Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Selam kızlar. Kontrol tartısı bana +500 gr gösterdi. Düzenli wc cıkamıyorum ona bağlıyorum. Cunku sporuma da beslenmeme de dikkat ettim. Bakalım hafta ici belli olur durum :)
hzlsel hzlsel Cherry Mom Cherry Mom
Magnezyumuna baktırdın mı hiç? Mg eksikliğinde de kabızlık durumu olabiliyormuş. Benim de öyle bir problemim var normalde. Magnezyum içtiğim günlerde bağırsaklarım feci çalışıyor. :D Bi de üzerine kayısı çayı içiyorum hahahahah Ama doktoruna sorun önce tabii ki. Vitamin, mineral bile olsa her şeyin fazlası zarar. ;)

Bugün menüm
Sahur 1 adet lor peynirli kırmızı biber tost, yeşil salata, 1 wasa ve yeşil çay
İftar et ızgara, 1 kase yayla çorbası ve salata
Ara 2 züber lokma, türk kahvesi

10.000 adım, 3 mil leslie , 2 lt su

pacman pacman Cherry Mom Cherry Mom @ummhnisa
Ben sana her gün yazıyorum ama süper, mükemmelden başka diyecek bi şey bulamıyorum bebiş. :D Bana seni övecek yeni kelimeler üretmeme yardım ett. :D :D

yarimuhendis yarimuhendis sana uydum cicim birsürü elbise sipariş verdim motivasyon olsun diye umarım işe yarar şu 60 ın altına düşeyim bi ❤️
Ayy elbiselere bayılırım ;) Ama o kadar az giydim ki dışarda. Çünkü ya göbeğim pörtlüyor ya totom çıkıyor. :D Ya yanlarım bi şeyler oluyor derken... Hiç yakıştırmadım kendime. Zayıflayınca bissürü elbise ve etek ve şort giymek istiyorum.. :D

Harikaaaasınnnnn :KK5:

🤭 @muhursuzpusula saat 4 de liste yaparsan böyle olur herkesi uçurmuşun 🤣🤣🤣

Tabi olur canım kontrol tartısı fotoğrafsız ve geç bildirim yapabilirsin amacımız kendimizi takip etmek sadece ekip içinde

Çok iyi canım ✌️

Daha ne istiyorsun bence güzel sabitle başlamak 🤗

Bravo canım 😘

Ooooyy oyyy oyyy maşallah maşallah 1. Olacak ortaklar belli oldu sanki 👀🤣
Teşekkürler kaptanım 😍
Az önce tartıldım. 56.8 olmuşum🤭 Cumadan bu yana 600 gram gitmiş. İnşallah Cumaya kadar en azından bir 400 gram daha verebilirim de 1 kilo daha gitmiş olur. Esra kaptancım orticanımla bizi asıl takıma alana kadar biz hedef kilomuza ulaşacağız sanki bu gidişle😜
Cherry Mom Cherry Mom kollontai kollontai
Şunu da şuraya koyayım da, her baktığımda vicdan azabım gibi “tut boğazını” desin bana.
Tebrikler canım çok güzel eksi şimdiden ikimiz toplam 1,5 kg ya veda ettik hadi bakalım bu gazla Cuma’ya varırız artık ❤️🌻

Ayy elbiselere bayılırım :KK66: Ama o kadar az giydim ki dışarda. Çünkü ya göbeğim pörtlüyor ya totom çıkıyor. :KK70: Ya yanlarım bi şeyler oluyor derken... Hiç yakıştırmadım kendime. Zayıflayınca bissürü elbise ve etek ve şort giymek istiyorum.. :KK70:
Ayy aynen canım çok bol olunca da daha kilolu görünüyorsun ahh ahh ,🤦🏼‍♀️

Ayy aynen canım çok bol olunca da daha kilolu görünüyorsun ahh ahh ,🤦🏼‍♀️
Durduk yere hüzünlendim bak :D :D Yazın giyerim belki... Hastanede nerede giyeceksem, pu şansıma edeyim :D
Ayy ben yine rafine şekeri bırakıcam sabahları uyanamıyorummm :)
Bırak bırak cınım. Ben sanırım diyete başladığımdan beri rafine şeker hiç yemedim. Sabah 6'da uyanabiliyorum düşün. :D Çok zevkli bi şey aslında düzene oturtabilirsek. Baya vaktin oluyor. ;)

Durduk yere hüzünlendim bak :KK70: :KK70: Yazın giyerim belki... Hastanede nerede giyeceksem, pu şansıma edeyim :KK70:

Bırak bırak cınım. Ben sanırım diyete başladığımdan beri rafine şeker hiç yemedim. Sabah 6'da uyanabiliyorum düşün. :KK70: Çok zevkli bi şey aslında düzene oturtabilirsek. Baya vaktin oluyor. :KK66:
Ayy bende ne güzel uyanıyordum ara vermem gerekti her şeye birsüre ama toparlancam inşallah ❤️❤️ ayy giyersin ya yeterki keyfimiz yerinde olsun

İyi yapmışsın ortim ben de kayısı yiyeceğim sabahları etkisini görürüz inşallah ben bir de Demir ilacı kullanıyorum o daha da kötü yapıyor😔 benim hedefe 900 gram var neredeyse 1 kilo inşallah tuttururum geçen hafta da sabit ile başlayıp 1 kilo verdim ona güveniyorum😅
İnsallah tutturursun ortim 🙏
10 Mayıs
Kahvaltı
Beyaz peynir, domates, salatalık, yulaftan krep, kiraz saplı çay

Ara
Züber, yeşil çay

Akşam
Sulu köfte, 4 yk bulgur pilavı, 1 yk yoğurt, salata

Ara
Türk kahvesi

2 LT su
3 mil Leslie

Cherry Mom Cherry Mom @ummhnisa @hedef54kg Mathildablue Mathildablue
Harika canım menu spor su hic bir sıkıntı yok 🌸
Magnezyumuna baktırdın mı hiç? Mg eksikliğinde de kabızlık durumu olabiliyormuş. Benim de öyle bir problemim var normalde. Magnezyum içtiğim günlerde bağırsaklarım feci çalışıyor. :KK70: Bi de üzerine kayısı çayı içiyorum hahahahah Ama doktoruna sorun önce tabii ki. Vitamin, mineral bile olsa her şeyin fazlası zarar. :KK66:
Yok hic baktırmadım onla alakası olduğunu bilmiyordum. Ya şimdi yasaklar varken gitmedim öyle zorunlu durum dısında hastaneye. Bakalım gidersem baktırırım. Dahiliye mi bakıyor? Birde sade soda felan içsem denesem ordan anlaşılır mı🤣

Benşm kuzenim fitness antrenörü bugğn köye geldiler yarın başlıyoruz dedi bana😂😂dumbel halter ağırlık step tahtası spor salonunu buraya taşımış😂😂bi de bana frambuazlı fıstık ezmesi almış gelmiş😍😍böyle kuzeni ne yapmalı şimdi😂
Ohh köyler fitness antrenörü kuzenler iyisin 😂😂 hem canın sıkılmaz hem disiplinli çalışırsınız 🤩 fıstık ezmesini çok yeme ama 😂😂

Benşm kuzenim fitness antrenörü bugğn köye geldiler yarın başlıyoruz dedi bana😂😂dumbel halter ağırlık step tahtası spor salonunu buraya taşımış😂😂bi de bana frambuazlı fıstık ezmesi almış gelmiş😍😍böyle kuzeni ne yapmalı şimdi😂
Ohhh ne kuzenler var ya 🤣🤣

İnsallah tutturursun ortim 🙏

Harika canım menu spor su hic bir sıkıntı yok 🌸

Yok hic baktırmadım onla alakası olduğunu bilmiyordum. Ya şimdi yasaklar varken gitmedim öyle zorunlu durum dısında hastaneye. Bakalım gidersem baktırırım. Dahiliye mi bakıyor? Birde sade soda felan içsem denesem ordan anlaşılır mı🤣
Sağol ortim bugün karbonhidratı daha dengeli tükettim🤣 soda iyi gelebilir canım ben hamilelik dönemimde doktor bana sürekli magnezyum içiriyordu bir de maden suyu içebilirsin demişti şimdilik dene maden suyunu etkisi oluyor mu bir bak sonra değerlerini ölçtürürsün

Benim bacaklarim kalin oldugu icin bolgeselde bacak calisiyorum genelde belli yaptigim bisey yok youtube dan bakiyorum bir suru video var degisik degisik yapiyorum onlardan.
Bende göbek üzerine yapmaya çalışıyorum 10 dkk video, bulup yapıyorum dinlenip başka 10 dakikalık video yapıyorum

Back
X