• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Selam canımlaarr😍 napıyosnz nasılsınz ne var ne yok 😍 kilo bildirmeye geldim
Geçen hafta 76.4
Bu hafta 76.4
Sabitim
Aslında dün 75.8dim bu gün böyle çıktı

Meziniyet Kiloma göre +2.4 kilom
Tekrar moda girmek istiyorum ama canım hiç istemiyo 🥺 böyle devam edersem de +200 300 diye diye geri alırım 🥺
Bu hafta kvdemlerde kalcz her hafta birşey çıkıyor

Keşke mezun olmasaydım izne ayrılsaydm ozaman hemen girerdim listeye al sana sorumluluk mecbur tutardm kursağımı 🥺

Cherry Mom Cherry Mom

Kızlar, haftasonu abimin sözü var o nedenle aktif olamayacağım. Eşimle Türkiye'nin bir ucundan diğer ucuna gidip geleceğiz arabayla çünkü hafta içi işten iznimiz yok.

Yolda uzun durmaya vaktimiz olmadığı için de yolda sarma, börek vs yiyeceğiz ev yapımı. Orada da dikkat etme şansım yok. Dolayısıyla bu haftasonu kötü geçecek benim için.

Pazartesiden itibaren diyet spora güçlü bir şekilde devam edip cumaya toparlamaya çalışacağım. Pazartesiden itibaren menü paylaşıp aktif olurum.

Kaptanlarım, isterseniz ortaklar listesine koymayabilirsiniz, nasıl uygun olursa :KK68: Hedefim sabit olsun mümkünse, eksi olması gerekiyorsa da 56.40 olsun.

Cherry Mom Cherry Mom hzlsel hzlsel yarimuhendis yarimuhendis

Canım o zaman bu hafta seni ortaklara eklemeyeyim döndüğünde hepimiz sana ortak oluruz😊😊
Abine mutluluklar canım ve size kolay gelsin 💕💕 Zeynep aslında sadece hafta sonu için diyor pazartesiden itibaren sağlam bir ortağa ihtiyaç olabilir gibi zaten ortakların coğu pazartesi kilo bildirimi sonrası canlanıyor 🤣🤣🤭

Selam canımlaarr😍 napıyosnz nasılsınz ne var ne yok 😍 kilo bildirmeye geldim
Geçen hafta 76.4
Bu hafta 76.4
Sabitim
Aslında dün 75.8dim bu gün böyle çıktı

Meziniyet Kiloma göre +2.4 kilom
Tekrar moda girmek istiyorum ama canım hiç istemiyo 🥺 böyle devam edersem de +200 300 diye diye geri alırım 🥺
Bu hafta kvdemlerde kalcz her hafta birşey çıkıyor

Keşke mezun olmasaydım izne ayrılsaydm ozaman hemen girerdim listeye al sana sorumluluk mecbur tutardm kursağımı 🥺

Cherry Mom Cherry Mom
Canım aslında yine aynı hesap listeye girmek için yine izin kilona inmen lazımdı 2.4 ü verecektin bekleyecektik.. mezunkende öyle yine 2.4 ün altına düşüp listeye girebilirsin üzülme 😘

Abine mutluluklar canım ve size kolay gelsin 💕💕 Zeynep aslında sadece hafta sonu için diyor pazartesiden itibaren sağlam bir ortağa ihtiyaç olabilir gibi zaten ortakların coğu pazartesi kilo bildirimi sonrası canlanıyor 🤣🤣🤭
Sağol kaptanım, tamamdır o zaman ben haftasonu da arada uğramaya çalışacağım :KK68:

Bi de arkadaşlar bu hafta ortaklar listesine kesinlikle aktif olup ortağıma sahip çıkıp motive edeceğim diyen kişileri ekleyeyim diyorum bu hafta genel olarak aktif değildik haftaya da aynısı olsun istemiyorum😍😍o yüzden tamam ben varım diyenleri göreyim🤣
Canım beni ekleyebilirsin okula gideceğim ama yine de aktif olurum diye düşünüyorum🥰

Canım aslında yine aynı hesap listeye girmek için yine izin kilona inmen lazımdı 2.4 ü verecektin bekleyecektik.. mezunkende öyle yine 2.4 ün altına düşüp listeye girebilirsin üzülme 😘
Hmm ben izinli olunduğu zaman artıda olsan giriliyor sanıyordum
Dönüşüm yakın inşaAllah kaptanım 76yı görüyorum ya geliyo depresyonum 😂
Bu hafta deneyeceğim inşaAllah kvdemlerde olsakta gece birşey yememeye dikkat etmeye çalışcm inşaAllah
Aslında azck aidin Salihin kitabını okusam iştahım kesilir 🤣

Ay ortalama geçen haftanın yarısı kadar bile değil 😖😖
kaptanım aklıma gelmişken sorayım dedim. ilk mail adresi artık kullanılmayan bir adres olduğu için benden güncelleme istemişti sistem.bende güncelledim. hatta kk whatsapp ekibiyle iletişim halindeydim...güncelledim. proluğum gitti.. ayrıca bir kaç kişide mezun ve 5. takım rozeti ver....verilen hak geri alınmaz diye biliyorum ben :KK23: :KK23: :KK23:

***5.Takım 729. Etap ***

karabiber01 (68/67,7/0,3/%0,441) izne ayrılmak istiyor
Ummhnisa (69,2/69,5/+0,3/-%0,434)
Cagrihilal1 (68,85/68,35/0,5/%0,726) baskül değişimi 5 gramlık artış başlangıç kgsine eklenmiştir
monarosaa (84/83,9/0,1/%0,119)
Melita09 (71,55/
pacman (64,7/64,6/0,1/%0,155)
olvidos(71,4/71/0,4/%0,560)
hzlsel (85,5/83,9/1,6/%1,871)
mathildablue(55,1/54,85/0,25/%0,454) mezun olmak istiyor
redsonja87(56,1/55,55/0,55/%0,980)
matteroftime(56,65/56,55/0,1/%0,177) baskül değişimi 5 gramlık artış başlangıç kgsine eklenmiştir
Anka (73,9/73,5/0,4/%0,541)

5.takim ortalaması:%

Alt liste

Yarımuhendis(56,7/57,8/+1,1/-%1,940) 717.etapta 52.9 kg ile izne ayrılan üye
L O L (76,4/ sabit mezun
Kendinin en iyi hali ol(63,7/) 724.etap izin
Kollontai (55,3/57,6/+2,3/-%4,159
611.etapta mezun olan üye geri döndü 05.05.21 başlangıç kg 57 hedef kg 47 ( bşlngç kg: 58,3)
missbella (68,6/67,6/1/%1,458) yeni üye başlangıç tarihi 28.05.21 b.k 68.6 h.k 60
birniyetmeselesi ( 75,5/74,7/0,8/%1,060) 661.etapta kendi isteğiyle ayrılan üye geri döndü h.k 60
gibivegibi (56,9/55,8/1,1/%1,933) yeni üye b.t 29.05.21 b.k 56.9 h.k 53*
runib ( 73,8 /73,1/0,7/%0,949) yeni üye b.t 29.05.21 b.k 73.8 h.k 69 ( 66.4min *)

Bi de arkadaşlar bu hafta ortaklar listesine kesinlikle aktif olup ortağıma sahip çıkıp motive edeceğim diyen kişileri ekleyeyim diyorum bu hafta genel olarak aktif değildik haftaya da aynısı olsun istemiyorum😍😍o yüzden tamam ben varım diyenleri göreyim🤣
Ben yine aktif olurum canım. Gönül rahatlığıyla ekleyebilirsin😃

kaptanım aklıma gelmişken sorayım dedim. ilk mail adresi artık kullanılmayan bir adres olduğu için benden güncelleme istemişti sistem.bende güncelledim. hatta kk whatsapp ekibiyle iletişim halindeydim...güncelledim. proluğum gitti.. ayrıca bir kaç kişide mezun ve 5. takım rozeti ver....verilen hak geri alınmaz diye biliyorum ben :KK23: :KK23: :KK23:
Canım o muhtemelen güncelleme sonrası olmuştur
5.takım rozeti benimle alakalı onların suçu yok 🤭yani ben talep edersem kişiye veriliyor ama bende hep unutuyorum 🤭🤣 şimdiii yazıyorum yönetime araya senin konuyuda kaynatayım bakalım dönerim ♥️

Tebriklr cnm harika notlu bildirim yapmann mümkün mü yemek yemediysen diğer kızlar gibi
Teşekkürler kaptanım❤ ben simdi gördüm mesajini , fotoyu paylaşıp kahvalti yapip denemeye girmiştim maalesef.
Ama haftaya notumu mutlaka yazarim.
Bilmiyordum not yazıldığını 🙈

Kızlar, haftasonu abimin sözü var o nedenle aktif olamayacağım. Eşimle Türkiye'nin bir ucundan diğer ucuna gidip geleceğiz arabayla çünkü hafta içi işten iznimiz yok.

Yolda uzun durmaya vaktimiz olmadığı için de yolda sarma, börek vs yiyeceğiz ev yapımı. Orada da dikkat etme şansım yok. Dolayısıyla bu haftasonu kötü geçecek benim için.

Pazartesiden itibaren diyet spora güçlü bir şekilde devam edip cumaya toparlamaya çalışacağım. Pazartesiden itibaren menü paylaşıp aktif olurum.

Kaptanlarım, isterseniz ortaklar listesine koymayabilirsiniz, nasıl uygun olursa :KK68: Hedefim sabit olsun mümkünse, eksi olması gerekiyorsa da 56.40 olsun.

Cherry Mom Cherry Mom hzlsel hzlsel yarimuhendis yarimuhendis
Hayırlı olsun canım 😍 hafta sonları zaten kimsenin çok düzgün geçmiyor o yüzden hafta içi toparlarsın eminim😘
Geçen hafta 55.3
Güncel 57.6
Fark +2.3

valla utanarak yazıyorum ama durum budur ☹️ Reglim hala bitmedi sanırım 1 kilosu ondan 1 kilosu da benim 2 günlük kaçamaklarım 🤭 arkadaşlar geldi eski erkek arkadaşım falan da geldi doğum günü sürprizi diye, pasta falan filan derken diyet bişey kalmadı, 2 gün benim evde oturduk sohbet muhabbet eş dost derken daha yeni telefona bakıyorum desem yalan olmaz ☹️
Kaptanım ortağım ve tüm takımdan özür dilerim ☹️ Hızlı gelen hızlı gider lakin böyle bir sonuç paylaşmak istemezdim.
Cherry Mom Cherry Mom hzlsel hzlsel
Kız o ne biçim artı🤣 şaka canım artık önüne bakman lazım bu hafta toparlan ve grupta daha aktif olmaya çalış hızlı gelen hızlı da gider eksiye de geçer ama senin daha motive olman lazım
Ay ortalama geçen haftanın yarısı kadar bile değil 😖😖
1. Olacaktık kaptanım yaa🥺 bu hafta durağan geçti bence haftaya bomba gibi geleceğiz🤩🤩

Canım o muhtemelen güncelleme sonrası olmuştur
5.takım rozeti benimle alakalı onların suçu yok 🤭yani ben talep edersem kişiye veriliyor ama bende hep unutuyorum 🤭🤣 şimdiii yazıyorum yönetime araya senin konuyuda kaynatayım bakalım dönerim ♥️
Benide unutma kaptanım :KK23:

Back
X