• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Cherry Mom Cherry Mom kaptanım kimse çıkmazsa isteyen ben bi ara kaptanlık da yapmıştım elimden birşey gelirse yardımcı olurum yine, gerçi listede değilim mümkün mü bilmiyorum ama, son çare ben aklınızda olabilirim 🤭
Listede olma şartı yok Max 3 dedim ama 4 olabilir daha fazla olabilir tabiki takım için ne kadar takip destek o kadar başarı 😍😍 son çare olmasın sen de kaptan yardımcısı ol canım çok sevindim teşekkür ederiz 💃💃🤗🤗

Alışmaya çalışıyorum hala içim sıkılıyor ara ara ama yazın avantajlarından faydalanırsam daha çabuk atalatabilirim muhtemelen, pek yakında tam formuma gelirim İnşallah❤️
Aynen canım çık gez kafa dağıt bazen evde duran eşyaya bile alışıyor insan kırılınca kaybolunca yokluğunu hissediyor zamanla daha iyi olacak inşallah ♥️

Begonya2 Begonya2 sen nerelerdesin canım yoksaaa takımdan uzaklaşıp oralarda :KK72::KK72::KK72::KK72::KK70:
Kaptanım geçen hafta ablamgil iptal olmuştu gelme işleri bugün geliyorlar inşaAllah onları atlatim full burdayım inşaAllah bu sefer başka bahane yok 😂
Kilomda oynuyor +1.5 2 arası gidip geliyorm

Kahvalti
1 orta haslanmis patates
7 zeytin
salatalik
domates

ara
1 kuru kayisi
1 elma

Ogle
1 tabak firinda kabak yemegi sogan domates biber kabak birazda tavuk vardi icinde
1 kase yoğurt
2 kasik makarna

3 lt olur su
Spor yok bugun

Cherry Mom Cherry Mom ummhnisa ummhnisa Mathildablue Mathildablue
Oo ortim günü erken kapatmışsın😍 harikasın yarın gelsin eksiler

Yo yo benimki de sapına kadar geleneksel hatta şöyle örnek vereyim geleneksel olduğunu ... Zaten 1 haftadır burdayız değil mi hasret giderdik gördük görüştük.. dönüşte bizle Ankaraya gelecek bizde de 1 hafta kalacak ordan köye gidecekmiş 🤔 yarı yolda dinlenmiş olurmuş 👀 yol uzuyor halbuki 👀 birde ben zaten tatile gitcem ona göre buzdolabını falan doldurmayacak tatil hazırlığı yapacaktım şimdi kayınvalide ağırlamaca 😏 dediğim gibi sapına kadar geleneksel
Ayyy ne diyeyim göz açıp kapayıncaya kadar geçsin 1 hafta

Tamamdır o haldeeee hayırlı olsunnnn 2.kaptan yardımcımız da 💃💃💃
Sağ ol kaptanım😍😍biraz geç yazdım okula gittim defter doldurmaya parmaklarım koptu 250 saatlik defter doldurdum 🤣 şimdi de kv geldik eşim mantı yiyor ben ise yeşil çayımı içiyorum🤣🤣

Yarinin stresinden öleceğim bi yarin olsa kurtulsam şu ruh halinden 2 de bitirdim yemeyi artik su icip duracagim 🙈🙈
Yıllar sonra ilk defa kabak yiyeceğim canım her şey yarın için ben de meraklar içerisindeyim ne çıkacağım diye 😅

Oyyy kuzum benim bal bu bal😍😍😍

Yaa biz de hiç gitmedik diye görmüş olalım diye tercih ettik inşallah çok pişman olmayız ben geçen sene Datça ya gittim bayıldık gerçekten çok güzeldi Eylül sonu gitmiştik baya sakindi sanki hiç covid yok gibiydi özellikle palamutbükü çok iyiydi

Yaz ya canım açarlar yine her yeri geçen sene tıklım tıklımdı bakalım artık neyle karşılaşacağız virüs kapmadan dönsek iyi😅
Olmazsınız canım sadece bana çok küçük geldi dağ tepesinden manzara süper ama hayran kalmıştım

Eline sağlık canım haber veremedim de sana sabah çok erken abiyi kaybettik yeni eve geldim. Onlarla ilgilenmem gerekiyordu 😥😥
Çok üzüldüm canım başınız sağ olsun mekanı cennet olsun inşaAllah
Allah ailesine sabır versin inşaAllah 😞

Tmm kuzum teşekkürler haber verdiğin için devamı olursa yarın @yarimuhendis e söylede seni ortaklara eklemesin hatta 5 gün kesin olur dersen eklemesin canım
Ben teşekkür ederim kaptanım anlayışın için... Bu hafta ortaklara eklemeseler iyi olur. Arkadaşımı tek bırakmak istemem. matteroftime matteroftime kusura bakma arkadaşım bu hafta ilgilenemedim

Back
X