• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben genelde psikolojik yiyorum. Yani bazen tıka basa yiyorum yani ağzıma kadar doluyum ama hala yiyecek bişeyler arıyorum. Bunun için psikolojik yardım alıyorum. İyi gelmişti dün bi sıkıntı da yaşamadım aslında ama işte bilinç altı neye takıldı kimbilir. :))) 5000 adım attım geldim. 5000 daha atarım çocuklar durunca inşallah.
Bende de oluyordu diyetten once tokum ama sirf biseylerle oyalanayim vakit gecireyim diye yemeye vuruyordum kendimi yap ye yika diyene kadr bi dunya zaman geçiyordu. Bir de mideyle ilgili cok sorunlarim oluyor boyle agrimiyor ama agriyacakmis gibi bir tuhaflik oliyor hele o gunlerde ne yesem tadini alamiyorum midemde bi tuhaflik oluyor ama bisey yemek istiyorum ne yemek istedigimi bulana kadar bi dunya sey deniyorum. Illaki bi sebebi vardir devam ettirmemek onemli olan

Bu söylediklerin o kadar doğru ki, aynısını ben de yaşıyorum çünkü. Gün içerisinde aldığım kalori miktarı çok düşük olmasına, sürekli bir koşturmaca içerisinde olmama ve akşam geç vakitte yemek yemememe rağmen gide gide 500 kalori gidiyor. 2 haftada 1 kilo aslında fena değil evet ancak bu kadar aç kalmanın karşılığıda bu değil. Muhtemelen almam gereken kalori miktarından daha azını aldığım için vucut korumaya geçiyor ve istediğim kiloları veremiyorum. O yüzden bu hafta yine bir diyetisyenle anlaştım. 1 hafta boyunca kalori hesabımı ve yemeklerimi o hazırlayacak. En son onunla çalıştığımda 1.3 kilo vermiştim. Ki gün içerisinde 2 ara öğünüm ve 3 öğünüm olmasına rağmen. Yani özetle canımcım demem o ki; sen bu işi çözmüşsün ve kesinlikle doğru yoldasın. Ne yapıyorsan onu yapmaya devam et💕
Canım 2013den beri kendi kendime 2014den beri buralarda zayıflamaya çalışıyorum ucundan azcık öğrenmiş olabilirim 😂😂😂birde kalıcı olması için gerçekten mesai harcadım bu işlere vücut nasıl çalışır hangi spor nereyi çalıştırır hangi ülkenin hangi beslenme düzeni sağlıklı vs. Vücudunda bi matematiği var bozarsan farklı ve hesap edemediğin şekilde çalışıyor, 1200 kalorinin altı bu konuda çok bariz bir örnek bunun altında beslenme ile hergün halter kaldır yine kilo veremezsin hatta alırsın nereden biliyorum halterde çalıştım o şekilde oradan biliyorum 😂😂😂 yani yiyin yemeden kilo verilmez, diyetisyen hiç kafama yatmayan bir iş aslında vücudunu dinleyerek uzun vadede kendinin doktoru oluyorsun, meditasyon çok daha fazla yardımcı bence 🥰 bu hafta sağlıklı yiyoruz diyelim yarimuhendis yarimuhendis i de alalım yanımıza valla o da bende bi yerde bayılacaz açlıktan 😂😂😂😂
Evet haklısın ben bugğn bu zamana kadar nasıl kilo verirken nasıl besleniyorsam yine öyle beslenmeye başlayacağım düzene oturtacağım teşekkür ederim😊😊

Ay evet ya ben mezuniyet istiyordum şimdi ne şanslılar aşılanıyor üniversitr tayfaları da yeni dönemde kesin açılırlar
Sen rahatla mutlu ol spor yap yeter bence 😍😍😍
ummhnisa ummhnisa canım izne çıkanları sildim
Özlem Balcı lizozom oldu düzelttim :)

melita09 melita09 redsonja87 redsonja87 matteroftime matteroftime kollontai kollontai hu hafta sıkı bir hafta olsun başka menü yazmamazlık yapmayalım olur mu

furusan furusan telefon problemi yaşadığı için dün menüsü yok ona free yazdım bugünden sonra bekliyoruz Zelişcim öpüldünüzzzzz

12-18 Haziran Menü Paylaşım Listesi

M monarosaa ❌
yarimuhendis yarimuhendis ⭐
melita09 melita09 ❌
C Cagrihilal1 ⭐
ummhnisa ummhnisa ⭐
hzlsel hzlsel ⭐
redsonja87 redsonja87 ❌
kollontai kollontai ❌

matteroftime matteroftime ❌
Anka Anka ⭐

birniyetmeselesi birniyetmeselesi ⭐
G gibivegibi ⭐
runib runib ⭐

Lizozom55 Lizozom55 ⭐
furusan furusan 🆓
Kaptanım yakında havluyu ıslatıp kendimi kovalıycam, ha bu hafta ha öbür hafta derken en son buralara geldim, bu hafta yine inşallah bu hafta toparlıyorum diyerek başlayalım 😂😂

Canım 2013den beri kendi kendime 2014den beri buralarda zayıflamaya çalışıyorum ucundan azcık öğrenmiş olabilirim 😂😂😂birde kalıcı olması için gerçekten mesai harcadım bu işlere vücut nasıl çalışır hangi spor nereyi çalıştırır hangi ülkenin hangi beslenme düzeni sağlıklı vs. Vücudunda bi matematiği var bozarsan farklı ve hesap edemediğin şekilde çalışıyor, 1200 kalorinin altı bu konuda çok bariz bir örnek bunun altında beslenme ile hergün halter kaldır yine kilo veremezsin hatta alırsın nereden biliyorum halterde çalıştım o şekilde oradan biliyorum 😂😂😂 yani yiyin yemeden kilo verilmez, diyetisyen hiç kafama yatmayan bir iş aslında vücudunu dinleyerek uzun vadede kendinin doktoru oluyorsun, meditasyon çok daha fazla yardımcı bence 🥰 bu hafta sağlıklı yiyoruz diyelim yarimuhendis yarimuhendis i de alalım yanımıza valla o da bende bi yerde bayılacaz açlıktan 😂😂😂😂

Sen rahatla mutlu ol spor yap yeter bence 😍😍😍
Yemrğimi yedim az önce biraz ders çalışıp bölgesel çalışacağım😂😂ah keşke spor yapmayla yeterli olsaydı yememin de düzenli olması lazım😂😂bazen dua ediyorum diyorum ki allahım mideme mutasyon geçirttir yiyeceği kadarını yesin fazlasını kabul etmesin diye😂

Cherry Mom Cherry Mom , teşekkür ederim 🌸
Bu hafta için hedefim 63 inşallah. Bugün pek yiyesim yok keyfim yok. Tartım da 64.3 gösteriyor. Bacağımın ağrısı geçerse spor yapacağım inşallah. Çok keyifli oluyor.

Bu arada öneriniz var mı ağrım için? Chloe Ting yaparken oldu, sol kasığım ağrıyor. 😔

11- 18 Haziran Cuma Hedef Sonuç Listesi
🎯

Listeye eklemediğim var mı acaba kızlar 👀
Boş olan arkadaşlardan dönüş rica ederim ✌️

Bu hafta önemli herkes hedefine sarılsın lütfen yeniden 5.takımı gösterme zamanı çok gerilerde kaldık hem bireyselde derece hemde takıö derecesi almalıyız 🤩🤩

5.TAKIM ÜYELERİ
CUMA KİLOSU
HEDEF KİLOSU
SONUÇ
Anka Anka
72,7
71,9
56,55
55,50
55
54,6
??
??
67,95
67,5
59,1
58
69
68,5
69,6
??
83
82,5
55,9
54,9
73,5
72,5
56,3
54,5
runib runib
73,4
??
74,15
72
64,9
63
82,8
??

Cherry Mom Cherry Mom , teşekkür ederim 🌸
Bu hafta için hedefim 63 inşallah. Bugün pek yiyesim yok keyfim yok. Tartım da 64.3 gösteriyor. Bacağımın ağrısı geçerse spor yapacağım inşallah. Çok keyifli oluyor.

Bu arada öneriniz var mı ağrım için? Chloe Ting yaparken oldu, sol kasığım ağrıyor. 😔
Tmmdır canım hedefi aldım
Chloe yaparken çok sakatlanan var ya dikkat et canım kas gevşetici krem var mı iyi gelir

Tmmdır canım hedefi aldım
Chloe yaparken çok sakatlanan var ya dikkat et canım kas gevşetici krem var mı iyi gelir
Yaa ben de bir benimdir diye düşündüm doğrusu. Acemi olunca...
Evet var süreyim dinleneyim biraz daha dikkatli olurum artık.

11- 18 Haziran Cuma Hedef Sonuç Listesi
🎯

Listeye eklemediğim var mı acaba kızlar 👀
Boş olan arkadaşlardan dönüş rica ederim ✌️

Bu hafta önemli herkes hedefine sarılsın lütfen yeniden 5.takımı gösterme zamanı çok gerilerde kaldık hem bireyselde derece hemde takıö derecesi almalıyız 🤩🤩

5.TAKIM ÜYELERİ
CUMA KİLOSU
HEDEF KİLOSU
SONUÇ
Anka Anka
72,7
71,9
56,55
55,50
55
54,6
??
??
67,95
67,5
59,1
58
69
68,5
69,6
??
83
82,5
55,9
54,9
73,5
72,5
56,3
54,5
runib runib
73,4
??
74,15
72
64,9
63
82,8
??

Benim cuma kilom 55.95 :KK68:

M mokapot canım hoş geldin takımımıza burda aktif olurum dersen ortaklar listesine seni de ekleyeyim ama çok aktif olamam sohbete muhabbete çok karışamam dersen eklemeyeyin😊

:KK19: ORTAKLAR :KK19:
(11 Haziran - 18 Haziran )
  • Ortiler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır :KK5:
  • Yazılan menüler karşılıklı yorumlanmalı menülere ortiler etiketlenmeli ve daha iyi menüler için elden gelen yapılmalıdır :kahve:
  • Menüde spor ve su yok ise ortaklar birbirini teşvik etmeli yüreklendirmelidir :sinirli:
  • En nihayetinde cuma günü toplamda en yüksek yüzdeyi alan ikili spor tablomuzda +250 şer puan ile ödüllendirilir :sampiyon::sampiyon:

DİPNOT:
  • Ortağının menüsüne yorum yapmayan katılımı olmayan ve ortağını yalnız bırakan kişiler sonraki hafta listeden çıkarılacaktır.
  • Ortaklar listesinde aktif üyeler yer alır.
  • Ortaklar tablosu haftalıktır.

:KK19: ORTAKLAR :KK19:
(11 Haziran - 18 Haziran )
  • Ortiler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır :KK5:
  • Yazılan menüler karşılıklı yorumlanmalı menülere ortiler etiketlenmeli ve daha iyi menüler için elden gelen yapılmalıdır :kahve:
  • Menüde spor ve su yok ise ortaklar birbirini teşvik etmeli yüreklendirmelidir :sinirli:
  • En nihayetinde cuma günü toplamda en yüksek yüzdeyi alan ikili spor tablomuzda +250 şer puan ile ödüllendirilir :sampiyon::sampiyon:

DİPNOT:
  • Ortağının menüsüne yorum yapmayan katılımı olmayan ve ortağını yalnız bırakan kişiler sonraki hafta listeden çıkarılacaktır.
  • Ortaklar listesinde aktif üyeler yer alır.
  • Ortaklar tablosu haftalıktır.
Eline sağlık canım ♥️

Kızlar herkes ortağının menüsünü lütfen takip etsin mümkün mertebe ortaklardan ❌ sız eksiksiz menüler gelsin

Ve lütfen menüleri yorumlayalım burada yorumdan kastımız protein az karbonhidrat fazla makro hesabı değil kaçamaksız biir menüde ortağınıza diyeceğiniiz bir afiyet olsun bile ona dokunmaktır ve bence bu ufak dokunuş bile motivasonunu ve güzel menülerinin devamlılığını sağlar ..

Spor çok önemli yaptığımız güzel farklı eğlenceli videoları grupta paylaşmayı eksik etmeyelim 🤸🏼‍♀️🤸🏼‍♀️

Gece 04.00 işkembe çorbası
Sabah 8.00 peynir domates zeytinli kahvaltı tabağı
Öğlen salatalık turşusu biraz da karpuz
Akşam yemedim yemeyi düşünmüyorum.
15bin adım attım. Tüm gün temizlik yaptım. Gerçekten tüm gün. 🙄
Merhabalar ortican bu hafta beraberiz. Hadi bakalım güzel eksiler verelim de, bugün ki menün olmamış sanki, adım süper, turşu diyet sürecinde ödem yapıyor bilgin olsun, karpuzda da şeker oranı yüksek olduğu için öyle çok önermiyorlar, akşam yemezsen yarına bence çok halsiz kalkacaksın, salata türü de olsa atıştır. Yemeden az kaloriyle kilo veremezsin, sadece anlık kilo kayıpları yaşarsın ve bir süre sonra diyet yapma isteğin kırılır veya diğer günlerde diyeti bozma yoluna gidersin 😞 Diyet değil de sağlıklı beslenme moduna girince daha güzel kilolar veriliyor 😘 bol eksiler canım

Back
X