Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın herkeseee. Ben artık erken yatıp erken kalkıyorum. Günün ilk günaydını benden olsun o zaman. Çünkü gün içinde ders çalışıyorum, ancak akşam girerim. :KK66: 6.20'de kalkıyorum ve fena dincim şu aralar. Şu an bile müzikle danslar ederek kahvaltı yapıyorum hhahaahhahaa Keşke hep böyle enerjik olsaaam.
Günaydın canım kolay gelsin 🤩🤩 ne mutlu saana oğlum sağolsun bende 7 de uyandım ama, ben hâlâ koltuğa yapışmış şekildeyimmn 🙈🙈🙈

Herkese kocaman merhabalar! Öncelikle kendimden bahsedeyim Aslı ben. 30 yaşındayım çocuğum yok. Takımın eski mezunlarındanım. 50.4 ile mezun olmuştum ancak corona dönemi geri aldım biraz. Burada tekrar motive olurum diye yeniden geldim. Boy 152 şimdi ki kilom 57 hedefim 47 🐣🦄🐣

Birde kaptanım nasılsın özleştik @toplight ve tabi canim @morordek
Merhaba hoşgeldin Aslı 🤗
Nick değişimi olmadıysa denk gelmemişiz daha önce seninle sanıyorum :) morördek ve toplight kaptanlarım yoklar ara ara giriyorlar ama yaklaşk 1 senedir ben kaptanlık yapıyorum
İsmim Esra 35 yaşındayım 1 oğlum var 4.5 yaşında :) bende mezun oldum senin gibi buralardan ayrılmayarak kilo korumaya çalışıyorum :) ayrılırsam kilo alırım endişesi var 🤭

Günaydın canım kolay gelsin 🤩🤩 ne mutlu saana oğlum sağolsun bende 7 de uyandım ama, ben hâlâ koltuğa yapışmış şekildeyimmn 🙈🙈🙈
Kaptanım siz gün içinde de sürekli bir koşturmaca halindesiniz. Çok normal... Ben 7/24 masa başındayım. Çok enerji harcamıyorum. :D :D

İyiyim kaptancım şükür 😍 buralardayım ama aşırı kaçamak yapıyorum . İnşAllah bayram haftası geri dönmek istiyorum biraz psikolojik olarak toparlandım
O zmann mutlaka yaz tatlım ♥️ en azından sınırlandırmış olursun kendini fazlan çok olursa listeye dönmek zor olur eski kilonda dönebiliyorsun biliyorsun değil mi 🙈🤭

Back
X