- 7 Kasım 2019
- 4.541
- 10.001
- 108
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #422.741
Üstü açıktı bizimkinin su birikmişti oraya. Sen de arkayı biraz incele bulursun mutlaka canım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Üstü açıktı bizimkinin su birikmişti oraya. Sen de arkayı biraz incele bulursun mutlaka canım
Saol canım benim valla Kızlar yazdı hazneyi temizledik koku kalmadı gibi şükür
Evet ya çok sıcak gerçekten alışamadım dün yatamadım hiçTuh canjm ya. Benim de bir kere balik kokmustu. Sirke kokuyu baya azaltmisti. Ama tabii bir de orda hava sicaktir hersey cabucak bozulmystir.
Tamam o halde şimdiden hayırlı olsun canım listeye girişinHosbuldum canimzaten kacmamak icin hemen listeye girmek istiyorum kurala fazlasiyla uyuyorum malesef
![]()
Sağ ol canım ben de inanmakta güçlük çekiyorum artık başında x olan hiçbir beden görmek istemiyorumHarikasin canim. Goreceksin tabiki. Masallah saka gibi 50bedenden 40 bedene dustun![]()
Sağ ol canım inşallah ya içinde pirinç filan olunca biraz endişelendimBen de birsey yedin sandim. 4 tane sarmaymis ya. Yok kuzum yarina arti filan getirmez 4 tane sarma. Adimin da harika
Bu sefer dogru takim![]()
İyi bari canım sevindimSaol canım benim valla Kızlar yazdı hazneyi temizledik koku kalmadı gibi şükür![]()
Xs olursun belkiiTamam o halde şimdiden hayırlı olsun canım listeye girişin
Sağ ol canım ben de inanmakta güçlük çekiyorum artık başında x olan hiçbir beden görmek istemiyorum
Sağ ol canım inşallah ya içinde pirinç filan olunca biraz endişelendim
İyi bari canım sevindim![]()
Geçmiş olsun canimAnka aynn baktım YouTube de buldum kalan koku da gitti ama o su birikintisi iğrençti ya iyi ki yazdım da söylediniz tertemiz oldu bebeğim
Kendimi hayal edemedimXs olursun belkii![]()
Sagolasin canimTamam o halde şimdiden hayırlı olsun canım listeye girişin
Sağ ol canım ben de inanmakta güçlük çekiyorum artık başında x olan hiçbir beden görmek istemiyorum
Sağ ol canım inşallah ya içinde pirinç filan olunca biraz endişelendim
İyi bari canım sevindim![]()
Ay hoşgeldin canııımSagolasin canim
Hosbuldum canimAy hoşgeldin canııımben de yazıyordum gruba şimdi
2 ayda 8 kilo aldım yaa son 3 kilosu şu dolunay + yaz tatilinde alındı 10 gündeablamlar yedi ben yedim oh
sen nasılsın canııım![]()
İnşallah kuzumHosbuldum canimsonunda temelli geldim. Insallah el ele verir yine atariz kilolarimizi
![]()
Kuzum naptın senAy hoşgeldin canııımben de yazıyordum gruba şimdi
2 ayda 8 kilo aldım yaa son 3 kilosu şu dolunay + yaz tatilinde alındı 10 gündeablamlar yedi ben yedim oh
sen nasılsın canııım![]()
Aa Fitness Blender mı canımOlur canim insanlik hali. Bu grup cok guzel ve bir suru ucretsiz programlari varben bunlarin hastasitim ozellikle Danielin
cok motive ediyor insani
vallahi koruma döneminde kalori sayıyodum ortalama,arada yiyordum kalorili şeyler ama kalori saymayı bıraktım tartılmayı da sonraKuzum naptın senO son üç kilo ödemdir zaten canım hemen toparlarsın sen zaten
![]()
Sağol canımGunaydin canim. Cook sevindim.![]()
Erken ev az yemenin faydalarıWuuwuuu bu nasil bir eksi canim. Hem de bu kiloda.![]()
İnşallah pek yakında canım yarın belki yoga denerim hafif hafifGunu baya hafif gecurmissin hele ki aksami. Cok iyi. Insallah yakibda spora da donersin canim. Tamamen iyilesince
Ahahahha çılgınlık yapmayım diye uyumuşum erkenden şimdi uyandım geri uyumaya çalışıcamGünaydın canım yarından sonra yeni ortaklar belli olur ama sen bugünden başla menünü yazmayaO gündüz dayanıp gece yediklerimiz hepimize öyle hissettiriyor aralıklı oruca başla istersen canım daha az öğün yiyince insanın o kadar canı çekmiyor ilk bir iki gece zor olur ama sonra alışırsın spor olarak da yürüyüş yapabilirsin biz de şahit olacağız canım yaptığına yeterki gel buralara
Ooo çok iyi canım demek güzelce dinlenmeye ihtiyacın varmış
vay sınır aşıldı canım yarın artık bu akşam bir çılgınlık yapmazsan artı gelmezsin
@Melodiaa hoş geldin canım ben de Hazal inşallah buraya sık sık gelip aktif olursan kilo verme konusunda da motive olursun ve tüm fazlalıklarından en kısa sürede kurtulursun inşallah![]()
Sağolasın ortim spor iyidir ama olmadan da kilo verebiliyorum aslında artık seneler sonunda vücudu tanımanın faydalarıDoğru söylüyorsun canım ama çok üşendim salata yapmaya
Tekrar Hoşgeldin canımmmm. Sen bu kadar kararlı geldikten sonra kilo da neymiş, gider![]()
Akşam yemeklerinin önüne de, menüleri yazmaya başladıktan sonra geçeceğine inanıyorum. Burası gerçekten işe disiplin katıyor.
Yürürken de yanında soğuk su bulundur canım yudum yudum iç. Hem soğuk su metabolizmayı daha çok çalıştırıyor diye duymuştum.
Ah ortim seninle de öyleee
Meyve konusunda çok çok haklısın. Üşengeçliğimden onlarla geçiştirdim
Offfffff.... Şahanesin sen. Spor filan da yok. Ben şok.
Helal olsun ortiiiimmm.
Ah ah ah... Ne güzel bi duygu bu yaaa. Keyifli alışverişler canımm.![]()
Spor yok maalesef imkansız şuanMenu gayet guzel olmus. Ee peki spor?
Ortim hergun gazli icecek icme siskinlik yapar. Gazli icecek harici cok gizel menun. Adimlarin da super , bi bes dakika daha yuruyup 10000 e tamamlasaydin ya![]()
Çok güzel menü ortimmm25 Ağustos
Kahvaltı
2 dilim karabuğdaylı ekmek
2 has yum
Kahvaltılık sos
Peynir az reçel
ara
1 tabak erişteli barbunya pilaki
akşam
1 şeftali
Su2 lt
Spor yok
Cherry Mom
kardelelen321
hzlsel
Hoşgeldin canımCherry Mom kaptanim ben geldimmm fazlam var eksigim yok
yarin tarti resmi ile iznin olursa hemen listeye girmek istiyorum. Yoksa devamlilik saglayamiyorum
bugun yatili misafirlerimi yolladim hemen yarin diyete baslamak istiyorum gidisat fena
![]()
Kesinlikle katılıyorum canımAynen oyle canim. Ben de gunluk hep vut takviyelerimi akirim, doktor tavsiyeli: omega 3, dha, vit d, vit c, magnezyum, b vit complex, kolagen, calcium bunlarin hepsini gunluk aliyorum. Hem diyetteyiz hem bur de emzirdigim icin ilave almam sart. Cogu insan belki abarti diye dusunebilir ama inanin ki degil gunluk alnaniz gereken calcium miktarina bakin en azindan o kadar yemiyorsak rakviye sart.![]()
10 beden inmek ne demek yaa. Helal olsun sana. O kadar inen 36 beden de olur. Sen yaparsın kuzum❤Ay inşallah canım ağzından bal damlıyor fazla kıyafet almadım o yüzden 2-3 ay daha diyete devam edeceğim çünkü idareten bir şeyler aldımO günleri görür müyüm acaba ben buna da şükrediyorum 48-50 bedenlerden geldim
Şimdi paylaşacağım menümü canım![]()
Harikasın canım. Mantı ve böreği reddetmşsin. Bu büyük bir adım.Doğru takım değil mi?
26.08.2021
Kahvaltı
-1 domates
-1 salatalık
-1 kk peynir
-1 haşlanmış yumurta
-1 tk fıstık ezmesi
-sade kahve
Ara 1 sade kahve
Öğle
-1 pk form bisküvi
-Çay
(Ofiste bugün mantı ve börek vardı, yemedim tabi)
Ara sade kahve
Akşam
-2 standart boyutta et köfte
-1 domates
Su 3,5 lt
Spor Alex ve Daniel 10 dk yapabildim
500 zıp
Cherry Mom
kardelelen321 @DeryaOnDiet
Çok sevin canımAnka aynn baktım YouTube de buldum kalan koku da gitti ama o su birikintisi iğrençti ya iyi ki yazdım da söylediniz tertemiz oldu bebeğim
Gayet güzel menü ortim.26 Ağustos
Kahvaltı
3 dlm ekmek
2 kız yum
reçel peynir kahvaltılık sos
akşam
1 tabak erişteli barbunya pilaki
1 kase süzme yoğurt
Ara
Şekerli sütlü kahve
su 2 lt
Spor yok