• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

:KK19: ORTAKLAR :KK19:
(4 Haziran - 11 Haziran )
  • Ortiler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır :KK5:
  • Yazılan menüler karşılıklı yorumlanmalı menülere ortiler etiketlenmeli ve daha iyi menüler için elden gelen yapılmalıdır :kahve:
  • Menüde spor ve su yok ise ortaklar birbirini teşvik etmeli yüreklendirmelidir :sinirli:
  • En nihayetinde cuma günü toplamda en yüksek yüzdeyi alan ikili spor tablomuzda +250 şer puan ile ödüllendirilir :sampiyon::sampiyon:

DİPNOT:
  • Ortağının menüsüne yorum yapmayan katılımı olmayan ve ortağını yalnız bırakan kişiler sonraki hafta listeden çıkarılacaktır.
  • Ortaklar listesinde aktif üyeler yer alır.
  • Ortaklar tablosu haftalıktır.
pacman pacman Canım ortiliğimiz hayırlı olsun🤩 Bu hafta ikimiz de 100 gramcık verdik, önümüzdeki hafta daha iyi olur inşallah🙏🏻

pacman pacman Canım ortiliğimiz hayırlı olsun🤩 Bu hafta ikimiz de 100 gramcık verdik, önümüzdeki hafta daha iyi olur inşallah🙏🏻
Ayy şimdi gördüm. Dün çok yorgundum. Uyuyakalmışım. Şimdi de 6.30da ayaktayım o yüzden hahahahaha. Çok sevindik. İnş bu hafta güzel veririz kilo. Ben regl olabilirsem her şey güzel olacak da... 2 haftadır bunu bekliyorum. 😂😂

Ayy şimdi gördüm. Dün çok yorgundum. Uyuyakalmışım. Şimdi de 6.30da ayaktayım o yüzden hahahahaha. Çok sevindik. İnş bu hafta güzel veririz kilo. Ben regl olabilirsem her şey güzel olacak da... 2 haftadır bunu bekliyorum. 😂😂
Sorma ben de olamadım hala sanırım diyet spor düzensizliği nedeniyle 🥺

Dün gece uyumuştum ortim ancak bakabiliyorum çok güzel olmuş menün ikimiz de if yapıyoruz süper😍😍
Evet if. Ben tam bekledigim gibi regl oldum bu sabah arti ciktim ama karnim cok şiş belli oluyor cumaya kadar bu beladan da kurtulacagiz jnsallah ama hic salmak yok 👍👍 ortim sen dusersen ben yolun ortasina yatarim o durumdayim saglam dur 🤣🤣

Ben bugünden salı kaç çıkacağım diye düşünüyorum kaptanım😂😂ve çarşamba günü arkadaşlarımla kalacağız galiba ama ne tesadüftür ki o güne midem çok bulanacakmış🤣🤣
Ayy bu taktigi bende cok kullaniyorum son zamanlarda rejimdeyim yiyemem yerine midem bulaniyor evde cok yedim cok sisim ben onu ben pek sevmiyorum bu ara hic istahim yok 🤣🤣🤣

Evet if. Ben tam bekledigim gibi regl oldum bu sabah arti ciktim ama karnim cok şiş belli oluyor cumaya kadar bu beladan da kurtulacagiz jnsallah ama hic salmak yok 👍👍 ortim sen dusersen ben yolun ortasina yatarim o durumdayim saglam dur 🤣🤣
Regl şişi geçer 6 güne bir şeycik kalmaz😂bi de ortim sen düşersen ben de yatarım sürünemem de vallahi sen ayakta ben ayakta,ben ayakta sen ayakta🤣🤣

Ayy bu taktigi bende cok kullaniyorum son zamanlarda rejimdeyim yiyemem yerine midem bulaniyor evde cok yedim cok sisim ben onu ben pek sevmiyorum bu ara hic istahim yok 🤣🤣🤣
Bi de benim alışıklar yiyince midemin bulantısına bu sefer yemeden bulandığını söylersem hiç zorlamazlar😂😂işe yarıyor ama😂

Kahvaltı
Tb ekmeğe peynirli tost, 1 haşlanmış yumurta, domates, salatalık, kiraz saplı çay

Ara
1 sb süt, 1 muz, tb galeta(15gr)

Akşam
Izgara et, 4 yk haşlanmış tb makarna, 2 yk yoğurt

Ara
Çilekli nesfit yulaf bar

dukan birası, 2 LT su / 3 mil Leslie

Cherry Mom Cherry Mom ummhnisa ummhnisa missbellaa missbellaa
Canım menün gayet hafif olmuş, spor da var. Bence eksileri alicaz😊😘

Back
X