Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

rica ederim tatlom 🤗 züberler indirime girmiş yarın son galiba 😂
6lı fıstıklı lokma ve 18 li karışık lokmacıklar aldım :KK66:
yürüyüşü nasıl yapıcam diyodum almak bile yetti evde 5000 oldu şu an 😂
Aaaaaa gerçekten mi hiç bakmadım züberlere daha dur bi bakayım sağ ol söylediğin için😂😂😂sporu da bir şekilde yapacağım şu ödevin ikinci kısmını da bi yapayım da bitirip hemen spor yaparım iftara kadar😂😂

Sabah
1 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
1 domates
4 zeytin

Ara
1 türk kahvesi

Öğlen
4 yemek kaşığı biberli domates
1 dilim ekmek

Ara
1 havuç

Akşam
2 yemek kaşığı pirinç pilavı
3 yemek kaşığı yoğurtlu bakla
2 yemek kaşığı nohut
3 tane tavuk göğsü sote
2 litre su

10.000 adım yürüyüş

Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak
Cherry Mom Cherry Mom
Ortağımı, adını yazamadım
Guzel menu ortim sporda iyi 🌷🌷

Ne demek, rica ederimm. 💕 Ben de yogaya başlamak istiyorum ama biraz korkuyorum yapamam diye. Hareketleri baya zor. 😂 Biraz daha kilo verip denemeye başlayacağım.
aslında kiloyla hiç ilgisi yok zorlamazsan kendini sakatlamazsın. Ashtanga yoganın başlangıç düzeyi hareketleri rahatça yapabilirsin form tutmana da yardımı dokunur.
3- 9 mayıs tablo spor listesi :)
UYE3 mayıs5 mayıs8 mayıs
@melita09---------------------
yarimuhendis yarimuhendis 55+6+71
Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak 1+21+21+4+6
@olvidos-------6------
@karabiber011+4 +611
@monarosaa2-------------
@Mathildablue166
@ummhnisa66+7-------
C Cagrihilal1 4+64+64+6
@hzlsel2+42+42
@seyrulsefer2-------------
pacman pacman -------44
@muhursuzpusula11-----
@Samara96-------------------
redsonja87 redsonja87 ------------------

3 gün de spor yapan yarimuhendis yarimuhendis Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak @karabiber01 @Mathildablue C Cagrihilal1 @hzlsel
tebrik ediyoruz kızlarrr :KK9::sampiyon::21:

kollontai kollontai matteroftime matteroftime canlar sizi de haftaya alıcam listeye :KK66: ❤️ hoşgeldiniz takımımıza 🤗
Tamam canım. Hoşbuldum 💕

Süper ikimizde eksiyle başladık yeni haftaya 😍 yeşil çay falan da içebilirsin bugün rahatlatır seni biraz🌻
Canım ilk verdiğim kilolar hep ver al dukanlar düzensiz işlerle dolu iki yolda gitti, 3 sene önce 62 civarlarında falan hindistana gittim 1 yıla yakın kaldım sonrada Latin Amerika’da kaldım ve yoldayken bütün yeme düzenim değişti. Kalori hesabı yapmadım o süreçlerde lakin gün içinde çok yürüyordum ve düzenli spor yapıyordum. Beslenmemden eti çıkardım ve dönem dönem vegan besleniyorum. Aslında Meksika’dan Türkiye’ye 47 kilo döndüm eğer burada olmasam yine kilo almazdım. Türkiye’de yemekler çok yağlı ağır ve etli sürekli evde annemle kalınca da kilo aldım geri şimdi kendi evime çıktım ve sebzeye spora döndüm. Aslında çok kolay kilo alabildiğim için sürekli sağlıklı bi kiloyu koruyabileceğim ve bunu yaparken sıkılıp zorlanmayacağım sşeyleri takip ettim. Uzun oldu ama şükür bugün kontrolü sağlayabiliyorum 😍 Profil fotom Meksika’dan 48 falanken bi ara önce sonra yaparım olmazsa 🌻

Anladım kaptanım önceden yazılabiliyordu o yüzden bilmiyordum bu kuralı. Dünde misafir vardı gece yorgunluktan bayılmışım giremedim siteye. Daha dikkatli olurum.💕

Tamam canım dikkat ederim❤️
Ben üniversitede okurken bir dönem İngiltere’de eğitim almıştım. O dönem Türkiye’ye döndüğümde İngiltere’de aç kaldığım ve her gün kaldığım evden okula yürüyerek gittiğim için kilo vererek dönmüştüm. Türk yemeklerinin çeşitliliği gerçekten muazzam. Yanında kaldığım ailenin sabah kahvaltısı diye bana çıkardığı şeyleri görünce kibarca “ben sabahları biraz daha uyuyayım, siz en iyisi bana kahvaltı hazırlamayın hem siz de yorulmamış olursunuz” demiştim😅 Bildiğin bir öğün yemekle duruyordum ki o da çoğu zaman marketten aldığım sandvich oluyordu.

O yüzden istemsiz verdiğin kiloların sebebini gayet iyi anlıyorum. Hareket ve sporda çok önemli elbette. Meksika yemekleri güzeldir aslında, bol acılı çok severim 😋 Hindistan için yorum yapamayacağım. Hepsi bir yana hem Meksika hem de Hindistan senin için çok farklı deneyimler olmuştur. Fotoda da gayet fit gözüküyorsun. Sağlıksız bir 48 kilo zayıflığı yok fotoda. Sen kısa zamanda ineceksin zaten 52’ye bu gidişle. 2 günde 800 gram verebilmek kolay değil. Korumaya devam, belki sana bireysel birincilik bile gelebilir bu hafta.

Saat 2den beri uygulamalı ödevim vardı onunla uğraşıyorum kod yazıuorum hata beriyor çalıştıramıyorum al başa geri😂😂buraya gelmeye bile fırsat bulamadım daha bir bölümü yeni bitti bir bölüm daha var sporumu da yapamadım henüz bi araya sıkıştırmam lazım😂😂
matteroftime matteroftime sen nasılsın ortim bugün🤗
Kolay gelsin ödevin önemli tabii ihmal etme :KK9: Ben de normalde finans alanında çalışıyorum ama ufaktan python öğrenmeye başladım, bir siteden online eğitim satın aldım. Bakalım inşallah biraz öğrenebilirim. :-)

Ben de tam spordan geldim bir siteye bakayım dedim. 30 minute boosted fitness walk (leslie) tamamladım. Bugün hep aç geziyorum. Canım çok fena karbonhidrat istiyor. Kendimi zor tutuyorum, ama salataya az kinoa ile geçiştiricem akşam :kk77:

kesinlikle canım 😊
napıyorsun bakalıım nasılsın kuşşumm 😘
Ders çalışıyorum 😂😂 Yarın genel cerrahi sınavım var. Biraz korkuyorum ama hallederim sanırım. ☺️ O yüzden bugün spor yapamıycam bebiş, bilgin olsun olur mu 🥺 Sen neler yapıyorsun?? Nasıl gidiyor 🥰
rica ederim tatlom 🤗 züberler indirime girmiş yarın son galiba 😂
6lı fıstıklı lokma ve 18 li karışık lokmacıklar aldım :KK66:
yürüyüşü nasıl yapıcam diyodum almak bile yetti evde 5000 oldu şu an 😂
Aaa indirim mi 😂😂 Ben de bakayım hemencik. Daha alamadım onlardan bile...
aslında kiloyla hiç ilgisi yok zorlamazsan kendini sakatlamazsın. Ashtanga yoganın başlangıç düzeyi hareketleri rahatça yapabilirsin form tutmana da yardımı dokunur.

Tamam canım. Hoşbuldum 💕
Ben direkt en zor hareketlere odaklandım sanırım. 🤓 Yarın sınavım var. Ondan sonra bi araştırayım olmazsa. Yoga son zamanlarda çok yapmak istediğim bi şey. Umarım başarabilirim. ♥️
pacman pacman çok teşekkür ederim canım ❤️ hareketlere nasıl ulaşabilirim acaba google yada YouTube da var mıdır ❤️❤️❤️❤️❤️
Var tabii. 🥰
Buldum pacman pacman canım teşekkür ederim ❤️ yarın sabah deneyeceğim
Bi üstteki mesajında link de atacaktım ama zaten bulmuşsun hahahaha Ne demek rica ederimm 💕💕 Umarım faydasını görürsün. Hiç yoktan güne hareket ederek başlamak bile iyi gelir insana. ☺️

3- 9 mayıs tablo spor listesi :)
UYE3 mayıs5 mayıs8 mayıs
@melita09---------------------
yarimuhendis yarimuhendis 55+6+71
Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak 1+21+21+4+6
@olvidos-------6------
@karabiber011+4 +611
@monarosaa2-------------
@Mathildablue166
@ummhnisa66+7-------
C Cagrihilal1 4+64+64+6
@hzlsel2+42+42
@seyrulsefer2-------------
pacman pacman -------44
@muhursuzpusula11-----
@Samara96-------------------
redsonja87 redsonja87 ------------------

3 gün de spor yapan yarimuhendis yarimuhendis Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak @karabiber01 @Mathildablue C Cagrihilal1 @hzlsel
tebrik ediyoruz kızlarrr :KK9::sampiyon::21:

kollontai kollontai matteroftime matteroftime canlar sizi de haftaya alıcam listeye :KK66: ❤️ hoşgeldiniz takımımıza 🤗
kızlar tebrik ediyorum :KK9: yarimuhendis yarimuhendis ortim 3 te 3 süpersin :KK73:

Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak hoşbuldum, tamamdır olur tabi :) Hedefimiz haftada 3 gün spor mu nasıl ilerliyor sistem :rolleyes:

Kolay gelsin ödevin önemli tabii ihmal etme :KK9: Ben de normalde finans alanında çalışıyorum ama ufaktan python öğrenmeye başladım, bir siteden online eğitim satın aldım. Bakalım inşallah biraz öğrenebilirim. :-)

Ben de tam spordan geldim bir siteye bakayım dedim. 30 minute boosted fitness walk (leslie) tamamladım. Bugün hep aç geziyorum. Canım çok fena karbonhidrat istiyor. Kendimi zor tutuyorum, ama salataya az kinoa ile geçiştiricem akşam :kk77:
Hee ben visual studio kullanıyorum python görmedik😂
Bu akşam ben de lorlu yeşil mercimek yiyeceğim ayran salatayla beraber😂
Sporunu yapmışsım müthiş ben de 6ya kadar bitirirsem ödevimi az biraz dinlenip bir şeyler yaparım inşallah😂😂

kızlar tebrik ediyorum :KK9: yarimuhendis yarimuhendis ortim 3 te 3 süpersin :KK73:

Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak hoşbuldum, tamamdır olur tabi :) Hedefimiz haftada 3 gün spor mu nasıl ilerliyor sistem :rolleyes:
Canım haftanın 3 günü pazartesi çarşamba cumartesi günleri takımın spor günü normalde pazartesi çarşamna katılım mecburi bi spor listemiz var onlardan istediğinş seçiyorsun ve ekstra spor puanı kazanıyorsun😊😊cumartesi günleri de hedefini tutturamayanlar için mecburi😂😂bi düzen olsun diye kaptanımız yaptı ama sen istediğin her fün spor yapabilirsin 3 günle sınırlandırmadan😍

Hee ben visual studio kullanıyorum python görmedik😂
Bu akşam ben de lorlu yeşil mercimek yiyeceğim ayran salatayla beraber😂
Sporunu yapmışsım müthiş ben de 6ya kadar bitirirsem ödevimi az biraz dinlenip bir şeyler yaparım inşallah😂😂
senin menüler farklı, lorlu yeşil mercimek de çok güzel geliyor kulağa. Sıraya koyup deniycem yoğurtlu tavuklu kabak ve lorlu mercimeği :) kolay gelsin inşallah çabucak biter, çok yorgun olmazsan 15 20 dakikalık workout yapabilirsin çok vakit de almaz :KK5:

Canım haftanın 3 günü pazartesi çarşamba cumartesi günleri takımın spor günü normalde pazartesi çarşamna katılım mecburi bi spor listemiz var onlardan istediğinş seçiyorsun ve ekstra spor puanı kazanıyorsun😊😊cumartesi günleri de hedefini tutturamayanlar için mecburi😂😂bi düzen olsun diye kaptanımız yaptı ama sen istediğin her fün spor yapabilirsin 3 günle sınırlandırmadan😍
Tamamdır süper, elimden geldiğince spor yapmaya çalışıcam ben en azından kısa bir yürüyüş bile olsa 😊

senin menüler farklı, lorlu yeşil mercimek de çok güzel geliyor kulağa. Sıraya koyup deniycem yoğurtlu tavuklu kabak ve lorlu mercimeği :) kolay gelsin inşallah çabucak biter, çok yorgun olmazsan 15 20 dakikalık workout yapabilirsin çok vakit de almaz :KK5:
Dene dene güzel oluyorlar🤗ben diyetisyenle beraber ilerliyorum birkaç haftadır onun tarifleri😂

Ödevim de bitmek üzere bittiği givi hemen bir şeyler yaparım hem vakit geçmiş olur😂

Ders çalışıyorum 😂😂 Yarın genel cerrahi sınavım var. Biraz korkuyorum ama hallederim sanırım. ☺️ O yüzden bugün spor yapamıycam bebiş, bilgin olsun olur mu 🥺 Sen neler yapıyorsun?? Nasıl gidiyor 🥰

Aaa indirim mi 😂😂 Ben de bakayım hemencik. Daha alamadım onlardan bile...

Ben direkt en zor hareketlere odaklandım sanırım. 🤓 Yarın sınavım var. Ondan sonra bi araştırayım olmazsa. Yoga son zamanlarda çok yapmak istediğim bi şey. Umarım başarabilirim. ♥️

Var tabii. 🥰

Bi üstteki mesajında link de atacaktım ama zaten bulmuşsun hahahaha Ne demek rica ederimm 💕💕 Umarım faydasını görürsün. Hiç yoktan güne hareket ederek başlamak bile iyi gelir insana. ☺️
Kolay gelsin cnm ;) tamam :) free yazarım kuşummm ❤️ iyiyiim cnm babamın farma kitabına çalışıyorum ben de 😍

Al al bence de indirimdeyken canım hem denersin ;)

muhendisim açıklamış cnm 😘 menü spor listeleri sayfasının ilk postında numaralı sporlarımız var onları yapıyoruz pzts çrş cmts ;)

Ben üniversitede okurken bir dönem İngiltere’de eğitim almıştım. O dönem Türkiye’ye döndüğümde İngiltere’de aç kaldığım ve her gün kaldığım evden okula yürüyerek gittiğim için kilo vererek dönmüştüm. Türk yemeklerinin çeşitliliği gerçekten muazzam. Yanında kaldığım ailenin sabah kahvaltısı diye bana çıkardığı şeyleri görünce kibarca “ben sabahları biraz daha uyuyayım, siz en iyisi bana kahvaltı hazırlamayın hem siz de yorulmamış olursunuz” demiştim😅 Bildiğin bir öğün yemekle duruyordum ki o da çoğu zaman marketten aldığım sandvich oluyordu.

O yüzden istemsiz verdiğin kiloların sebebini gayet iyi anlıyorum. Hareket ve sporda çok önemli elbette. Meksika yemekleri güzeldir aslında, bol acılı çok severim 😋 Hindistan için yorum yapamayacağım. Hepsi bir yana hem Meksika hem de Hindistan senin için çok farklı deneyimler olmuştur. Fotoda da gayet fit gözüküyorsun. Sağlıksız bir 48 kilo zayıflığı yok fotoda. Sen kısa zamanda ineceksin zaten 52’ye bu gidişle. 2 günde 800 gram verebilmek kolay değil. Korumaya devam, belki sana bireysel birincilik bile gelebilir bu hafta.
Haklısın Türk mutfağı çok zengin, hindistanı da Meksika gibi düşünebilirsin herşey aşırı acı ve baharatlı ister istemez metabolizman hızlanıyor. Kahvaltı zaten en özlediğim şeydi bir tek bizde var 😂 Güney Amerika’nın diğer ülkeleri de Peru hariç tamamen et ürünleri tüketiyorlar sebze çok nadir yani seninde dediğin gibi çoğu zaman açtım yada az az yedim 😂
Şuna hızlı veriyorum hem regl şişkinliğim hem aşırı ödemim vardı çat diye 1 hafta kaloriyi 1200 altına çekince vücut şaşırdı ondan gidiyor birde annem bi çay içti konu komşu 5 kişi içtiler oturdukları yerden ne diyet ne spor adam başı 8-10 kilo verdiler. Şimdi bende içiyorum 15 günlüğüne başladım. Zayıflatma çayı değil ama iştah kesip metabolizmayı hızlandırıyor, yani özünde midem küçülecek sonrası kolay zaten bakalım 😍 ilk defa böyle çay falan denedim hayatımda işe de yaradı 🤭

Ben de yarını bekleyemeden tartıldım. 56.9’a inmişim. Cumadan bu yana -500 gitmiş, gözlerime inanamadım, özellikle dün akşamki faciadan sonra. Bayramda da aşırıya kaçmazsam, cuma 56.5 olur muyum acep...

Eklentiler

• 936B07F9-5FD7-4D14-AC18-2CF4BEAC3518.webp
    936B07F9-5FD7-4D14-AC18-2CF4BEAC3518.webp
    32,6 KB · Görüntüleme: 38
Back
X