• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Arkadaşlar geçen haftadan bu yana sütümde eksilme var promalt bugün kullanmaya başladım ama onun da bir kutusu 1000 kalori 😕 kilo yapar mı acaba ya tedirgin oldum, kullanan ya da bilgisi olan var mı?
Canım bu görsele göre yapar gibi duruyor ama önemli olan sütün suyunu flann yeterli miktarda içmiştin değil mi ben bu ilave ürünlere pek inanmıyorum ama umarım faydalı olur 👀
Olmadı kiloyu emzirme bitince verirsin canım şimdilik kilo almamak bile başarı

Eklentiler

• Screenshot_2021-06-01-13-51-40-795_com.opera.browser.webp
    Screenshot_2021-06-01-13-51-40-795_com.opera.browser.webp
    38,6 KB · Görüntüleme: 22
Ablam kullanıyordu canım hatta ramazanda oruç tuttuğu için sahurda promaltın yeşil olanından içiyordu bir olumsuz etkisi olmadı kilosunda hatta verdi bile ama 1000 kalori değildir o yanlışın var bence
Şimdi kutusuna baktım da 100 ml 268 kj kutusu 330 ml olunca 1000 kj yakın oluyor, neyse bakalım bir kaç gün denicem neler olacak görelim, teşekkür ederim canım.

Sana karbonhidrat fazla dedim bugün benim menü öyle olacak🤣 ben de tartıldım sabah -600 üm cuma gününe göre inşallah daha da gider🤩🤩 bugün de yarın da muhakkak az da olsa spor yapacağım 😘
Naptın sen tatlımmm bu okul açılma şeysi sende baya güzel etli yaptı baksana 😂

Canım bu görsele göre yapar gibi duruyor ama önemli olan sütün suyunu flann yeterli miktarda içmiştin değil mi ben bu ilave ürünlere pek inanmıyorum ama umarım faydalı olur 👀
Olmadı kiloyu emzirme bitince verirsin canım şimdilik kilo almamak bile başarı
Teşekkürler kaptan, bende son çare bir deneyeyim dedim çünkü baya azaldı sütüm. Günlük 3 Lt kesin içiyorum geçen haftalar sıkıntı yarattı bende ya düzenli beslenemeyince azaldı şimdi de kesiliyor hayırlısı artık napalım

Canım inan kötüydü cumaya kadar artımı birazcık azaltmaya çalışacağım eksi gelmek ve sabit gelmek planlarım arasında bile değil😂😂ama neyse bunu da hallederiz bir şekilde baksanıza kilo korumanızda bana benzetin çok iyi kilomu koruyorum hep aynı sulardayım😂
Her zaman yaptığın bir şey değil sonuçta canım hem vücut şaşırır haftaya birden gider kilolar🤩🤩
Naptın sen tatlımmm bu okul açılma şeysi sende baya güzel etli yaptı baksana 😂
Geçen hafta az verdim ya canım ondan herhalde dukan birası içiyorum bir de belki o etki etmiştir ama geçen hafta regl sonrasıydım ben reglden sonraki hafta pek kilo veremiyorum bu hafta inşallah acısı çıkacak🤣🤣

Benim dun ku yarim yamalak detoks demeye sahit isteyen ama benim israrla detoks yaptim psikolosinde ilerledigim detoksla 300 gr gitmis 69.1 ciktim bugün insallah yarinda bi 300 gidrrse sabite gelmis olurum sonraki iki gunde eksilere calisirim nolur artik tarti 7 yi göstermesin🙈🙈
Cherry Mom Cherry Mom tartim yarin gelir yarinmi paylasacam kilo fotolarını yoksa cumada mi ikisini bir paylasacagim

Her zaman yaptığın bir şey değil sonuçta canım hem vücut şaşırır haftaya birden gider kilolar🤩🤩

Geçen hafta az verdim ya canım ondan herhalde dukan birası içiyorum bir de belki o etki etmiştir ama geçen hafta regl sonrasıydım ben reglden sonraki hafta pek kilo veremiyorum bu hafta inşallah acısı çıkacak🤣🤣
Çilek detoksu buşdum 3 gün onu yapacağım delirmedik inşallah😂😂

Olabilir canım hep biz mi vücudu şaşırtacağız birazda vücud bizi şaşırtsın demi
Ayyy çok sevindim güzel haber bu ✌️
Darısı edanın başına 🤭 Deniz ve Kum Deniz ve Kum
Yaa bende çok sevindim canım yine artıda olucam diye aklım çıkmıştı neyse ki bugün sabit olmam yarına küçükte olsa Bi eksi görebileceğimin habercisi
Benim dun ku yarim yamalak detoks demeye sahit isteyen ama benim israrla detoks yaptim psikolosinde ilerledigim detoksla 300 gr gitmis 69.1 ciktim bugün insallah yarinda bi 300 gidrrse sabite gelmis olurum sonraki iki gunde eksilere calisirim nolur artik tarti 7 yi göstermesin🙈🙈
Cherry Mom Cherry Mom tartim yarin gelir yarinmi paylasacam kilo fotolarını yoksa cumada mi ikisini bir paylasacagim
Yaa çok iyi canım cumaya küçükte olsa eksiyi garantiledi bence

Olabilir canım hep biz mi vücudu şaşırtacağız birazda vücud bizi şaşırtsın demi

Yaa bende çok sevindim canım yine artıda olucam diye aklım çıkmıştı neyse ki bugün sabit olmam yarına küçükte olsa Bi eksi görebileceğimin habercisi

Yaa çok iyi canım cumaya küçükte olsa eksiyi garantiledi bence
Insallah ya bi haftayi daha artilarla bogusarak gecirecek gucum kalmadi 🙈🙈

Hiç fark etmez canım yeterki aradaki farkı cumaya kadar net anlayabilelim

Insallah ya bi haftayi daha artilarla bogusarak gecirecek gucum kalmadi 🙈🙈
Ben 1 aydan fazladır böyleyim canım pesetme derecesine geldim ama takım sayesinde pes etmeden devam ediyorum son 5 kilomu versem sonrasında en zor kısım korumaya geçicem

Selam kızlar nasılsınız. 😍 Kaptancığım sen ne alemlerdesin Cherry Mom Cherry Mom

Ben de aşırı yoğunluk tam gaz devam ediyor kızlar. Uzun süredir uğrayamadım buralara. Ay ne kilolar verilmiştir ben yokken 😍
Ben de 62 nin içinde yaşıyorum 😂 kilo korumak korktuğum kadar zor olmadı. 🤗 Bu haftadan itibaren tekrar diyet düzenine döndüm. Cesaretimi toplayabilirsem yakında döneceğim aranıza 😂
Hepinizi çok öpüyorum 😘😘❤️

Ben 1 aydan fazladır böyleyim canım pesetme derecesine geldim ama takım sayesinde pes etmeden devam ediyorum son 5 kilomu versem sonrasında en zor kısım korumaya geçicem
Kilo verirken hep artilarda geziyorum korumada nasil olacak bu is bilmiyorum hedefe ulasip asagi cekecektim boyle giderse gozum korktu cekmem asagi

Back
X