşekkür ederim canım benimyarimuhendis kız sen fit olmuşsun zaten
masallah yaza hazır görünüyorsun bundan sonra yavas gitse de dert etme bence