- 10 Aralık 2020
- 3.692
- 11.401
- 128
- 25
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #411.121

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoşbuldum canım :) aynen yaza fit fit olalımkollontai merhaba canım hoş geldin aramıza kilolarımız benziyor ikimizin de ben de 57 kilolardayım beraberce ilerleyelim bakalım
![]()
Hoş geldin canım hesap detaylarında en alta in göreceksinHoşbuldum canım :) aynen yaza fit fit olalımBirde bu kilo işaretini mesajınızın sonuna nereden ekliyorsunuz bulamadım da ben
![]()
Bende gecen seneki yaz fotolarıma bakıp ic cekiyorumYok yok öyle düşünmüyoruz
Teşekkür ederim canım
Yaaa teşekkür ederimmm. Artık her hafta kendimi koycam daha iyisini yapmak için
Teşekkür ederim canım benimama daha zayıf hallerimi bilince işte bu halim kilolu geliyor
![]()
Şahanee olmuş kuzum, hayırlı olsun yeni nickinSelaam ben adımı değiştirdim![]()
Olsun canım ertesi gün yorum yapıyosun zaten, benim dersler akşam var o yüzden gece anca yazıyorum :)) bugün tavuk kıymasını alıverdim valla yapıcam en kısa zamanda afiyetle yicemHahahahahaha ben yiyerek kilo vermeyi daha çok seviyoruum.Hayat felsefem bu
Tavuk köftesi güzeldiiir. Bugün öğlen de yedim. Sonunda bitti.
Boşver rondo alma, elbet alırsın bi ara bebiş.
Olsun ben de seninkine konduracağım birazdan. Yorumum bi altta çünkü.![]()
Gece yazdığın için çok geç görüyorum. Ama yorumsuz geçmem asssslaaa.
Bebiş menün çok iyi. Yorum yapmak için söylemiyorum, gerçekten güzel. Ama ben doymam bununla.Sen nasıl doyuyorsun ya dsfasdasdas Porsiyonların nasıl bi de? Tavuk ızgara bi avuç kadar mıı, bi tepsi mi şimdi?? Kafamda deli sorular hehheehehehe
Aynen bence başka kişilere bakıp of ben niye böyle demektense kendine bakıp ben böyleydim yine böyle olabilirim demek önemliBende gecen seneki yaz fotolarıma bakıp ic cekiyorumbir kere olmusum bir daha neden olmasın diye kendimi motive ediyorum.
Ayy menüye yorum yapamicam en alttaki acıklı hikayen yüreğimi dağladıKahvaltı: 1 yumurtadan maydonozlu omlet, 2 ceviz, domates, salatalık, maydonoz, taze nane, 2 form etimek, kayısı çayı
Ara: Toplam 200 gr erik ve çilek
Öğle: 100 gr tavuk köfte, 150 gr yoğurt
Ara: 1 sade türk kahvesi, 10 gr karışık çiğ kuruyemiş
Akşam: 1 kepçe tavuk çorbası (Tavuğa boğuldum resmen ama anniş yapmış, mecbur içtik. Maksat bağırsaklarımız çalışsın.), 5 yk yeşil mercimekli patlıcanlı sebze yemeği, bol salata
Su: 2400 ml
Spor: 40 dk pilates
Aaaah ah güzellerim.... Annem akşam yemekte fırında makarna yapmış... Kaşarlı falan o kadar güzel koktu ki namussuz.![]()
![]()
Bi de kızartma.. Annem de ısrar ediyor 2-3 çatal ye falan. Kaçamak cümleleri gibi geldi size de di mi
Ama tuttum kendimi. Yemedim!! Hala canım çekiyor. Anneme ıyy hiç canım çekmedi dedim. Kokladım, ay midem bulandı ağır geldi dedim... İyi bir oyunculuk sergiledim üzülmesin diye.
İçim kan ağlıyor....
@MehfamCherry Mom
Hedef60kgolmak
muhursuzpusula
Hoşbuldum teşekkürlerHoş geldin canım hesap detaylarında en alta in göreceksin![]()
Sağ ol kaptanım.Ah canım çok geçmiş olsun hızlıca toparlar inşallah en ufak hastalıklarında biz rezil oluyoruz
Ve çok kolay gelsin![]()
VAlla orti bu aralar annem sağ olsun o pişiriyor ben yiyorumMenun güzel baya az kalori almısın ortim ama az biraz protein olsa daha iyi olurmus:)spor ve su süper
Gecmiş olsun canım. Allah kolaylık versin![]()
Çok motive edici bir nick olmuşSelaam ben adımı değiştirdim![]()
Teşekkür ederim canım
Hoşgeldin canım bende yeniyim hiç mezuniyetim yok. Böyle bir gruba ilk girişimHerkese kocaman merhabalar! Öncelikle kendimden bahsedeyim Aslı ben. 30 yaşındayım çocuğum yok. Takımın eski mezunlarındanım. 50.4 ile mezun olmuştum ancak corona dönemi geri aldım biraz. Burada tekrar motive olurum diye yeniden geldim. Boy 152 şimdi ki kilom 57 hedefim 47
Birde kaptanım nasılsın özleştik @toplight ve tabi canim @morordek
Canım menu ve su cok güzel. Spor olsa daha iyi olurdu bence yarın yap fazla soguma5 mayıs
Sahur 1 omlet 3 zeytin 1 domates 1 yerli muz 1 bardak yy süt
İftar 5 Malta eriği 2 kepçe çorba 2 köfte 4 elma dilim patates 1 kase salata 3 hurna
Ara 1 kase yoğurt 3 kuru erik
2 lt su spor yok
Cherry Mom @Mehfam
Mathildablue
Hedef60kgolmak
Aynen en büyük motivasyonum zayıf olduğum dönemki fotoğraflarım tekrar olacakBende gecen seneki yaz fotolarıma bakıp ic cekiyorumbir kere olmusum bir daha neden olmasın diye kendimi motive ediyorum.
Benİnsan evde olunca daha bir yoğun oluyor bende öyle sürekli gözüm evin köşelerinde nereyi temizlesem ne yapsam diye oğlumun dersleri kendi derslerim derken vaktin nasıl geçtiğini anlamıyorum Allah yardımcımız olsun maliye de mi çalışıyorsun
Kaptanım. Başın sağolsun. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun. Ne acı bir durum. Kim bilir kim sebep oldu. Kimler kimlere sebep oluyo... Uslanmıyo akıllanmıyoruz. Birilerinin rahat hayatı zincirleme kaç kişinin günahına giriyor. Üzgünüm..Entübe olan hastamızı kaybettik kızlar
Covid bir canı daha ailesinden kopardı,bir aileye daha ateş düşürdü.
Gelini hamileydi torununu göremeden gitti
Şu kısıtlama zamanı cenazesi nasıl olur bir avuç insanbu zmanda ölüm bile ölüm gibi değil.
Eşim çıktı gitti artık Ankara bursa arası kaç çevirme olur bilemem ama inşallah ulaşır bir şekildebir Fatiha okursanız sevinirim
İyi geceler![]()
Sana da iyi dersler bebiş. Aa yapınca haber ver. Kıymayla karıştır bence, tekrar söylüyorum.Şahanee olmuş kuzum, hayırlı olsun yeni nickin
Olsun canım ertesi gün yorum yapıyosun zaten, benim dersler akşam var o yüzden gece anca yazıyorum :)) bugün tavuk kıymasını alıverdim valla yapıcam en kısa zamanda afiyetle yicem![]()
Ben de yaktım bi sigara...Ayy menüye yorum yapamicam en alttaki acıklı hikayen yüreğimi dağladı![]()
Yine mükemmel. Akşam yemeklerinin porsiyonunu yazmıyorsun onu fark ettim.05.05.2021
Sabah
4 kaşık menemen
1 dilim peynir
4 zeytin
1 dilim tb ekmeği
Yeşillik
Ara
1 sade türk kahvesi
Akşam
1 tabak patlıcan kebabı
Salata
Yoğurt
Su
2 lt
Spor 1 no (100 puan)Hedef60kgolmak
Cherry Mom @Mehfam
pacman
Günaydın canım aminBen
Kaptanım. Başın sağolsun. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun. Ne acı bir durum. Kim bilir kim sebep oldu. Kimler kimlere sebep oluyo... Uslanmıyo akıllanmıyoruz. Birilerinin rahat hayatı zincirleme kaç kişinin günahına giriyor. Üzgünüm..