Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bizim ev komedi ya her gün başka değişik komik birşey oluyor. Mesela covid geçirdiğimiz dönem her gün mutlaka bi tatlı kaşığı beyaz bal yiyodum ben evdekiler istemiyodu yani ben öyle sanıyodum. Bir kavanoz beyaz bal aldım gayet güzel bir bir yiyorum her gün ama garip bir durum var çok hızlı şekilde ilerliyor ama ben bir tatlı kaşığı falan yiyorum yani, anneme soruyorum bu nasıl azaldı böyle diye "bilmem sen yiyosun ya hep" diyo. Bende o an aa çok mu yiyorum acaba falan demeye başladım kiiiii günleerr günnleeerrr sonra babam itiraf etti ben çaktırmadan mutfağa gittiğimde yiyorum diye. Be adam söylesene bende kendimden şüphe ettim uyurgezerim gidip yiyo muyum napıyorum diye :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:
bak sen tontiş babaya ;)

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70: bebek diyince aklıma geldi yaaa, geçen gün hıdırellez hadi dilek dileyelim falan derken ablam bebek resmi çizdi, kendine kız bana erkek. Ama görsen bebek değil bildiğin patates çuvalı çizdi. Dedim bu ne obez bebek mi daha doğmadan kaderine kiloyu yapıştırmayalım hemen :KK70::KK70:
Ayy ne güldüm keşke bende kendimi çöp kadın çizseymişim

Kaptan düşünüyor 👀

cumaları pert oluyorum ben ya
Birde bu aralar kaptan yardımcılarım firarda hemi de 3 ü birden ne kaa güzel değil mi 🤣🙈
Hepsi ayrı ayrı çok yardımcı oldular bize ama şu sıra hepsinin kendine özel durumları var ve bu sebeple yoklar 😔

Kadroları yeniden güncellemek gerek belki ama kızlarında ne zman döneceğini bilemiyorum kimseyide sıkıştırmam devlet dairesinde izin almışsın gibi dön dön diyeyim izin dönüş tarihi vereyim 🤣

Ne yapmak lazım yeni kaptan yardımcısı mı bulmak lazım aslında hali hazırda Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak ve @muhursuzpusula kuzularım zaten kaptan yardımcısı gibi ellerini taşın altına soktular ama burcum sen muhtemelen haftaya mezun olursun sonrada eskisi gibi aktif olamazsın gibi geliyor yanılıyor muyum yanılmak çok isterim 🤣🤣 mühürsüzüm sen kaptan yardımcım olur musun senin daha verilecek kilon var 😜

ummhnisa ummhnisa mesela gözüme kestirdiğim diğer adaylardan 🤣
Yada mesela @yarimuhendis 👀🤭

Sayfadaki aktiflik ve eski üye olma açısından diyorum kızlar başka talep eden olursa niye olmasın yapılacak çok iş var 🤣🤣😍
Emekleriniz asla ödenmez sizin bu emekleriniz düşündükçe diyetime daha bir sıkı sarılıyorum

Kaptan düşünüyor 👀

Birde bu aralar kaptan yardımcılarım firarda hemi de 3 ü birden ne kaa güzel değil mi 🤣🙈
Hepsi ayrı ayrı çok yardımcı oldular bize ama şu sıra hepsinin kendine özel durumları var ve bu sebeple yoklar 😔

Kadroları yeniden güncellemek gerek belki ama kızlarında ne zman döneceğini bilemiyorum kimseyide sıkıştırmam devlet dairesinde izin almışsın gibi dön dön diyeyim izin dönüş tarihi vereyim 🤣

Ne yapmak lazım yeni kaptan yardımcısı mı bulmak lazım aslında hali hazırda Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak ve @muhursuzpusula kuzularım zaten kaptan yardımcısı gibi ellerini taşın altına soktular ama burcum sen muhtemelen haftaya mezun olursun sonrada eskisi gibi aktif olamazsın gibi geliyor yanılıyor muyum yanılmak çok isterim 🤣🤣 mühürsüzüm sen kaptan yardımcım olur musun senin daha verilecek kilon var 😜

Sayfadaki aktiflik ve eski üye olma açısından diyorum kızlar başka talep eden olursa niye olmasın yapılacak çok iş var 🤣🤣😍
Kaptanım elimden geldiğince yardımcı olurum tabi ki senin yükün arttı tabi ki
Cuma icin guzel bir menu sporlarda gayet iyi birbirimizi hic yormadik kiz 🤣🤣 uslu uslu yedik pasalar gibi sporumuzu yaptik eksileri de gorduk. Bu ara da pazardan cumaya -5 cm daha incelmem var 🙈🙈 Cherry Mom Cherry Mom
Ayy demi güzel Bi hafta geçirdik canım yoldaşlığın için teşekkür ederim.
Pazardan cuma 5 cm eksilme miiii harikasın dostum

Bugün menüm
Sahur 1 dilim çavdar ekmeği, söğüş,yeşillik,5 zeytin, 6 kaşık lorlu 1 yumurtalı omlet ,şekersiz siyah çay
İftar 1 kase brokoli çorbası, 120 gr tavuk ızgara, yeşil salata
Ara türk kahvesi,züber bar ❤️

2.5 lt su
8.000 adım, 3 mil leslie

Cherry Mom Cherry Mom pacman pacman ortiliğimiz kutlu olsun bebişimmmm 😘
Oh oh oh sporuyla menüsüyle ilk günden çok iyisin. Mezuniyet motivasyonu mode on. 💕😍
oyyyy kendi diyet tarifi de varmışşşş :KK60:
canımm ortiliğimiz hayırlı uğurlu olsunn neşe dolsunnn :KK28:
ay dondurmana kavuştun mu sennn afiyet olsunn:KK74:
spor da gelecek di mi kuzum :KK66:
Hayırlı olsun bebeğiiimm. Ya tarif gibi de değil atmasyon oldu biraz. 😂 Beyaz ekmek koymak istememiştim ama tadı baya güzel oldu. Yarışmaya mı katılsam? 😂 Evet dondurmamı yedim. Çok çabuk bitti ama keyfimi yerine getirdi. ♥️ Spor da olacak tabii ki. Yarın kesin var. Yapabilirsem bugün de olacak. 🥰
pacman pacman eski ortimsin sen artık benim, aşkımız buraya kadarmış :KK14: Yalnız geçmişi oku oku öldüm, bir giriyorum sonra girene dek akşam oldu, menüde yazmamışım bu ne tembellik ya :KK14:
Hahahahahah benim kalbimde hepinize yetecek kadar yer var bebiş. Çapkınım ben biraz. 🙃😏
Cherry Mom Cherry Mom kaptanım bence pacman pacman çok güzel sabah menü kontrollerini yazar, her gün şafak vaktinde takımda :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:
Hahahahahaha bugün geç bile girdim. 😅 Kaptanım Cherry Mom Cherry Mom menü listesini yapabilirim isterseniz. Bana da motivasyon olur. Zaten 6’da uyanıyorum artık. 🤪

Kaptan düşünüyor 👀

Aşk olsun kaptanım beni gözüne kestirmedin mi 👀 herkesi depresyona sokar zayıflatırm iştahtan kesilirler :KK53:

Tabiiki kaptanım, benim sadece şöyle bir mazeretim var finallerim olduğu hafta :) o da 31 Mayısla başlayan hafta sadece :KK66: Yani o dönem yine sık giremeyebilirim :KK66: Hatta giremem falan diye izne ayrılmak yada mezun olmak (iinşallaaahhh) isteyebilirim. Ama 5-6 Haziranda sınavlarım bitince büte kalmazsam sıkıntı yok :)

Vallaha kaptancim ben yardimci olmayi cok isterim ama beceremem biliyorsun ben kendimi ancak takip edebiliyorum 🙈🙈

Kaptanım ben daha çok yeniyim ama yardım edilecek bir şey varsa elimden geleni yaparım aklınızda bulunsun🥰

Başımla gözümle kaptanım ne yapmam gerekiyorsa yaparım ben😍😍😍ay eski üyelerden dedin ben bile buraya geleli 5 ay olmuş yaaa duygulandım😢
Kaptanım elimden geldiğince yardımcı olurum tabi ki senin yükün arttı tabi ki

Hahahahahaha bugün geç bile girdim. 😅 Kaptanım Cherry Mom Cherry Mom Cherry Mom Cherry Mom menü listesini yapabilirim isterseniz. Bana da motivasyon olur. Zaten 6’da uyanıyorum artık. 🤪
Canlarım canlarım çok teşekkür ederim hepinize ozmann ben ne yapabiliriz diye bir bakayım size de danışarak döneyim :KK68:

Back
X