• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sabit geldim bende yaşasın inşallah eksiye geçmem daha kolay olacak. Haziran 11 e kadar halletmem lazım kilolarımı haftasonu için küçük Bi tatil ayarladık o açıkbüfelerin önünde ciğerci kedisi gibi bakmak istemiyorum da 😂😂
Cherry Mom Cherry Mom hzlsel hzlsel
Çok iyi canım sabit inşallah cuma gününe eksiye geçeceksin😍😍 neyse 11 hazirana var daha halledersin sen canım 🤩

23 mayıs pazar
Sabah
Yulaflı omlet
1 dilim peynir 5 zeytin domates salatalık 1 dilim ekmek
Öğle
Izgara kabak patlıcan 1 kase yoğurt
Akşam
Haşlanmış tavuk
Ayran
2 lt su
10 bin adım
Cherry Mom Cherry Mom @ummhnisa redsonja87 redsonja87 hzlsel hzlsel
Beybi menün de sporun da çok iyi, bu tempoyu cumaya kadar tutturursan güzel bir eksi gelir sana. Kabak gerçekten detoks etkisi olan ve içeriğinin çoğunluğu su olan bir yiyecek. O da senin kilo vermene ve ödem atmana yardım edecektir. Aynen devam, şahanesin.

Sabit geldim bende yaşasın inşallah eksiye geçmem daha kolay olacak. Haziran 11 e kadar halletmem lazım kilolarımı haftasonu için küçük Bi tatil ayarladık o açıkbüfelerin önünde ciğerci kedisi gibi bakmak istemiyorum da 😂😂
Cherry Mom Cherry Mom hzlsel hzlsel
Tebrikler canım Haydi inşallah 🤗💪

Ben bu sabah tartıldım bu arada 70.2 çıktım fotosunu da atacaktım ama dosya ekle deyince olmuyor niyeyse. 1.6 kilo almışım :KK43:
Bence hiç fazla almamışsın canım bizim kızlar o artıyı 1 hafta içinde aldılar bu cuma 🙊🙊🤣🤣 sen izin döneminde almışsın ne olacak 🤣🤣 hemen gidecekler inanıyorum 🤩

Günaydın kızlar :KK200:

İlk pazartesi tartısı benden gelsin. 300 gram eksi gözüküyorum cumaya göre. :rolleyes:

Çok sevindim çünkü pazar sabah artı çıkmıştım. Cumartesi gecesi çok spor yaptığım içindi sanırım, bacaklarım şişti hep. Yine de eksiye geçemem diye korkuyordum. Bu bana ders olsun perşembe akşamları ağır spor yok, öğle gibi spor seansını kapatacağım. :-)
Tebriklerrrr canım çok Güzel 💕💕
Dediğin gibi perşembe günleri kasları dinlendirmek çok önemli oluyor 😍

A çok iyi canım yaz bizede hadi hayırlı güzel haberler inşallah
Bizim anney babeyler yaşıt mı acaba 🤭 65 li biizmkiler onlarda 2.dozu 30 unda olacaklar inşallah
Benim aney 64lü babey 62li😂😂babam 59 yaşında kıl payı kaçırmıştı 60-65 yaş aralığını😂😂

A çok iyi canım yaz bizede hadi hayırlı güzel haberler inşallah
Bizim anney babeyler yaşıt mı acaba 🤭 65 li biizmkiler onlarda 2.dozu 30 unda olacaklar inşallah
Benim babam da haftaya olacak kaptanım 64lü😅 annem 70li olmasına rağmen ondan bir ay önce aşı olunca annemi çok kıskanmıştı🤣🤣

Back
X