Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

5.TAKIM **107.ETAP SONUÇLARI***
canzi3445 ( 80,4 / 78.7 / 1.7 / 2.11% )
asya25 ( 71,1 / 71.5 / -0.4 / -0.56% )
cedric ( 98.4 / 98.4 / 0.0 / 0.00% )
chocolategirl ( 81,7 / 81.7 / 0.0 / 0.00% )
bijoux ( 69,7 / 68.9 / 0.8 / 1.15% )
sportie ( 57,5 / 57.0 / 0.5 / 0.87% )
xTABU ( 100,7 / 100.4 / 0.3 / 0.30% )
siyahbeyazgunler ( 55,5 / 55.5 / 0.0 / 0.00% )
mersa ( 87.0 / 86.0 / 1.0 / 1.15% )
bhk ( 66.9 / 66.5 / 0.4 / 0.60% ) (1.takımdan transfer)
cocostar ( 63,3 / 63.0 / 0.3 / 0.47% )(1.takımdan transfer)

5:TAKIM TOPLAM KıLO ( 832.2 / 827.6 / 4.6 / 0.55% )

Son düzenleme:
selamlarrrrrrrr. aman aman ne güzel kilolar vermissiniz masallahhh canzicigim mersacigim tebriklerrrr..a.s.
mehalim sendeki degisiklikte cok sevindirici tebrikler canim.:nazar:
kallisim ben buna bittim.. resmen koptum okuyunca..

amannn melisim bizden geçti artık
imza: mezun olmuş, unu eleyip eleği duvardaki çiviye taktırmış lider şeysi

hahahahah harikasin canim ya. :roflol::roflol::roflol: hahahhahaha hay allah iyiligini versin senin hahahahah icim acildi..delikafadulden

ballı börekler ben geldim .
kilo veren herkesi tebrik eder gözlerinden öpreim:))

sınava gidiyorum canlarım. 1buçuk-2 saate gelirim. manava ugrayıp domates biber falan alıcam bir de..
öpüyorum hepinizi koskocaman!
mock!
başarılar canım gelince söyle nasıl geçti sınav
bu arada takvimim nasıl kızlarsengözlerimebaksanab
kendim yaptımnaniknanik
photoshop u silmiştim bilgisyardan. kurmaya üşendim.
en basitinden ve acelesinden böyle oldu işte opuyorumnanaktan
çok güzel olmuş canımbende vallaha nerde yaptıki, hangi siteki dedim öğlen içimden . aferim sana
selamlarrrrrrrr. aman aman ne güzel kilolar vermissiniz masallahhh canzicigim mersacigim tebriklerrrr..a.s.
mehalim sendeki degisiklikte cok sevindirici tebrikler canim.:nazar:
kallisim ben buna bittim.. resmen koptum okuyunca..

amannn melisim bizden geçti artık
imza: mezun olmuş, unu eleyip eleği duvardaki çiviye taktırmış lider şeysi

hahahahah harikasin canim ya. :roflol::roflol::roflol: hahahhahaha hay allah iyiligini versin senin hahahahah icim acildi..delikafadulden

saol annem benim bende çok sevindim o gaz ve şişkinlik hali gitti azaldı şükür yani:))

sizlerle canımı çok sıkan bir olayıda paylaşmak istiyorum canlarım .
Benim bir öğrencim var kız. babası hem ona hem kardeşlerine hemde anneye çok şiddet uyguluyor. geçen sene kızımın başını yarmıştı bardak fırlatmış. geçen sene çağırıp baya konuştum hatta sonundada baya laf saymıştım . bayadır yoktu budurum . ama kız normalde sınıfta okadar huysuz okadar inatçıki anlatamam bana kök söktürüyor. fakat elimden gelen sabrı gösteriyorum .şefkatla sevecenlikle istediğimi yaptırmaya çalışıyorum .
neyse dün öğleden sonra okula ağlayaral geldi ne oldu dedim . babam dövdü dedi başta önemsemedi. teselli ettim öptüm okşadım. oyuna aldım daldı. bugun öğleden sonra herkes sınıftan çıkınca. öğretmenim bi bakarmısın diye bana seslendi.efendim yavrum dedim. bacağını açmış babasının vurduğu yerleri gösteriyor.inanamadım gördüklerime sopa ile kuvvetini denemiş rsmen .kara kara yanmış bacağı.şok oldum öfkelendim üzüldüm ne diyceğimi bilemedim.ağlayacak hala geldim teselli edecek sözü bulamadım buseyi çağırdım hemen bak şuna diye oda çıldırdı. hemen resmini çektim sizlere yeni diktiklerimin resmini çekmek için makinayı okula götürmüştüm ( kıyafetleri giydim ya) sonrada ne yapabilirim diye düşündüm. berbat bir müdürüm var aman etliye sütlüye karışmasın ona desem asla arkamda olmaz.gitsem şikayet etsem ne yapacakları belli iki nasihat yada en fazla çocuğu alacaklar yuvaya o ne kadar sağlıklı oda belli değil. eşimi aradım .susamam dedim susmamalıyım. tv de görüyoru ve tepki vermiyolar diye kızıyoruz bende bişi yok gibi davranamam dedim oda tamam müdürünle konuş ne gerekiyosa yapalım dedi. öğleden sonra müdür yoktu ama bir veli gelmişti okul aile birliğinden o dinkültür hocamız ve diğer hocalara durumu anlattım. adamla konuşacaklar.ve dedimki bir daha kılına dokunursa bu resimlerle onu şikayet edeceğim dedim .inşallah işe yarar çok canım sıkıldı. böyle yanii. offfffff anlatacak okadar şey varki..

sizlerede resim koyacam birazdan ne için götürdüm makinayı ne işe yaradı.

hosgeldin mehalim. keyfin nasil güzelim.
ay nedendir bilmem seni görünce hep seni koluma takip tikir tikir gezmeye gitmek geciyor. inan cok samimiyim .kaydirigubbakcemile2

ay canim ne kadar üzücü bir durum ya. kiyamam minicik cocugu sopayla dövmüs. allah böylelerine cocuk veriyor tövbe yarabbim ya deli oldum simdi. ben biraz asagi ineyim asla kabullenemiyecegim birsey

sizlerle canımı çok sıkan bir olayıda paylaşmak istiyorum canlarım .
Benim bir öğrencim var kız. babası hem ona hem kardeşlerine hemde anneye çok şiddet uyguluyor. geçen sene kızımın başını yarmıştı bardak fırlatmış. geçen sene çağırıp baya konuştum hatta sonundada baya laf saymıştım . bayadır yoktu budurum . ama kız normalde sınıfta okadar huysuz okadar inatçıki anlatamam bana kök söktürüyor. fakat elimden gelen sabrı gösteriyorum .şefkatla sevecenlikle istediğimi yaptırmaya çalışıyorum .
neyse dün öğleden sonra okula ağlayaral geldi ne oldu dedim . babam dövdü dedi başta önemsemedi. teselli ettim öptüm okşadım. oyuna aldım daldı. bugun öğleden sonra herkes sınıftan çıkınca. öğretmenim bi bakarmısın diye bana seslendi.efendim yavrum dedim. bacağını açmış babasının vurduğu yerleri gösteriyor.inanamadım gördüklerime sopa ile kuvvetini denemiş rsmen .kara kara yanmış bacağı.şok oldum öfkelendim üzüldüm ne diyceğimi bilemedim.ağlayacak hala geldim teselli edecek sözü bulamadım buseyi çağırdım hemen bak şuna diye oda çıldırdı. hemen resmini çektim sizlere yeni diktiklerimin resmini çekmek için makinayı okula götürmüştüm ( kıyafetleri giydim ya) sonrada ne yapabilirim diye düşündüm. berbat bir müdürüm var aman etliye sütlüye karışmasın ona desem asla arkamda olmaz.gitsem şikayet etsem ne yapacakları belli iki nasihat yada en fazla çocuğu alacaklar yuvaya o ne kadar sağlıklı oda belli değil. eşimi aradım .susamam dedim susmamalıyım. tv de görüyoru ve tepki vermiyolar diye kızıyoruz bende bişi yok gibi davranamam dedim oda tamam müdürünle konuş ne gerekiyosa yapalım dedi. öğleden sonra müdür yoktu ama bir veli gelmişti okul aile birliğinden o dinkültür hocamız ve diğer hocalara durumu anlattım. adamla konuşacaklar.ve dedimki bir daha kılına dokunursa bu resimlerle onu şikayet edeceğim dedim .inşallah işe yarar çok canım sıkıldı. böyle yanii. offfffff anlatacak okadar şey varki..

sizlerede resim koyacam birazdan ne için götürdüm makinayı ne işe yaradı.

ayy canım ya gerçekten çok üzücü can sıkıcı bir durum allah inşallah cezasını verir ve elbette adelette vermeli böylelerin cezasını kız çocukları ne kadar çok eziyet çekiyor böyle ruhsal durumu bozuk ailelerden zaten tv ler maşallah hergün evladını öldüren anneler babalarla dolu haberlerle yayın yapıyorlar valla şiddet canilik arttı bu ekonomik krizle beraber allah herkese akıl fikir versin sağlıklı düşünce versin akıllarını kaybettirmesin kimsinin canım iyikide makineyi götürmüşsün delil var elinde :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

hosgeldin mehalim. keyfin nasil güzelim.
ay nedendir bilmem seni görünce hep seni koluma takip tikir tikir gezmeye gitmek geciyor. inan cok samimiyim .kaydirigubbakcemile2
annem ne güzel olur du demi. senle şıkır şıkır gezerdik
ay canim ne kadar üzücü bir durum ya. kiyamam minicik cocugu sopayla dövmüs. allah böylelerine cocuk veriyor tövbe yarabbim ya deli oldum simdi. ben biraz asagi ineyim asla kabullenemiyecegim birsey

evet yaa bu adamın 4 kızı bir oğlu var oğlan bulana kadar doğurtuş. köyün yapısı çok garip anlatmayla bitmez yaa. duyduklarımı yaşadıkalrıma bazen inanamıyorum . okula öğretmene okadar düşmanlarki.

Ahh be canzim aynen ne diyim ki..
yaff senin şu avatarda ne zaman görsem kallis yazmış sanıyorum . sonra bi bakıyorum canzi diyor:))

ya inanamıyorum ben ama oluyor işte... ben 3 çocuk büyüttüm eşim sesini yükseltmez çocuklarına, benle her kavgayı patırtıyı eder ama çocuklarını incitemez değil fiziksel psikolojik olarakta incitemez yani.. nasıl bir ruh var bu insanlarda, gazetelere çıkıyorlarya katil olabiliyorlar ben katillerede aklımı mantığımı erdiremiyorum nasıl bir ruhları var... ayy çok sinir bir durum...

işte bu da benim diktiklerim ve size son halim :)) hava değişsin biraz

resmi kaldırdım . d,ikiş bölümüne konu açtım ilk diktiklerim

Son düzenleme:
Back
X