Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

süpermiş kalişim ya . bana uyarmıki bidaha bakayım ara ögünleri çogalta bilirmiyim aceba . bak enişte bey bi paketi yiyyormuş ...kaydirigubbakcemile3
a bide şu bunyon çorba ne olaki . hazır çorba degil enledigin kadarıyla .
hımmm aebencim bir tas suya bir tane bulyon atıyorsun içinede yarım domates rendelersin bir tutamda tel şehriye atarsın yani ben öyle yapıyordum budur yani..

bayanlar şimdi asya25 msn açtı. 2 gündür netinde sorun varmış siteye giremiyormuş. her yerden denedik ama cıks olmadı. msni bile zar zor açmış. size haber vermemi istedi...
teşekkürler efendim inşallah sorunu çabuk halllur..

:roflol::roflol: yazık beeeeee
kızartma yap dicem gerçeğinden :roflol: ama benim tocam gibi çok seviyo mu bilmiyorum ki cokacimcoook
bilemiyciğim bijocum yalancımı gerçekmi yoksa ciddi ciddi bezelyemi yapacağım karar veremedim.. allahın odunu :delphin: akşam sabredemeyip ağlayarak içimdekileri anlattım:dilcikar:.. söyledim ama ciddi değildim dedi :mymeka::mymeka::mymeka: inanamadım.. ben çok ciddiyim dedim sinir içinde kaldım... odun işte odun odun en hasından kaydirigubbakcemile3 bu yontulmuş hali birdesırnaşık şey

kallisim saol canım
mezun mu oldun ya
tam bakamadım ama
eğer öyleyse tebrik ederim canım
eşine de kızmışsın anlaşılan
odun ki ne odun offf off bunlar
ben çok kötü şeyler yaşadım 19 mayısta beni mahvetti hemde evillik yıldönümüzde
şmidi soğuğum o da farkında
kalbimin kırıklığı gidince daha ii olur dedim bakalım

bijoux cum
asıl sürprizi senden bekliyorum, senin şok nasıl gidiyor, Allah yardımcın olsun canım,
dünü iyi atlatmışsın, inşallah iyi gider
cuma günü listeleri dağıtırız bakarsın hihoyyyt

yok sportim benden bişey bekleme zira mangal partisinin yükünü hala atmaamış görünüyorum :bbo: onu yollayayım yeter bana bu hafta..

şok diyetimi yazdım yukarda. bugün meyve günü, 3 porsiyon yedim 2 hakkım var ve inanın hiç acıkmıyorum. çok ilginç yaa :1rolleyes:

kallisim adı üstünde "erkek". kısaca budur :delphin:

merhaba arkadaşlar uzun zamandır giremedim ay başı iş yerinde işlerim yoğun oluyor bugünde elektrikler kesikti yeni geldi baya kaynatmışsınız maşallah valla nazar değmesin :nazar::nazar:

cococuğum seni biz değil kendin durdurabilirsin ancak... bir çay yap kendine yada kahve, ama iştesindir değil mi şimdi sen ortam nasıl bilemedim.. atıştıracak bir şey yokmu grissini, form bisküvi vs... ben kaçtım fıstıklar çok takıldım evimi toparlıyayım hoşkalın..

Ben geldim ancak annem bende gömleğimin yakası kaldı onu hallediyoruz. size şimdi çirkin bir bebek resmi koyacağım Kallis bak sakın gülmeee sana diyorum gülmee işte:))) arkadaşlar bu resim benim diktiğim poşet torbalığı bunun orjınali çok güzel ancak benimki pek bi çirkin oldu yaffff hahaha

cimg0123.jpg

cimg0124.jpg

kallisim canım tebrk ederim karneni okudum
çok duygulandım
ama bak sen hala burdasın ve diyete devam değil mi
ben de gördüm ki hep dikkat tam dikkat
:)

mehalim çok güzel olmuş torban :))

hoşgeldin kadisim . bende mezun oldum ama ben süper yiyorum vallaha ama henüz kilo almadım inşallahta almam ama biliyorum kilo alma potansiyelim çok fazla fakat bir süre sonra yine dikkat etmeye en azında var olan kilomu korumaya devam .
torbamada gelince ayy pek çirkin bee ben baktıkça gülüyorum jhahahahahahaha

sen nasılsın oluşun nasıl canım

canım ilk etapta almazsın ama sonra bir bakarsın ard arda alırsın dikkat et
oğluşum iyi
koşturuyoruz ordan oraya işte
ben düzene koydum kendimi ya
bu kiloda durakladım

hoş geldin canımcım. senlde görüşemez olduk ayol:))

he torba teyzelerde pek güzel lee kafamçokkarıştı anacım cin çarpmış gibiler ama ben mutfağa girdikçe bakıp bakıp gülüyorum bunaa :roflol:
:roflol::roflol::roflol:Şeniza.s. bacım akrepler yaratıcı ve hünerli olur ama sen zorlamayla yapmış gibisin kıs .:1hug:

hanımlar ben geldım.ınt geldımı kosuyorum bılg basına.ugun yuzme havuzuna gıtdım 1bucuk saat yuzdum yarım saatde oynadım.yarın da dıyetımı sıkılasdırıcam.

Back
X