• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Teşekkür ederim kaptanım💖 evet is ile ilgili bi konuya kafamı taktım da moral olsun diye pizza yedim. İns kilo almadan geri dönücem. Arada gelir yazarım yine😊

Teşekkür ederim ortak🤗
Keşke yediğimiz içtiğimiz herşeyi çözse canım verdiği haz anlık sonra sorunlar çözülmediği gibi birde kaçamak yapmanın huzursuzluğu geliyor 🙈

Arada gelme sık gel ♥️😘 öptük canım

HAFTANIN EN İYİ ORTAKLARI

C Cagrihilal1 :KK9:

Veeeee

redsonja87 redsonja87 :KK9:

Tebrikler kızlar bu hafta ortaklar olarak çökmüşüz ama siz iki ortak çok güzel eksiler gördünüz 😍😍😍

Sonuncular maalesef
hzlsel hzlsel ve kollontai kollontai kızlar bu hafta siz sonuncusunuz ama moral bozmak yok kollontai canım bu hafta daha aktif ve daha dikkatli olmanı isterim :KK43:

Bir sonraki ortaklık sonuçları tablosunda görüşmek üzereee :KK55:

:KK19: ORTAKLAR :KK19:
(4 Haziran - 11 Haziran )
  • Ortiler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır :KK5:
  • Yazılan menüler karşılıklı yorumlanmalı menülere ortiler etiketlenmeli ve daha iyi menüler için elden gelen yapılmalıdır :kahve:
  • Menüde spor ve su yok ise ortaklar birbirini teşvik etmeli yüreklendirmelidir :sinirli:
  • En nihayetinde cuma günü toplamda en yüksek yüzdeyi alan ikili spor tablomuzda +250 şer puan ile ödüllendirilir :sampiyon::sampiyon:

DİPNOT:
  • Ortağının menüsüne yorum yapmayan katılımı olmayan ve ortağını yalnız bırakan kişiler sonraki hafta listeden çıkarılacaktır.
  • Ortaklar listesinde aktif üyeler yer alır.
  • Ortaklar tablosu haftalıktır.

Veeeee

Tebrikler kızlar bu hafta ortaklar olarak çökmüşüz ama siz iki ortak çok güzel eksiler gördünüz 😍😍😍

Sonuncular maalesef
hzlsel hzlsel ve kollontai kollontai kızlar bu hafta siz sonuncusunuz ama moral bozmak yok kollontai canım bu hafta daha aktif ve daha dikkatli olmanı isterim :KK43:

cumadan başlamadığım içinmi ismim yok acaba

:KK19: ORTAKLAR :KK19:
(4 Haziran - 11 Haziran )
  • Ortiler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır :KK5:
  • Yazılan menüler karşılıklı yorumlanmalı menülere ortiler etiketlenmeli ve daha iyi menüler için elden gelen yapılmalıdır :kahve:
  • Menüde spor ve su yok ise ortaklar birbirini teşvik etmeli yüreklendirmelidir :sinirli:
  • En nihayetinde cuma günü toplamda en yüksek yüzdeyi alan ikili spor tablomuzda +250 şer puan ile ödüllendirilir :sampiyon::sampiyon:

DİPNOT:
  • Ortağının menüsüne yorum yapmayan katılımı olmayan ve ortağını yalnız bırakan kişiler sonraki hafta listeden çıkarılacaktır.
  • Ortaklar listesinde aktif üyeler yer alır.
  • Ortaklar tablosu haftalıktır.
benim oratağım gibivegibi , galiba onu takip edeceğim öyle anladım .oda beni

Veeeee

Sonuncular maalesef

Öncelikle C Cagrihilal1 redsonja87 redsonja87 kızlar tebrikler😍😍 kollontai kollontai ve kendimi de kutlarım baya açık ara sonuncuyuz🤣🤣 ama yeni ortim missbellaa missbellaa ile haftaya neden birinci olmayalım🤩🤩

Veeeee

Sonuncular maalesef

Ah garibim hzlsel hzlsel ortağın sana hiç şans tanımadı iyiki doğmuş :confused: :KK48: kollontai kollontai

Tebrikler C Cagrihilal1 redsonja87 redsonja87 güzel bir yüzde kızlar 🤩🤩🤩✌️

Eline sağlık Zeynepcim ☺️☺️☺️🤩

Back
X