- 13 Ocak 2021
- 7.965
- 21.395
- 298
- 34
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #414.581
Halledersin canım bir şey olmaz az yemişsin zatenHiç hesapta yokken halama kahvaltıya gittik ve yumurta haşlaması hariç her şey vardı kızartma yememek için 1 tane poğaçayla 3 küçük kurabiye yedim yanında salatalıkla gün içinde halletmeye çalışacağım ekstra spor yapıp![]()
canım seni bu hafta spor listesinden çıkarayım mı yoksa aktif mi olacaksınbir de arkadaşlar ve kaptanım 72 mekik mayıs itibari ile bitiyor. haziranı spor ayım olarak geçirmek istiyorum kaptanım bilir spordan hiç anlamam.güzel zayıflatacak sıkılaştıracak bir program önerisi istiyorum sizden
çok iyi canım cuma gününe daha da gider sıkma canınıCuma 75.5 bugün:74,6 fark=-900
Hastanede kontrolüm vardı anca yazabildim kusura bakmayın kızlar. Dünki kaçamaktan olsa gerek bugün verememişim
yarimuhendis @s
düne göre azsan canım cuma gününe güzel bir eksi görürsün
Şişkinliğin varmış normal canım Cuma’ya kadar gider şişkinlikBende artı 1 canım 69 geldim cumaya kadar veririz inşallah
bende de var ama hep ihmal ediyorum bu hafta ben de başlayacağım inşallahBel korsesi aldim ben bu sekillendirenlerden alt gobegim ne kadar gitsede dogumdan dolayi sanirim bi potluk oluyor bakalim işe yarayacak mi. Baya sıkıyor insallah yememi de etkiler.