• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bu ara herkes yaza girdi herhalde herkesin bi işi var😂😂
Ben hariç😂 5.takim çok konuşanlar listesi temel üyesi 🤭
Ama sıkıcı bir yarım saat ders çalışmasından sonra burdaki güzel insanlara, tatlış kadınlara mesaj atmak çok iyi geliyor napiyim(arada saçmalıyor muyum diye düşünsem de:))

Ama sıkıcı bir yarım saat ders çalışmasından sonra burdaki güzel insanlara, tatlış kadınlara mesaj atmak çok iyi geliyor napiyim(arada saçmalıyor muyum diye düşünsem de:))
Bakma ben de çok konuşurum😂😂ders çalışmak insana zulüm geliyor artık vallahi insan saracak yer arıyor😂

Ben de bu ara gece gündüz dizi izleme modundayım🤣 ne zamandır bu kadar saran dizi izlememiştim😅

Kahvalti
1 yumurta ile omlet
2 dilim ekmek
1 kk peynir
Zeytin

Ara
10 yesil erik
5 yeni dunya
2 salatalik

aksam
1 tabak yesil fasulye yemegi
1 kase yogurt

2.5 lt su

Spor
15 bin adim
30 dk bolgesel

Cherry Mom Cherry Mom @ummhnisa redsonja87 redsonja87
Bu menülerle bizim şimdiye çoktan 0 beden olmamız gerekiyordu, açız aç diye bağırasım var şu an. Menün çok iyi yarını iple çekiyorum.

bendede var empati fazlasıda zarar veriyor, karşı taraf mutlu olmadığı sürece mutlu olamıyorum. son yıllarda alışverişi tek yapıyorum. asla arkadaşımla çıkma :KK43: çünkü onun tercihleri oluyor , . zaman kaybı kendi ihtiyaçlarımı almadan saatlerce gezmiş eve dönüyorum :KK43:
🙈 Evet bende öyleyim en iyi alışveriş tek yaptığım 🤭
Dostlarım azıcık ara buldum, hemencik buraya geldim. Nasılsınız? :KK66: Sizleri çok çokk özledim. Sizler de baya sessizsiniz galiba ama olsun. :KK70: Şimdi size bir sorum olacak. Ben bugün hep hastanede maskeli olduğum için çok az su içebildim. 700 ml falan yani o derece. Şimdi içerim biraz daha. Ama 2200'e tamamlayayım mı sizce? Yarın tartıda fazla mı çıkartır yoksa? Ne yapayım? Takımımızın bekası için soruyorum hahahahah
Hahahha e bu saat olmuş içmişsindir içeceğini artık 🤭 geç gördüm :))
Merhabalar o kadar hastayım ki dünden beri yataktan çıkamıyorum @pacman canım hiç destek olamadım bu hafta bademciklerim şiş çok ateşim var kusura bakma ne olur giremiyorum
Canım çok geçmiş olsun :( yoğun bir hafta oldu galiba vücut yorgun yakalandı :(
Oraları bilmiyorum ama Ankara'da çok soğuk bende devamlı üşüyorum tatil öncesi hasta olmasam bari 😖
Mathildablue Mathildablue ortiim inş yarın ne artı ne eksi çıkarım da seni yarı yolda bırakmamış olurum. Iradesizligim tuttu tam da cuma arifesi.. Sen bari bugün diyeti bozmamış olaydın 😃
🔪 Gördüm cheeseburgeri 😭😭😭

Back
X