- 10 Aralık 2020
- 3.692
- 11.401
- 128
- 25
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #411.781
Yok canım biyomedikal mühendisliği okuyorum her telden var bizim bölümdeYazılım mühendisliği mi okuyorsun

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canım biyomedikal mühendisliği okuyorum her telden var bizim bölümdeYazılım mühendisliği mi okuyorsun
Biyomedikal bölümleri şu ara baya ön planda meslek liselerinin biyomedikal bölümlerinde talep ediliyorYok canım biyomedikal mühendisliği okuyorum her telden var bizim bölümde![]()
Zaten meslek lisesinden biyomedikal çıkışlı olup mühendisliğe gelenler baya bizden önde başlıyorlar çünkü temelleri atılıyor 4 sene boyunca ben anadolu lisesi mezunu olduğum için teorik kısmında zorlanmıştım gerçi okulumuzda da teorik adına hiçbir eğitim vermiyorlardı 1 ay sonra mezunum hiçbir şey beklemeden işi öğrenecek bir yerlere girip kendimi geliştirmem lazımBiyomedikal bölümleri şu ara baya ön planda meslek liselerinin biyomedikal bölümlerinde talep ediliyor
Sagol ortim :d dondurmayı bizzat kendim yaptımO simiti yememem gerektiğini hissetmiştim zaten
Afiyet olsun canım özellikle çilekli dondurmaÇok güzel menü ortim gayet dengeli spor da aynı şekilde
Nasıl denk gelmiş gerçekten sulu köfte yapmak zor geliyor bana genelde o köfteleri tek tek yuvarlarken çok sıkılıyorum
Ben de dikkat ettim suyundan almamaya ama tartım olmadığı için göz kararı koyuyorum bir mutfak tartısı mı alsam acaba
Kiraz saplı çayın poşet mi ortim yoksa sapları mı kaynatıyorsun
Allaah seenii yaaaa, senin yüzünden bu saatte kalkıp o hareketleri bulup yaptım meraktanAy bu kadar ilginizi çekeceğini düşünmemiştim. Aslında tam olarak yoga değil. Hatta hareketleri kitapta 5 ayin olarak nitelendiriyorlar. Kitabı bir doktor yazmış. İsmini vermediği bir tanıdığı bu gençlik sırrını bulmak için Tibet’e gidiyor zamanında. Bu arada kitap 1930’larda yazılmış sanırım, baya eski yani.
Bu Tibet’e giden adam ordudan emekli ve 65 yaşlarında olmasına rağmen bastonlu ve yaşlı biri gibi görünüyor. Sonrasında Tibet’te dünyadan izole yaşayan bir grubun bu gençlik pınarı adlı hareketlerini bulmak için oraya gidiyor ve uyguluyor.
Birkaç yıl sonra tekrar Amerika’ya döndüğünde arkadaşı bu adamı tanıyamıyor. Çünkü eskisi gibi yaşlı görünmüyor ve dinç birisi.
Hareketler 5 tane. Günün istediğiniz saatinde uygulayabiliyorsunuz ama sabah yapmak daha iyiymiş sanırım. Ve en önemlisi asla ara vermemek. İlk hafta bu 5 hareketi 3’er kez yapıyorsunuz. Yani ilk hareket 3 kere yapılıp diğerine geçiliyor gibi. Sonraki hafta 5’er kez, diğer hafta 7’şer diye diye totalde 21 tekrara kadar çıkıp orada kalıyor. Bedendeki 7 enerji merkezinin (çakra) gençlikte olduğu gibi aynı hızda dönmesini sağlıyor bu hareketler. Ve o kadar çok kişinin olumlu yorumu var ki inanamazsınız. Düzenli yapan kişilerin çoğu beyaz saçlarının tekrar kendi renginde çıktıklarını söylüyorlar.
İlk yapılan zamanlarda (bu hareketler aynı zamanda detoks etkisi yaratıyor) terleme ve idrarda koku olabiliyormuş. Bu da vücudu temizlediğinin göstergesiymiş. Baya uzun oldu sanırım.Daha da yazabilirim ama sıkmayayım sizi. Ben denemeye başladım. Ne yalan söyleyeyim hoşuma da gitti. Sabah enerjik uyandım ve 1 saat hareketli müzikle dans ettim mutlu mutlu. Ki ben masanın başından kalkmaya bile üşenen bir insanım.
Birkaç haftaya tecrübelerimi de tekrar aktarırım size.![]()
Bu yazdığına üstte cevap verdim sırf o yüzden alıntılamıştım hahahahahNe demek, rica ederimm.Ben de yogaya başlamak istiyorum ama biraz korkuyorum yapamam diye. Hareketleri baya zor.
Biraz daha kilo verip denemeye başlayacağım.
Canım bu konuda aynıyız, yine çıkıyorum yürümeye ben gerçiYasaklardan önce haftada 4 ya da 5 gün yürüyordum. Ancak bu hafta resmi tatil sebebiyle full kapanma olduğu için dışarı çıkamayacağın muhtemelen. Belki ofise gider gelirim bilmiyorum. Evde yapılan sporlarda pek beni açmıyor maalesef. Evet makaron tatlı. Ekmek yemiyorum, sahurda yapmadığım için hakkımı makarondan yana kullanayım dedim, aslında tatlıyı severim fakat aramam. Lakin makarona hayır diyemiyorum. Bir de şimdi yeni bir markanın makaronunu keşfettim, efsane yapmışlar. Kimsenin günahına girmeyeyim diye marka ismi vermiyorumancak mikemmellll olmuş mikemmeel..
![]()
Ben yeni yüksek lisansa başladım özlememek gerekiyormuş onu anladım :)))) 2 ödevim kaldı hala bitirmeye uğraşıyorum çünkü ödev süresinin yarısı hocanın verdiği ödevi anlamakla geçiyopacman ne okuyorsun? Valla arada özlemiyor değilim öğrenciliği ama dön desen dönmem heralde o günlere
sınavlar felan zor işler
![]()
Pide de olsa bence iyi menün canım ama spor olsaydı daha iyi olurdu, belki ertesi gün yapmışsındır8 mayıs cumartesi
Sahur
1 dilim peynir 5 zeytin domates salatalık avuc içi kadar pide
İftar
Yarım kıymalı pide salata 2 bardak ayran
2 lt su
Annemler vardı iftarda spor yapamadım
Cherry Mom
muhursuzpusula
ummhnisa
Demiştim kiiii bugünde yokmuş spor :) yazmamışsın ama bence evin içinde zaten koşuşturman vs oluyordur illaki hareketsiz değilsin zaten bence o da sayılırsa sıkıntı yokSahur
Sahur yapmak istemedim küçük bir parça ekmek 1 dilim peynir
İftar
1 kepçe mercimek çorba
Fırında balık uskumru
Salata
Ara çayın yanında 1 avuç kuru elma
Su 2lt
Cherry Mom
ummhnisa
muhursuzpusula
Hoşgeldin canımHedefim 700 gram vermek bu hafta, ilk hafta çok yüksek hedef koyup mahçup olmayayım![]()
muhursuzpusula
yarimuhendis
5.TAKIM ÜYELERİ | CUMA KİLOSU | HEDEF KİLOSU | SONUÇ |
58 | 57.5 | ![]() | |
80.6 | 80 | ![]() | |
69.9 | 69.5 | ![]() | |
72.7 | ??? | ![]() | |
57.5 | ??? | ![]() | |
86.2 | 85.6 | ![]() | |
70.9 | 70 | ![]() | |
57.6 | 56.9 | ![]() | |
71.1 | 70.5 | ![]() | |
74.85 | ??? | ![]() | |
89.7 | 88.9 | ![]() | |
58 | 57 | ![]() | |
68.2 | 67.5 | ![]() | |
76.5 | 73 | ![]() |
Geçmiş olsun canımGünaydın
Bugün çok başım ağrıyordu akşam erkenden yattım Menümü daha yeni yazdım
Tıp okuyorum ben.pacman ne okuyorsun? Valla arada özlemiyor değilim öğrenciliği ama dön desen dönmem heralde o günlere
sınavlar felan zor işler
![]()
Bakalım yazın nasıl olacak? Ama her koşulda daha rahat olurum sanırım.lav yu tuuuuu
evet kesinlikleatarız tabiiii
ben fleks yaparken de istiyorum sırtımı dönüp filan cıkıs cıkıs
hıım anladım canım ama senin iyiliğinebence ara verirler hocalar da tatile çıkacak
tamam canım Allah zihin açıklığı versin şimdidenkilonu da bekliyoruum
ben de eksideyimmm
çokk hem de![]()
Çok güzel bir menü bebişş. Suyun biraz az geldi gözüme sadece.Sahur
1 yumurtadan omlet, 1kk tulum, avuç içi kadar tb ekmeği, az maydonoz
İftar
2 kepçe yeşil mercimek, 2 köfte, 2yk fırında ıspanak
1 litre su, şekersiz çay, 1 soda
Cherry Mom ,
ummhnisa ,
pacman ,
Hedef60kgolmak ,
melita09
Hahahahahaha bak ben sabah 6da kalkıp yaptım bile. İlk günden daha iyi yapıyorum. Ki daha 3. Günüm. O insta hesabına da bi göz atayım sınavdan sonra.Allaah seenii yaaaa, senin yüzünden bu saatte kalkıp o hareketleri bulup yaptım meraktanAma son hareket yogada da var diye hatırlıyorum. Hatta denemek falan istersen Login • Instagram bu sayfaya bak her gün sabahtan akşama kadar farklı farklı dersleri var zoom üzerinden yapıyorlar ücretsiz. Bir ara giriyodum derslerine hakikaten
Hedef60kgolmak burcunun dediği gibi bakınca oo çok basit bu ne bee diyo insan ama yaparken hiç öyle değil vücudumun bilmediğim yerlerinde kasların varlığını öğrenmiştim
Bide kilo ile alakası yok hoca bile yaptırırken diyoki aynı yapamayabilirsiniz yapabildiğiniz kadarıyla devam edin zorlamayın. Yani illa ki yapılıyo ben bile yapmaya çalıştığıma göre bu kiloyla sen hayli hayli yaparsın :)))
Bu yazdığına üstte cevap verdim sırf o yüzden alıntılamıştım hahahahah
Canım bu konuda aynıyız, yine çıkıyorum yürümeye ben gerçiama evde spor yapamayanlardanım bende pek. Yapıyorum yine ama ittire kaktıra yani. Ve o makaronu kulağıma söyle
Ben yeni yüksek lisansa başladım özlememek gerekiyormuş onu anladım :)))) 2 ödevim kaldı hala bitirmeye uğraşıyorum çünkü ödev süresinin yarısı hocanın verdiği ödevi anlamakla geçiyoAnlasam yapıcam ama anlama kısmı zor. Zaten ödevler bitince finaller var :))
Hahahahaha yap yap. Yaptıkça insan zevk de alıyor.09.05.2021
Sabah
2 haşlanmış yumurta
2 dilim peynir
1 dilim tb ekmeği
Domates
Yeşillik
Ara
1 türk kahvesi
3 ceviz
Akşam
Köfte
Salata
Ayran
Su: 2 lt
Spor: 20 dk bölgeselpacman yüzünden tibetli şeyi yaptım birde
![]()
Cherry Mom
ummhnisa @olvidos
Çok geçmiş olsunn.Günaydın
Bugün çok başım ağrıyordu akşam erkenden yattım Menümü daha yeni yazdım
Süper eksi, tebrik ederim canımCuma: 67.3
Güncel: 66.6
-700
İnş geçen haftaki gibi pazartesi vermiş olup cuma almam. Amin.Hedef daha da vermek!!
Hedef60kgolmak
Teşekkür ederiiim.Süper eksi, tebrik ederim canım![]()
Vay vay! Mükemmel. Tabii birazı ödemdir ama tartıda bunu görmek bile mükemmel oluyor.Günaydın kızlar, ilk haftam olduğu için ödem atıyorum sanırım, -1400 deyim.
Cuma: 59.0
Güncel: 57.6
-1400
Umarım cuma gününe kadar eksi miktarım azalmaz, tam tersi artar.
Eki Görüntüle 2846008
yarimuhendis ortim sende durumlar nasıl
Aynen ödem olsa bile çok motive oldumTeşekkür ederiiim.
Vay vay! Mükemmel. Tabii birazı ödemdir ama tartıda bunu görmek bile mükemmel oluyor.Daha da verirsin cumaya merak etme.
Bir de pazartesileri tartı fotosuna gerek yok, kendi aramızda paylaştığımız için. Boşuna yorulma ama cumaya da sakın unutma!
![]()
Günaydınnnn tebrik ederim şahanesinnn ödemleri atmakta birşey bu bir başlangıç harikaGünaydın kızlar, ilk haftam olduğu için ödem atıyorum sanırım, -1400 deyim.
Cuma: 59.0
Güncel: 57.6
-1400
Umarım cuma gününe kadar eksi miktarım azalmaz, tam tersi artar.
Eki Görüntüle 2846008
yarimuhendis ortim sende durumlar nasıl