• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Dün çok yiyemedim evet, bugün de öyle hala kahvaltıyla duruyorum. İşler yoğun olunca bitirmeden yemek yiyemiyorum öyle de inat bir huyum var. Senin menülerini görüyorum takip ediyorum ancak alıntılayıp yorumlayamadım kusura bakma. Kötü bir ortiyim itiraf etmeliyim ki.

Cherry Mom Cherry Mom yarimuhendis yarimuhendis canlarım, ben iş yoğunluğundan ötürü eve gidince yorgunluktan hemen devriliyorum. Zaman zaman ortilerimin menülerini yorumlayamıyorum, o sebeple beni bir sonraki hafta orti listesinden çıkartarak cezalandırmalısınız kanımca. Hak geçiyor gibi sanki böyle çünkü..
Canım normalde iyi bir ortaksın sadece bu hafta çok aktif değilsin orda da hilalin müthiş şansı devreye girmiş 🤭🤭🤭🤣 C Cagrihilal1 :)
İstersen cuma günü karar ver sonraki hafta programın yine yoğun olacak gibiyse Zeynep yarimuhendis yarimuhendis dediğin gibi ayarlar zor bir hafta oldu senin için :/

Çok güzel açılış canım, tebrikler :KK200:

Oooo süpersin canım

Ortiim süpersin 😊

Ablam da öyle yapıyor ya sabah akşam yulaf yiyor baya iyi eksi görüyor sonraki güne ama bende işe yaramadı denedim de

Allah rahmet eylesin çok üzüldüm🙁

Sizleri de tebrik edeeim kızlar muhteşemsiniz😍😍💃

Çok iyi kızlar daha şimdiden böyleyse cuma günü çok iyi eksiler gelecek😍

Canım hoşgeldin aramıza G gibivegibi :)
Ben Esra takım kaptanıyım
Hedef kilon ve güncel kilon arasındaki fark yarışma kurallarına uymuyor ama sen yinede takım içinde bizle kalabilir motivasyon kurabilirsin canım sadece diğer takımlarla yarıştığımız bir listemiz var seni kural gereği oraya alamayız onun dışında herşeye dahil olabilirsin ❤️❤️

Ah canım çok üzüldüm bende ama şu fani dünyada hepimizin bir vadesi var arkadaşında kendini suçlu hisstmesin :KK43:

Harika adım sayısı 😎🤩🤩🤩🤩

Süper çok sevindim canım ☺️☺️☺️

Eline sağlık hazalcım ❤️ veee seni C Cagrihilal1 matteroftime matteroftime ı tebrik ederim 🤩🤩🤩🤩

Diğer kızlar sopamı alıp geliyorum bu ne hallll bugün spor günüü bu tabloo dolup taşsınnnn:KK62:

Oooo en nefisinden bir eksiiii harikasın 🤩🤩

Eline sağlık canım 😘
@Clair de lune geçen haftada eksikleri çoktu çıkaralım olmadı listeden geri geldiğinde de düzenli 3 5 gün paylaşsın önce bir alışsın spkra al listeye olur mu :))

Süpersiiin canım 💃💃💃💃

👏👏👏👏👏 Harikaaa Hazalcım ❤️

Halllersin canım 😘cuma günü eksi bizimdir 🤩

Önemli bir artı değilmiş canım ✌️

Bu biraz fazla olmuş ya 😶 dikkat edelim kuzum

Güzel canım ✌️✌️

Bütün suç bulgurun mu 🤭🤭🤭

Ayy ne diyorsun çok gelmiş senin oğlan daha küçük değil mi ne yapmış öyle canım 😖😖😖
Benim aklıma öyle şeyler gelmedi tatlım ya tüh kötü olmuş küçük beyi başı boş bırakmamak gerek 😶
Teşekkürler kızlar 😊 normalde ugrasıp göremediğim eksiyi stresten verdim resmen😂

Yeni tartın gelmedi henüz değil mi? Bir de regl öncesi şişkinlik illa ki oluyor, gögüslerimizin bile şiştiğini hissediyoruz artı görmen çok normal. Cumaya kadar halledersin sen merak etme.

Ben eve gidince tartılıp bildirim yapayım. Sabah tartılamadım maalesef şu anda da ofisteyim.
Carsambaya falan gelir belki daha gelmedi tartim. Cumaya Allah kerim

Kızlar sporlar yapıldı mı:spor::KK49:söyleyene bakın ben de daha yapmadım:confused::KK70::rolleyes:akşam yapacağım bugünü boş geçirmeyelim canlar herkes kendine uygun bir spor seçsin yapsın emi:KK39::KK68:
Aslında karnım ağrıyordu ama buraya yazacağım diye yarim saate yakin eliptik bisiklet bindim

Dün çok yiyemedim evet, bugün de öyle hala kahvaltıyla duruyorum. İşler yoğun olunca bitirmeden yemek yiyemiyorum öyle de inat bir huyum var. Senin menülerini görüyorum takip ediyorum ancak alıntılayıp yorumlayamadım kusura bakma. Kötü bir ortiyim itiraf etmeliyim ki.

Cherry Mom Cherry Mom yarimuhendis yarimuhendis canlarım, ben iş yoğunluğundan ötürü eve gidince yorgunluktan hemen devriliyorum. Zaman zaman ortilerimin menülerini yorumlayamıyorum, o sebeple beni bir sonraki hafta orti listesinden çıkartarak cezalandırmalısınız kanımca. Hak geçiyor gibi sanki böyle çünkü..
Olsun canim arada oluyor boyle sıkıntı degil ikimizde kontrollu gidiyoruz zaten idare ederiz boyle 😍

Ben bugun detoks yapiyordum pek detoks gibi olmadi sacma bisey oldu ama açım yine de
Kahvalti
1 tane kozlenmis yesil biber
Salatalik
10 tane badem
2 kayisi

Ogle
1 kabak 3 yk kasigi yogurtla yogurtlu kabak

Arkadasa gidecegim demjstim. Oda yogurtlu kabak yapmis ama o kabaklari cok az yagda kizartmis 2 yemek kasigi ondan yedim. Giderken karpuz ve yeni dunya almistim ayip olmasin diye birazda karpuzla gunu kurtardim. Yarin tam yaparim insallah.

3 lt su

Spor
30 dk kardio
1 saat kosu bandinda yuruyus

Cherry Mom Cherry Mom ummhnisa ummhnisa hzlsel hzlsel redsonja87 redsonja87
Menün yine çok iyi, ufak tefek kaçamaklar da kaçamaktan bile sayılmaz aslında. Çok yememişsin zaten. Ödem tutuyorsa vucudun kabak yoğurt ikilisi detoks için güzel seçim olmuş. Ramazanda bu şekilde 3 kilom gitmişti iki günde bir kabak yiyordum neredeyse.
Sporun da güzel, Cuma eksi göreceksin bence.

31 Mayıs:
Sabah:
1 kuru kayısı, 1 haşlanmış yumurta, 40 gr beyaz peynir, 15 gr çeçil peyniri, 7 zeytin, 1 dilim tahıllı ekmek, domates, salatalık, 1 avuç maydanoz

Akşam:
Yarım kase şehriye çorbası
Yarım tabaktan fazla ıspanak, 3 kaşık yoğurt, 1 dilim tahıllı ekmek

2 litre su
Dün çok spor yaptım bugün yapamam sanırım, yaparsam eklerim

Cherry Mom Cherry Mom Anka Anka ummhnisa ummhnisa hzlsel hzlsel
Afiyet olsun ortim menün güzel ben de yazdım ama etiketi yine unutmuşum sonradan ekledim belki bildirim gelmez.

Menün yine çok iyi, ufak tefek kaçamaklar da kaçamaktan bile sayılmaz aslında. Çok yememişsin zaten. Ödem tutuyorsa vucudun kabak yoğurt ikilisi detoks için güzel seçim olmuş. Ramazanda bu şekilde 3 kilom gitmişti iki günde bir kabak yiyordum neredeyse.
Sporun da güzel, Cuma eksi göreceksin bence.
Insallah bu cuma eksiyi goreyim artik 🙈🙈
Sabah
2 tane haşlanmış yumurta
1 tane tb ekmek
Biraz domates sosu

Ara
Türk kahvesi

Ara
Çay

Akşam 2 yk bulgur pilavı
Yarım tabak taze fasülye yemeği
Su 2.5 Lt

Spor
Yok
Cherry Mom Cherry Mom ummhnisa ummhnisa C Cagrihilal1
Sende bu menulerle guzel bir eksi goreceksin belli. Senin normal menu benim detokstan daha iyiymis 🤣🤣🙈🙈

Cherry Mom Cherry Mom kaptanım biraz geç oldu ancak henüz tartılabildim. Cumaya göre -100 gram daha gitmiş. 56 kiloyum. Cuma günü hedefim 55.8 olsun. yarimuhendis yarimuhendis hzlsel hzlsel kızlar inşallah doğru yere etiketlemişimdir sizi. Kilo bildirimim bu şekilde, bilgilerinize arz olunur 😇
Gayet iyi canım bu yoğunluğa rağmen hoş menülerin gözüme çarptı hiçbir şey yemiyorsun gibi bir şey cuma günü daha çok eksi görürsün😘

Back
X