• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bu arada ortaklarda yarimuhendis yarimuhendis kendine torpil geçmiş tüm takımdan ortak mı olur 😜🤣🤣
Torpilliyim bu hafta ben gaza ihtiyacım var başka türlü çalışmıyorum😂😂
yarimuhendis yarimuhendis yaa kaptan çağrıhilal ve kollantai eşleşmesi oldu mu hiç 😅 ikisi de istikrarlı güzel kilo veriyorlar kesin bu hafta onlar birinci olacak 😂 kollontai kollontai C Cagrihilal1
O zaman daha fazla gayret daha fazla spor yapacağız demektir😂😂
hzlsel hzlsel ve redsonja87 redsonja87 daha tehlikeli bence 🤭🤭🤭 hadi bakalım sonucu bende merak ediyorum 🤣🤣
Yeni kızlarda olabilir tabi onlarda ödem var güzel kilo gider 🤣
Bence de kaptanım ya ben de onu bi düşündüm hzlsel hzlsel den en az 900 eksi gelir e redsonja87 redsonja87 nin de kilosu az yüzdesi çok iyi gelecek🤣🤣🤣

:KK19: ORTAKLAR :KK19:
(11 Haziran - 18 Haziran )
  • Ortiler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır :KK5:
  • Yazılan menüler karşılıklı yorumlanmalı menülere ortiler etiketlenmeli ve daha iyi menüler için elden gelen yapılmalıdır :kahve:
  • Menüde spor ve su yok ise ortaklar birbirini teşvik etmeli yüreklendirmelidir :sinirli:
  • En nihayetinde cuma günü toplamda en yüksek yüzdeyi alan ikili spor tablomuzda +250 şer puan ile ödüllendirilir :sampiyon::sampiyon:

DİPNOT:
  • Ortağının menüsüne yorum yapmayan katılımı olmayan ve ortağını yalnız bırakan kişiler sonraki hafta listeden çıkarılacaktır.
  • Ortaklar listesinde aktif üyeler yer alır.
  • Ortaklar tablosu haftalıktır.
ummhnisa ummhnisa ortim bu hafta beraberiz, içimden senle ortak olmak geçiyordu denk geldi 🤩 cumaya güzel eksilerimiz gelir inşallah 💕

hzlsel hzlsel ve redsonja87 redsonja87 daha tehlikeli bence 🤭🤭🤭 hadi bakalım sonucu bende merak ediyorum 🤣🤣

Bence de kaptanım ya ben de onu bi düşündüm hzlsel hzlsel den en az 900 eksi gelir e redsonja87 redsonja87 nin de kilosu az yüzdesi çok iyi gelecek🤣🤣🤣
Ayyyy minnoşumla orti olmuşuz 💗Ortikuşum bak takımın bizden beklentisi büyük hzlsel hzlsel Sen zaten kendini aştın. Bu haftada çok iyi kilolar vereceğine eminim. Ben de bu hafta yine diyetisyenle programa başlıyorum. Benden de bir şeyler gider herhalde 🥲 En yakın rakiplerimizden kollontai kollontai de punduna getirip 🥳😜 spor ve kalori tüyoları aldık mı bu hafta birinciliği kaparız biz bence. Ne dersin?

Düzeltme
G gibivegibi kuzum sen fotoğraflı paylaşmışsın ama notun eksikmiş unuttun mu nick tarih yazılı notu bu yüzden üst listeye kural gereği alamıyoruz ama bir yandan da sende hedef kilomuz zaten kurala uymuyordu o yüzden hedefine kadar alt listede devam tmm mı canım ✌️
Evet evet biliyorum teşekkür ederim hedef kilomu düşürsem mi bilemedim

Bence bu kilo almanin altındaki en büyük etmen. Yemeğe bakış açısı doyma-tat almadan daha farkli. Duygusal açlık en azindan farkinda olunmasi gereken bisey. Mesela uzgunken yeriz mutluyken yine yeriz filan
insanoğlu doğduğunda tek mutluk kaynağı beslenme, yani doğan bebek süt emdiği zaman mutlu olur yani beslenme =mutluluk. Şimdi mutlu olmak istediğimizde en kolay mutlu olma beslenme oluyormuş. kendimizi mutlu etmek için yiyoruz. depresyona giripte iştahı kesilenlere hayret ediyorum . ben canım sıkılınca bile yiyorum

Bu hafta hedef 72,500 kaptan. Bir kilo vermeyi düşünüyor istiyor hedefliyorum inşallah🙏🏻 He bu arada geçen hafta 73,700 hedefimi başarıyla tamamlamıştım darısı bu haftaya, fena gaza geldik çakılmayız umarım 😇 Cherry Mom Cherry Mom

Şu an bir bombayım yarın artı kaç çıkacağım meraklar içindeyim :rolleyes: :rolleyes: Anne evi ne zormuş yahu🤭Ama yarından itibaren bulduğum tüm detoksları sularını yapıp içeceğim🤣

Son iki üç gündür müthiş salmış durumdayım🤣 yarın toparlanmaya başlarım bakalım ne olacak cuma günü istikrarlı kilo verimim devam eder inşallah🤭🤭
Beni gaza getiriyorsun sonra stres oluyorum🤣🤣
hadi bakalım hangimiz daha çok vereceğiz:rolleyes:ben o kadar yedim ki birkaç gün bence bu hafta senin haftan olacak ben yarın artı görünce stresi göreceğim🤣🤣

Merhabalar ortican bu hafta beraberiz. Hadi bakalım güzel eksiler verelim de, bugün ki menün olmamış sanki, adım süper, turşu diyet sürecinde ödem yapıyor bilgin olsun, karpuzda da şeker oranı yüksek olduğu için öyle çok önermiyorlar, akşam yemezsen yarına bence çok halsiz kalkacaksın, salata türü de olsa atıştır. Yemeden az kaloriyle kilo veremezsin, sadece anlık kilo kayıpları yaşarsın ve bir süre sonra diyet yapma isteğin kırılır veya diğer günlerde diyeti bozma yoluna gidersin 😞 Diyet değil de sağlıklı beslenme moduna girince daha güzel kilolar veriliyor 😘 bol eksiler canım
Canım dün ani bir kararla şehir değiştirdim. Gece boyunca araba kullandım yediğim içtiğim öyle çok karıştı ki.. Yarın İstanbula döneceğim eski düzenimi özledim. Dün sabahtan beri uyumadım

Yemrğimi yedim az önce biraz ders çalışıp bölgesel çalışacağım😂😂ah keşke spor yapmayla yeterli olsaydı yememin de düzenli olması lazım😂😂bazen dua ediyorum diyorum ki allahım mideme mutasyon geçirttir yiyeceği kadarını yesin fazlasını kabul etmesin diye😂
Oh oh maşallah hem zihninde açılır yiyince❤️ Sen bulacaksın bi yolunu 🌻🌈😘
Cherry Mom Cherry Mom , teşekkür ederim 🌸
Bu hafta için hedefim 63 inşallah. Bugün pek yiyesim yok keyfim yok. Tartım da 64.3 gösteriyor. Bacağımın ağrısı geçerse spor yapacağım inşallah. Çok keyifli oluyor.

Bu arada öneriniz var mı ağrım için? Chloe Ting yaparken oldu, sol kasığım ağrıyor. 😔
Canım sıcak tut mümkünse bi bandajla sar ve mümkün olduğunca az hareket et o kasları elinden geldiğince kullanma zorlama ve dinlendir 🤭 çok geçmiş olsun, bu tarz ağrıları önemse geçiştirme kalıcı bi hasar çıkarmasın ortaya çok geçmiş olsun
yarimuhendis yarimuhendis yaa kaptan çağrıhilal ve kollantai eşleşmesi oldu mu hiç 😅 ikisi de istikrarlı güzel kilo veriyorlar kesin bu hafta onlar birinci olacak 😂 kollontai kollontai C Cagrihilal1
Ahahahhaha kız onlar ödemdi hep 🥰
Onlar fena ikili ya çaktırmayıp en son depar atıyorlar 😂😂
Ayyyy minnoşumla orti olmuşuz 💗Ortikuşum bak takımın bizden beklentisi büyük hzlsel hzlsel Sen zaten kendini aştın. Bu haftada çok iyi kilolar vereceğine eminim. Ben de bu hafta yine diyetisyenle programa başlıyorum. Benden de bir şeyler gider herhalde 🥲 En yakın rakiplerimizden kollontai kollontai de punduna getirip 🥳😜 spor ve kalori tüyoları aldık mı bu hafta birinciliği kaparız biz bence. Ne dersin?
Ahahaha yok bu hafta tüyo dükkanda bitti 😂😂😂

Back
X