- 9 Nisan 2014
- 4.505
- 9.802
- 158
- 33
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #411.701
Ortim bu sabah tartım 55.5, -800 cumaya göre mutlu oldum seninle de paylaşmak istedim senin nasıl geçiyor haftasonun ?
redsonja87

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay süper, çok sevindim. Ben bugün tartılmadım. Ancak dün tartıldığımda -200 lerdeydim, dün akşam yemekte biraz kaçırdım ayarı o sebeple bu akşam yemeğinde daha az yiyerek dengelemeyi düşünüyorum. Yarın kontrol tartısı var bakalım, ak koyun kara koyun çıkacak ortaya.Ortim bu sabah tartım 55.5, -800 cumaya göre mutlu oldum seninle de paylaşmak istedim senin nasıl geçiyor haftasonun ?
redsonja87
Menü raporunuCanım ben dünün menüsünü ekledim şimdi
Kaptanım da söylemiş canım malesef düzeltemiyoruz. Sonra ki günler biraz daha erken paylaşırsan iyi olurCanım ben dünün menüsünü ekledim şimdi
Süper ikimizde eksiyle başladık yeni haftayaAy süper, çok sevindim. Ben bugün tartılmadım. Ancak dün tartıldığımda -200 lerdeydim, dün akşam yemekte biraz kaçırdım ayarı o sebeple bu akşam yemeğinde daha az yiyerek dengelemeyi düşünüyorum. Yarın kontrol tartısı var bakalım, ak koyun kara koyun çıkacak ortaya.
Bu arada dün aklımdaydı fakat yorgunluktan yazamadım. 70li kilolardan 45 kiloya düşmen hem büyük kabiliyet hem de büyük cesaret. Nasıl başardın? Kalori kontrolü mü yaptın? Tüm dolabı baştan aşağı değiştirmek zorunda kalmışsındır. Tabii bir anda olmamış ancak çevren içinde büyük şok olmuştur herhalde seni o kadar zayıflamış görmek.
Anladım kaptanım önceden yazılabiliyordu o yüzden bilmiyordum bu kuralı. Dünde misafir vardı gece yorgunluktan bayılmışım giremedim siteye. Daha dikkatli olurum.Menü raporunuummhnisa paylaşmadan menüyü girmek gerekiyor canım sonrasında geriye dönük düzeltme yapmıyoruz zaten ertesi gün paylaşıyoruz listeyi mümkünse çok geciktirmeden yazmak lazım :)
![]()
Tamam canım dikkat ederimKaptanım da söylemiş canım malesef düzeltemiyoruz. Sonra ki günler biraz daha erken paylaşırsan iyi olur
Tabii tabii çok detaylı videolar var. Ben yine de okumak istediğim içini kitabını almıştım. Zaten ince bi şeydi. Hemencik bitti. Sadece videoların bazılarında nefeslere dikkat etmiyorlar. O da çok önemli. Ona dikkat etmeni öneririm.Tibet’in 5 kadim hareketiyle ilgili internetten bişeyler bulabilir miyiz önerebileceğin birşey var mı? Kitabı okumadan baksak yapabilir miyiz sence, ona göre kitaba bakayım![]()
hıımDün öğle yemeği yiyemedim, ondan azıcık olmuşş.
İki gündür sabahları Tibet’in 5 Kadim hareketini yapıyorum. Placebo mu emin değilim ama o kadar enerjiğim ki anltamam.Yemek de o kadar düşünmüyorum. Bu hareketler çakraları açıp insanı daha genç hissettiriyormuş. Hemen kitabını alıp okudum 3 gün önce. 2 gündür de başladım. Düzenli yapılınca insanları sağlıklı olduğu kiloya da ulaştırıyormuş. Baya faydalı, belki siz de göz atarsınız bebekler.
![]()
Ay bu kadar ilginizi çekeceğini düşünmemiştim. Aslında tam olarak yoga değil. Hatta hareketleri kitapta 5 ayin olarak nitelendiriyorlar. Kitabı bir doktor yazmış. İsmini vermediği bir tanıdığı bu gençlik sırrını bulmak için Tibet’e gidiyor zamanında. Bu arada kitap 1930’larda yazılmış sanırım, baya eski yani.
Dua da önemli tabii ki. Ben yine de enerjiye de inanan bir insanım.hıım
canım onlara çok güvenme en ufak sinirlenmede uçup giderkadimlik madimlik onlar kendini izole etmiş insanlara has şeyler
duam yetiyor bana![]()
canım sonraki açıklamarınıda okudum tanıştırdığın için bu bilgilerle teşekkür ederim bakınayım birazTabii tabii çok detaylı videolar var. Ben yine de okumak istediğim içini kitabını almıştım. Zaten ince bi şeydi. Hemencik bitti. Sadece videoların bazılarında nefeslere dikkat etmiyorlar. O da çok önemli. Ona dikkat etmeni öneririm.![]()
Ne demek, rica ederimm.canım sonraki açıklamarınıda okudum tanıştırdığın için bu bilgilerle teşekkür ederim bakınayım birazyoga ve meditasyon yapıyorum zaten şifasını aldım inşallah bunun da şifasını görürüz
![]()
UYE | 3 mayıs | 5 mayıs | 8 mayıs |
![]() | ------- | ------- | ------- |
![]() | 5 | 5+6+7 | 1 |
![]() | 1+2 | 1+2 | 1+4+6 |
@olvidos | ------- | 6 | ------ |
![]() | 1+4 +6 | 1 | 1 |
M monarosaa | 2 | ------ | ------- |
![]() | 1 | 6 | 6 |
![]() | 6 | 6+7 | ------- |
C Cagrihilal1 | 4+6 | 4+6 | 4+6 |
![]() | 2+4 | 2+4 | 2 |
S seyrulsefer | 2 | ------ | ------- |
![]() | ------- | 4 | 4 |
![]() | 1 | 1 | ----- |
![]() | ------- | ------ | ------ |
![]() | ------ | ------ | ------ |
Ellerine sağlık bebişim3- 9 mayıs tablo spor listesi :)
UYE 3 mayıs 5 mayıs 8 mayıs melita09
------- ------- ------- yarimuhendis
5 5+6+7 1 Hedef60kgolmak
1+2 1+2 1+4+6 @olvidos ------- 6 ------ Deniz ve Kum
1+4 +6 1 1 M monarosaa 2 ------ ------- Mathildablue
1 6 6 ummhnisa
6 6+7 ------- C Cagrihilal1 4+6 4+6 4+6 hzlsel
2+4 2+4 2 S seyrulsefer 2 ------ ------- pacman
------- 4 4 muhursuzpusula
1 1 ----- Samara96
------- ------ ------ redsonja87
------ ------ ------
3 gün de spor yapanyarimuhendis
Hedef60kgolmak
Deniz ve Kum
Mathildablue C Cagrihilal1
hzlsel
tebrik ediyoruz kızlarrr
kollontai
matteroftime canlar sizi de haftaya alıcam listeye
![]()
hoşgeldiniz takımımıza
![]()
kesinlikle canımDua da önemli tabii ki. Ben yine de enerjiye de inanan bir insanım.Dua etmek bile enerjiyle bağlantılı gibi geliyor bana. Şimdiye kadar gerçekten kalpten gelerek dua ettiğim (sesli olarak dua ettim çoğu kez) her şey gerçekleşti. Allah’ın hikmeti tabii ki ama manevi dünyanın da enerjiyle iç içe olduğunu düşünüyorum ben.
![]()