• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canım benim için gezmeler başlamadı bunu saymıyorum 🤭🤣🤣🤣 burada kayınvalide var onun için geldik gelmişken yakın yerlere sahillere falan gittik ama gündüz sıcak gezilmiyor cafeler kapalı oturuup keyif yapılmıyor akşam yasak çıkılmıyor e zaten cocukta var anlayacağın çok birşey yapmadık :) 6 sında Anamur tatili ayarladık 10 günlük orada denize gireceğiz inşallah 🤗
Kaynananin oldugu yerde tatil olmaz 🤣🤣🤣

Aslında oruç tutmak lazım ve mümkün olduğunca çiğ sebzelerle beslenmek lazım bu dönemde. Peygamber efendimiz oruç tutarmış hep. Biz çok dikkat etmeyince kombo etkisi yapıyor
O etkide hep zayiflama surecinde olanlari vuruyor. Boyle seyleri bilmemek daha mi iyi acaba olmayacak odemi de olduruyoruz inanarak. 🙈🙈

İnşallah canım biz hiç gitmedik bilmiyoruz da sürpriz olacak tamamen orada askeri kamp alanı var oraya gideceğiz dedik sevmezsek fazla kalmayız ne yapalım teşekkürler canım sen öyle diyince sevindim şimdi 🤩
Sevmezseniz civarda küçük yerler var ama yıllardır gitmedim bende nasıl olmuştur bilmiyorum . Kumu çok güzeldi en son gittiğimde 😍 egeyi çok seviyorum ama kesinlikle tatil için hele ki deniz için bence güney her zaman harikadır ❤️

Sevmezseniz civarda küçük yerler var ama yıllardır gitmedim bende nasıl olmuştur bilmiyorum . Kumu çok güzeldi en son gittiğimde 😍 egeyi çok seviyorum ama kesinlikle tatil için hele ki deniz için bence güney her zaman harikadır ❤️

😍 Ay hadi İnşallah bakalım 💃💃🤸🏼‍♀️

KAPTAN YARDIMCILIĞI HK
Kızlar bildiğiniz üzere mevcut karar defterindeki kaptan yardımcılarımız farklı sebeplerden ötürü takımda değiller o yüzden karar defterini güncellettirmem gerekiyor artık.. kendilerine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum 5.takım sizleri dört gözle bekliyor ama kilo almadan 😜 @Mehfam @Nikinik @Namaria

Eski arkadaşlarımız yerine benim takımda olamadığım zamanlarda işlerin ve devamlılığın aksamaması için özellikle

-Cuma günü yaptığımız kilo bildirim listesini yapabilecek ..

- takımı takip edip,takım içindeki üyelere destek vererek kaptanlık vasfını üstelenebilecek yardımcılara ihtiyacım var Max 2 3 kişi olabilir

teklifim öncelikle takımımıza desteklerini esirgemeyen kızlar içindir 💕

Anka Anka ( bende de tecrübeli eski kaptana bu teklifi sunmak ayıp belki ama 🙈👀)
@ummhnisa
yarimuhendis yarimuhendis
@hzlsel
@muhursuzpusula

@karabiber01
@olvidos
@monarosaa
@Mathildablue
yarimuhendis yarimuhendis
@melita09
C Cagrihilal1
@ummhnisa
@hzlsel
@seyrulsefer
@pacman
@redsonja87
Kendinin en iyi hali ol Kendinin en iyi hali ol
@kollontai

@matteroftime
Anka Anka
@Clair de lune
Ay kaptanım severim seni ben😍😍buralarda evet aktifim ama şimdi sınav haftam geldiği için liste işlerine girebiliceğimi sanmıyorum ama takımdan haberim olur herkesi gazlarım ondan yana sıkıntın olmasın😍😘

Kaynanasına göre değişir bence ama genel olarak Türk kaynana profili belli 😂😂😂
Yo yo benimki de sapına kadar geleneksel hatta şöyle örnek vereyim geleneksel olduğunu ... Zaten 1 haftadır burdayız değil mi hasret giderdik gördük görüştük.. dönüşte bizle Ankaraya gelecek bizde de 1 hafta kalacak ordan köye gidecekmiş 🤔 yarı yolda dinlenmiş olurmuş 👀 yol uzuyor halbuki 👀 birde ben zaten tatile gitcem ona göre buzdolabını falan doldurmayacak tatil hazırlığı yapacaktım şimdi kayınvalide ağırlamaca 😏 dediğim gibi sapına kadar geleneksel

Eklentiler

• Screenshot_2021-05-27-13-18-09-963_com.google.android.apps.maps.webp
    Screenshot_2021-05-27-13-18-09-963_com.google.android.apps.maps.webp
    38,6 KB · Görüntüleme: 22
Hahahaaha en önemli şeyi kaçır sen 🤣🤣
Dolunay ve yeni ay dönemleriymiş yine. bu dönemde yapılan detokslar daha faydalı oluyormuş:D ben dün maydanoz bu gün lahana suyu falan içtim yeşil çay form çayı vs güzel bi eksi bekliyorum yarın zehirlenmezsem :D akşam bi de magnezyum sülfat gönderdim mi tamamdır :D

Back
X