Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

:KK19: ORTAKLAR :KK19:
(30 Nisan-7 Mayıs )
  • Ortiler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır :KK5:
  • Yazılan menüler karşılıklı yorumlanmalı menülere ortiler etiketlenmeli ve daha iyi menüler için elden gelen yapılmalıdır :kahve:
  • Menüde spor ve su yok ise ortaklar birbirini teşvik etmeli yüreklendirmelidir :sinirli:
  • En nihayetinde cuma günü toplamda en yüksek yüzdeyi alan ikili spor tablomuzda +250 şer puan ile ödüllendirilir :sampiyon::sampiyon:
  • Gelelim cezamıza 😈😈😈😈Cuma günü sonuncu olan ortaklar bu hafta benim yapacağım gibi menü listelerini ortağıyla eşit sayıda bölüşüp menülerde kaçamak var / yok spor var / yok takım sayfamızda üye isimleriyle bize günlük rapor verme cezasına çarptırılacaklardır 🤭🤭 ör: emnis 1mayıs : kaçamaklı menü / spor var cagrihilal kaçamaksız menü / spor yok . .

DİPNOT:
  • Ortağının menüsüne yorum yapmayan katılımı olmayan ve ortağını yalnız bırakan kişiler sonraki hafta listeden çıkarılacaktır.
  • Ortaklar listesinde aktif üyeler yer alır.
  • Ortaklar tablosu haftalıktır.

HAFTANIN EN İYİ ORTAKLARI

Emoticons

Veeeee

Emoticons

Tebrikler kızlar harikaydı yüzdeleriniz 😍😍😍

Sonuncular maalesef
Samara96 Samara96 ve bildirimsiz olan @Chernoglazyy oldu bildirim dahi olmadığı için kendisini ben listelerden çıkardım.. bu durumda sonunculuk cezasını samaraya yüklemek istemiyorum sadece bu hafta için iptal ediyorum ... Ama aktif katılım gösteremediğin için senide ortaklık listesine eklemiyorum bu hafta samaracım ♥️

Canımsın 🥰 şaka yapıyorum
Aslında çok isterim ama 2 çocukla gözüme kestiremiyorum, sorumluluk sonuçta
💕 Ben üstesinden geleceğine eminin ama zaten geriliyorsundur çocuklarla keşke herşeyi kendim yapabilsem ama olmuyor kafamda daha takım için keşke şunuda yapabilsek dediğim şeyler oluyor ama sonra nerdeee diyorum mevcut listeler bile zor gidiyor valla 🙈

💕 Ben üstesinden geleceğine eminin ama zaten geriliyorsundur çocuklarla keşke herşeyi kendim yapabilsem ama olmuyor kafamda daha takım için keşke şunuda yapabilsek dediğim şeyler oluyor ama sonra nerdeee diyorum mevcut listeler bile zor gidiyor valla 🙈
Kıyamam ❤️❤️ kızlardan yardım edecek olanlar vardır inşaAllah yükünü hafifletirler ❤️

Çok güldüm

Eklentiler

• Screenshot_20210508_114053_com.facebook.katana.webp
    Screenshot_20210508_114053_com.facebook.katana.webp
    27,7 KB · Görüntüleme: 34
Kızlar dün oğlumun doğum günüydü. Birgün öncesinde browni yaptım. Akşamda dedesi koca bir pasta almış. Eşim tatlı. Hiçbirini yemedim. Çok şaşkınım😝😝
Nice güzel yılları olsun canım ❤️
Tebrik ediyorum seni harika gidiyorsun maşallah bu sefer kararlısın bunu görebiliyorum çok seviniyorum adına 🤩

Back
X