• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Deniz ve Kum Deniz ve Kum canım maalesef bugün bendende bi kaçamak gelecek😔çünkü annemin doğum günü bi de kadın aylarca kovitten hastanede yattı ölümden döndü. Her ay akciğerden kontrolü var. Akşama sürpriz yapıcam inşallah

Deniz ve Kum Deniz ve Kum canım maalesef bugün bendende bi kaçamak gelecek😔çünkü annemin doğum günü bi de kadın aylarca kovitten hastanede yattı ölümden döndü. Her ay akciğerden kontrolü var. Akşama sürpriz yapıcam inşallah
Çok geçmiş olsun canım Allah korusun herkesi hastalıktan 🙈
Ama senin pasta börek yemenin annene bu anlamda bir faydası yokki bu hafta herkesten güzel yüzdeler bekliyorum sonra toparlarım kendime güveniyorum dersen sen bilirsin artı gelenlerin bu hafta kaçamak yapmamasını rica etmiştim :(

Teşekkürler canım denemek lazım bu hafta benim için dönüm noktası olacak beni tatmin edecek Bi eksi göremezsem izne çıkıcam artık çünkü takımı kötü etkiliyorum 1 aydır lanetli gibi üstüme yapıştı kilolar gitmiyor
Canım öyle düşünme vücudun direnç noktaları olabiliyor ve aylarca gr gr gidiyor önemli olan sağlıklı bi düzen oturtabilmek, o yazdığım hareketlerin yapılışı YouTube da var başlangıç düzeyinden itibaren kendine uygun olanlara bakarsın , burpee kesinlikle tavsiye ederim 😍 birde acılı baharatlı yiyebilirsin onlarda çok zayıflatır! Bacım 2014 de mi ne gelmişim takıma hala uğraşıyoruz senelerdir sen sıkma canını kilo bu gitmiyor mübarek 😂😂
Zeynebim çok geçmiş olsun ya :KK43:

Eline sağlık Ümmühancım ♥️
kollontai kollontai 🕵️‍♀️ menülerde nerede kuzuuuu

Her şey için teşekkür ederiz Burcum 😍😍😍😍
Bugünden itibaren menüler geliyor kaptanım 😍
kollontai kollontai valla an itibariyle ipe teşvik ettin beni dostum. Yarından tezi yok ip alıp başlıyorum 💪
Süper challenge için +1 yazalım hemen 😍🔥

Ayrıldı canım evet
Hedef listesini devam edip edemeyeceği için ona özelden yazdım ama dönmedi devam edemez diye düşünüyorum ama bi cevap alayım yinede demiştim 👀
Geldimmmm, listeyi tutmaya devam ederim kaptanım en azından buralardan uzaklaşamam fazla :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

Geçmiş olsun canım rabbim kimseye yaşatmasın.
Akşamda kontrollü gidersen senin için iyi olur
Canım öyle düşünme vücudun direnç noktaları olabiliyor ve aylarca gr gr gidiyor önemli olan sağlıklı bi düzen oturtabilmek, o yazdığım hareketlerin yapılışı YouTube da var başlangıç düzeyinden itibaren kendine uygun olanlara bakarsın , burpee kesinlikle tavsiye ederim 😍 birde acılı baharatlı yiyebilirsin onlarda çok zayıflatır! Bacım 2014 de mi ne gelmişim takıma hala uğraşıyoruz senelerdir sen sıkma canını kilo bu gitmiyor mübarek 😂😂

Bugünden itibaren menüler geliyor kaptanım 😍

Süper challenge için +1 yazalım hemen 😍🔥
Direncin level atlamış haliyim artık ben 😂
Egzersizlere henüz bakamadım ama bakıcam kesin.
Dün 400 ip atladım bacaklarım rahat şuanda bugün de 500 600 atlıycam. 1000 tane atlayınca bacaklarım ertesi güne çıkmıyor zira

Dün 400 ip atladım bacaklarım rahat şuanda bugün de 500 600 atlıycam. 1000 tane atlayınca bacaklarım ertesi güne çıkmıyor zira
Tartıldın mı bugün canım

İlaç içtim biraz gözüm nefesim açıldı burnum tıkalı değil ama tıkalı gibi hissediyorum burnumun içinde bi ağırlık var sanki🙁
Çok geçmiş olsun canım aman dikkat bu havalar kandırıkçı :/

Ahahahaha kız ne güldüm valla biliyorsun bizde ya tartı bozuk ya ip 😂😂

Anka Anka ortim ben geldim, günün nasıl geçti umarım herşey yolundadır, ben sporumu yaptım yemek hazırlıycam birazdan da :)

Back
X